Bonusan L glutamine poeder 500gr

Bonusan L glutamine poeder 500gr

€ 57.00

Meer informatie >>

Naam: Bonusan L glutamine poeder 500gr
Prijs: € 57.00
Tags: Sport, Sport – Supplementen, Aminozuren, Poeder, Bonusan

Bonusan L-Glutamine poeder is een krachtig supplement dat uitkomst biedt, bijvoorbeeld bij het sporten. Daarnaast kan het ook zeer goed gebruikt worden vóór, tijdens en na examens. DoseringDagelijks één maatlepel (of naar behoefte 68 Maar wetenschappers hebben ontdekt dat het risico van levercirrose en sterven aan deze ziekte, sterk kan worden verminderd door de consumptie van koffie. Zij drinken 4 koppen koffie per dag vertoonde een volledige 84% lager risico van cirrose, volgens een studie in de annalen van de epidemiologie. 69 Dit is in overeenstemming met een eerder 8 jaar studie van meer dan 120.000 mensen die vinden dat elke kop koffie per dag het risico op sterfte aan levercirrose verlaagd met 23% Aminozuren. Ook, patiënten met hepatitis B of C is aangetoond dat minder kans op non-alcoholische levercirrose ontwikkelen als ze ook koffie drinkers te zijn. De ziekte van Alzheimer wordt steeds gepaard gaan met het ouder worden, het slaan van meer dan 40% van de mensen ouder dan 84. 72 Veelbelovende studies vinden dat grotere dagelijkse consumptie van cafeïnehoudende koffie snijdt het risico van zowel alzheimer 18,73 en dementie 74 later in het leven. Wetenschappers hebben ontdekt dat de lange termijn inname van koffie vertoont een dosis-afhankelijke associatie met verbeterde cognitieve functie en het geheugen, 75,76 en het beschermt de primaire neuronale cellen Bonusan L glutamine poeder 500gr. In feite, een muis studie heeft verstrekkende gevolgen voor de mens.

Onderzoekers ontdekten dat een matige inname van cafeïne die gelijkwaardig zijn aan de menselijke consumptie van 5 kopjes koffie per dag begon om schade alzheimer in slechts 5 weken te keren Sport – Supplementen. Hoewel het mechanisme waarmee koffie verlaagt het risico op cognitieve achteruitgang is onbekend, onderzoek 2009 op muizen bleek dat cafeïne neemt niveau, in zowel het bloed en de hersenen, van amyloïde beta. Een stof die bij de ontwikkeling van Alzheimer. 78 Later, een 2010 herziening van vorige muis studies bleek dat cafeïne het equivalent van 5 koppen koffie per dag in de mens neemt niveau van bèta- en gamma-secretase. Eiwitten gebruikt in amyloïde beta productie in de eerste plaats Bonusan L glutamine poeder 500gr. Dan, in 2011, wetenschappers geconcludeerd dat koffie kan zijn de beste bron gefotografeerde bescherming tegen cognitieve achteruitgang cafeïne. De reden is dat een andere onbekende component in koffie lijkt synergie met cafeïne te verhogen bloedspiegels van een factor (granulocyt kolonie stimulerende factor. Or GCSF) geassocieerd met een verbeterde cognitieve functie alzheimer. Caffeinated koffie is ook geassocieerd met bescherming tegen de ziekte van Parkinson, de tweede meest voorkomende aandoening na Alzheimer. 80 Een studie van 29.000 personen gevonden dat 1-4 kopjes per dag verminderd risico van Parkinson met 47% en 5 of meer koppen verminderd risico met 60%.

82 85 Verschillende andere studies bevestigden een inverse dosisafhankelijke relatie hoe groter het aantal dagelijkse koppen koffie met cafeïne, hoe lager het risico van ziekte van Parkinson Bonusan. DNA schade wordt gekarakteriseerd als een fysieke afwijking aan de genetische samenstelling van een cel, zoals een breuk in de DNA streng. Het komt gewoonlijk sterker in cellen die vaker splitst. DNA schade kan leiden tot genetische mutaties die leiden tot kanker. 89 Als DNA schade ontstaat in cellen dat de kloof minder vaak, kan het bevorderen veroudering. Het is moeilijk om de vele oorzaken van dna letsel te voorkomen. Oxidatiemiddelen geproduceerd door normale metabolische processen te bevorderen dit soort schade. Ook kan dna defecten worden veroorzaakt door tal van externe middelen zoals ultraviolet licht, bestraling, chemotherapie, industriële chemicaliën, en bepaalde milieu-chemische stoffen, zoals polycyclische koolwaterstoffen Poeder. Wetenschappers hebben een verrassend eenvoudige manier om te helpen verlagen DNA-schade. Studies tonen aan dat een hogere consumptie van koffie neemt niveau van oxidatieve DNA-schade, 90,91 ontdekt die op zijn beurt remt zowel kanker en veroudering. A 2011 studie bevestigde koffie's dna-gerelateerde effect op het risico op kanker. De onderzoekers vinden dat regelmatige koffiedrinkers genoten van een 13% verminderd risico op kanker in het algemeen, en degenen die verbruikt hoge niveaus van koffie genoten van een 18% verminderd risico Bonusan L glutamine poeder 500gr – Daarnaast ontnomen specifieke bescherming tegen prostaat-, borst-, colorectale, keelholte, slokdarm, hepatocellulaire, alvleesklier, blaas, en endometriumkankers.

Ondanks krachtige antioxidant punch koffie's, het mechanisme voor bescherming koffie tegen tal van ziekten kan veel meer dan een felle strijd tussen antioxidanten en vrije radicalen te betrekken. Wetenschappers beginnen te ontdekken fytochemie dat koffie oefent tevens directe biologische mechanismen in werking op het lichaam, die een web van indirecte, beschermende effecten tegen ziekten van diabetes tot kanker kunnen onderbouwen. Vroege studies suggereren dat de polyfenolen in koffie (Beide cafeïnehoudende en cafeïnevrije) belangrijke enzymen die intracellulaire signalering te verbeteren. 95,96 Het communicatiesysteem dat cellulaire acties zoals weefselherstel, immuniteit, en homeostase. Arme cell signaling kan vergemakkelijkt kunnen wijzigen een factor zijn bij kanker, diabetes, en meer. (Een volgende studie suggereerde in 2008 dat deze cellulaire signalering effect ook remming van de bloedplaatjesaggregatie en cardiovasculair risico.