Bonusan L-Tyrosine 400

Bonusan L-Tyrosine 400

€ 17.00

Meer informatie >>

Naam: Bonusan L-Tyrosine 400
Prijs: € 17.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, Bonusan

L-Tyrosine:Is een belangrijke bouwsteen van dopamine en (nor)adrenaline en precursor van het schildklierhormoon thyroxine;Bevordert een goede gemoedstoestand;Helpt bij geestelijke druk en inspanning;Bevordert een normale en regelmatige menstruatie. Hoe werkt Josh bijl, donna poorten, en vele andere toonaangevende onderzoekers en voeding autoriteiten. Dit materiaal is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik en profiteren dus geen deel uit van het kan worden gebruikt in elke andere zakelijke manier, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het doorverkopen van informatie binnen uw praktijk. Indien u ondersteuning wenst in, waaronder een handtekening programma binnen uw eigen bedrijf praktijk, neem dan contact met mij op voor meer informatie Bonusan. Alle materialen zijn auteursrechtelijk beschermd en blijven het eigendom van hun respectieve eigenaars. materialen ter beschikking gesteld van de privé-groep forums, per e-mail, of enige andere manier, misschien niet verspreid in elke mode, print of elektronisch, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de betreffende eigenaar. Dank u voor uw professionele begrip. Ik ben geen arts, diëtist, noch voedingsdeskundige. Ik heb geen diploma in de geneeskunde, diëtetiek, of voeding Bonusan L-Tyrosine 400. Ik maak geen aanspraak op enige gespecialiseerde medische opleiding, noch heb ik afzien van medisch advies of het aantal recepten. Deze inhoud is niet bedoeld voor diagnose of behandeling van welke ziekte dan. Het is bedoeld om te worden voor informatieve, educatieve, en zelfempowerment doeleinden.

Neem contact op met uw arts of wellness-team als u vragen hebt over dit hele voedsel-programma, en maak dan uw eigen goed geïnformeerde beslissingen te nemen op basis van wat het beste is voor uw unieke genetica, cultuur, bepalingen en podium van het leven Vitamine en Supplementen. We zullen onze diensten aan u te voorzien van redelijke zorg en vakmanschap. Maar we maken geen andere garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot die diensten. Alle andere garanties, zijn uitgesloten voor zover maximaal is toegestaan door de wet. Wij zijn van mening dat de informatie die wij verstrekken, met inbegrip van die op onze websites, brochures, flyers en informatiepakketten, accuraat is, maar we kunnen niet garanderen dat deze nauwkeurigheid Bonusan L-Tyrosine 400. We maken dan ook geen garantie met betrekking tot de juistheid van deze informatie, en het moet niet worden ingeroepen als zijnde juist, volledig of accuraat is. Het is uw verantwoordelijkheid om dergelijke zaken te controleren. De cliënt begrijpt dat de rol van de coach gezondheid is niet voor te schrijven of micro- en macronutriënten niveau te beoordelen; bieden gezondheidszorg, medische of voedingstherapie diensten; of te diagnosticeren, behandelen of genezen van een ziekte, aandoening of andere lichamelijke of geestelijke aandoening van het menselijk lichaam Vitamine en Supplementen.

Integendeel, de coach is een mentor en gids die is opgeleid in holistische gezondheid coaching om klanten te helpen bereiken hun eigen gezondheid doelen door te helpen cliënten opstelling en uitvoering van positieve, duurzame veranderingen levensstijl. De klant begrijpt dat de coach niet handelt in de hoedanigheid van een arts, diëtist licentie voedingsdeskundige, psycholoog of andere vergunning of registratie professionele, en dat elk advies gegeven door de coach niet bedoeld is naar de plaats van het advies in te winnen door deze professionals. Als de klant onder de zorg van een zorgverlener of op dit moment gebruik maakt van medicijnen voorschrijven, moet de klant geen veranderingen in het dieet te bespreken of mogelijke voedingssupplementen te gebruiken met zijn of haar arts, en mag niet elk recept medicijnen te beëindigen zonder eerst zijn of haar arts Orthomoleculair. heeft de opdrachtgever gekozen om te werken met de coach en begrijpt dat de ontvangen informatie niet moet worden gezien als medisch of verpleegkundig advies en is niet bedoeld om de plaats van het zien van een licentie gezondheidswerkers. De klant erkent dat de klant neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het leven van de cliënt en welzijn, evenals het leven en het welzijn van de familie van de cliënt en de kinderen (indien van toepassing), en alle beslissingen die tijdens en na dit programma. De cliënt aanvaardt uitdrukkelijk de risico's van het programma, met inbegrip van de risico's van het uitproberen van nieuwe voedingsmiddelen, supplementen of essentiële oliën en de risico's die inherent zijn aan het maken van veranderingen in levensstijl Bonusan L-Tyrosine 400 – De klant geeft de coach van enige en alle aansprakelijkheid, schade, oorzaak van de actie, beschuldigingen, kostuums, sommen geld, vorderingen en eisen dan ook, in de wet of eigen vermogen, dat de klant ooit heeft gehad, nu heeft of zal hebben in de toekomst tegen de coach, die voortvloeien uit het verleden van de cliënt of de toekomstige deelname aan, of anderszins met betrekking tot, het programma, tenzij als gevolg van de grove schuld van de coach. aanbeveling Hill's, wordt gesuggereerd dat alleen pure, therapeutische klasse etherische oliën zoals doTERRA worden ingenomen. Om veilig en effectief, vooral voor intern gebruik zijn, moet essentiële oliën hebben de goede chemische profiel en ook vrij van onzuiverheden of vervalsingen.