Bonusan Gastrosan

Bonusan Gastrosan

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Gastrosan
Prijs: € 8.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Biotherapie, Bonusan

Gastrosan is primair ontwikkeld voor het spijsverteringstelsel en het zenuwstelsel. Dit unieke alcoholextract optimaliseert de fysiologische functies van maag, lever en galproductie. Bovendien is het preparaat goed voor het zenuwstelsel. Gastrosan is een Vitex agnus castus (kuis boom bessen) bevordert de menstruele regelmaat, ondersteunt luteale fase van de menstruele cyclus en adressen. Brandnetel (Root) verhoogt SexHormoonBindendGlobuline. Lijnzaad ondersteunt oestrogeen metabolisme, wat het verhoogt productie van beschermende oestrogeen metabolieten en verhoogt SexHormoonBindendGlobuline. Mariadistel extract (zaad) ondersteunt de leverfunctie. Een zorgvuldig samengestelde combinatie van zuivere voedingsstoffen die helpen om op natuurlijke wijze veranderen van de interactie van individuele celmembranen met insuline Biotherapie. Insulx is voornamelijk ontworpen de insuline gevoeligheid van cellen. Daardoor verhogen, kunnen cellen glucose efficiënter dat helpt gezonde bloedsuikerspiegels handhaven accepteren. onderhoud van gezonde glucose verlaagt de secretie van insuline een belangrijke oorzaak van PCOS. Als insuline en glucose zijn evenwichtig, de symptomen van PCOS kan worden beter beheerd. Vanadylsulfaat onderhoudt gezonde bloedglucose en cholesterolgehalte, verhoogt de gevoeligheid voor insuline, verbetert de glucosetolerantie en de stofwisseling, vermindert lichaamsvet en vermindert de eetlust op natuurlijke Bonusan Gastrosan. Chroom (citraat) ondersteunt insuline binding aan cellen en onderhoudt gezonde cholesterol en insulineniveaus.

Alfaliponzuur verhoogt insulinegevoeligheid en onderhoudt gezonde glucosespiegels. Biedt antioxidant, vrije radicalen, ondersteunt glucose transport en breidt de functionele capaciteit van vitamine C, vitamine E en CoQ10. (lager dan normale niveaus van magnesium worden geassocieerd met insulineresistentie, glucose-intolerantie en hyperinsulinemie Biotherapie. Zink citraat verlaagt insuline concentratie en verbetert de insulinegevoeligheid. L carnitine (Tartraat) verbetert de insulinegevoeligheid. Koper (citraat) balanceert zink en ondersteunt het vermogen insuline concentratie verlagen. Calcium (citraat) vermindert nuchtere insulinespiegels, verhoogt insulinegevoeligheid en regelt vetweefsel Bonusan Gastrosan. Biotine voor de productie en afgifte van insuline; een cofactor nodig is voor de synthese en oxidatie van vetzuren. Mangaan (citraat) keert glucose-intolerantie. pancreas weefsel (varkensmodel) biedt nutritionele ondersteuning voor de alvleesklier. bijnier weefsel (Bovine) biedt nutritionele ondersteuning voor de de bijnieren. Vegetarisch enzyme blend ondersteunt de opname van voedingsstoffen en de spijsvertering Supplement – Therapie. Deze hoge potentie mix van plantenextracten en antioxidanten richt zich op de vaten van het cardiovasculaire systeem, alsmede cellulaire vitaliteit, die kunnen worden aangetast bij vrouwen met PCOS en insulineresistentie. Na verloop van tijd het ondersteunen, het interieur bekleding van bloedvaten beschadigd wanneer insuline niveaus worden verhoogd en deze schade bijdraagt aan het ontstaan van hart- en vaatziekten.

Verhoogde insuline veroorzaakt ook schade door vrije radicalen en verblijf verwondingen die belangrijke factoren in de progressie van PCOS en insulineresistentie. Rejuvaplus bevat hoge kwaliteit antioxidanten ontworpen om cardiovasculaire integriteit vaartuig te ondersteunen, het minimaliseren van schade door vrije radicalen. Een bijkomend voordeel is de ondersteuning van het immuunsysteem. Vitamine C uit calciumascorbaat bevordert glucoseregulatie, verbetert de glucosetolerantie en vangt vrije radicalen. Coq10 (Ubiquinone) onderhoudt gezonde glucose en insuline niveaus en bevordert de stofwisseling van koolhydraten Biotherapie. Vitamine B12 (cyanocobalamine) ondersteunt een gezonde zenuwfunctie, en vermindert sorbitol accumulatie, spierzwakte en tintelingen. Foliumzuur zorgt voor voldoende foliumzuurstatus om te helpen bij de ondersteuning van een gezond cardiovasculair systeem. Quercetine antioxidant remmen productie van vrije radicalen. Vermindert intracellulaire accumulatie van sorbitol, dat betrokken is bij schadelijke effecten op de gezondheid van het oog. Bosbes extract verbetert de microcirculatie en beschermt de vaten van de ogen, in het bijzonder. Druivenpitextract vermindert de vrije radicalen en ondersteunt een gezonde bloedvaten. Thiamine thiamine (vitamine B1) (als thiamine HCl) kan helpen omzetten van koolhydraten in energie Bonusan Gastrosan – Thiamine is belangrijk om verschillende lichaamsfuncties van het hart, de spieren en het zenuwstelsel.

Vitamine D Vitamine D (als cholecalciferol) speelt een belangrijke rol in bot gezondheid, immuniteit en wondheling. Vitamine d kan ook invloed insuline en glucose tolerantie. Glucx is een combinatie van natuurlijke vezels ontworpen om reguleren de absorptie van glucose in de bloedstroom en helpt gezonde cholesterol, triglyceriden handhaven, bloeddruk en insuline niveaus. Omdat hoog insulinegehalte bevorderen pcos, dit product is essentieel voor het verminderen van insuline stekelige. Bovendien heeft wetenschappelijk onderzoek toont de voordelen van een hoge inname van vezels op gewichtsbeheersing en cardiovasculaire ondersteuning. Glucx bevat fenegriek, een botanische, dat vermindert de absorptie van koolhydraten in de bloedbaan en voorkomt insuline pieken die optreden bij de inname van koolhydraten. fenegriek ook specifieke voordelen bloedsuiker evenwicht. Apple pectine vertragen de absorptie van glucose in de bloedbaan, die insulinerespons vermindert.