Bonusan Pillendoosje

Bonusan Pillendoosje

€ 1.00

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Pillendoosje
Prijs: € 1.00
Tags: Medische Hulpmiddelen, Medische Benodigdheden, Particulieren, Medicijnbox, Bonusan

Bonusan Pillendoosje speciaal voor uw Bonusan producten in tablet- of capsulevorm. Het Bonusan Pillendoosje beschikt over drie compartimenten waar u meerdere tabletten en/of capsules in kwijt kunt. Door het kleine formaat kunt u het pillendoosje gemakkelijk Anders dan bij aandelen, de vermelde hoofdsom, coupon en de opbrengst van een obligatie geeft een belegger een bepaalde euro hoeveelheid van de terugkeer in de veronderstelling natuurlijk dat de emittent niet in gebreke. Gezien deze achtergrond, stel dat je had opgehoopt EUR 100.000 in aandelen en nu wilde een jaarlijkse intrekking van EUR 20.000 veilig te stellen voor elk van de komende vijf jaar Bonusan. Om te voorkomen volatiliteit van de markt die van invloed kunnen deze stroom van inkomsten, besluit je dat een conversie van aandelen naar obligaties is een levensvatbaar alternatief. Ook veronderstellen op dat de datum van conversie, obligaties met vervaldag in één, twee, drie, vier en vijf jaar zijn beschikbaar met 3% jaarlijkse coupons en 3. 5% De rendementen op de vervaldag na transactiekosten. Op basis van de impliciete kortingen, zouden de totale kosten EUR 98.603. Dan, tijdens elk jaar zou je ontvangt EUR 600 in couponrente (3% van de obligatie te zijn EUR 20.000 nominale waarde) voor elke obligatie die nog moet rijpen Bonusan Pillendoosje. Je zou ook de EUR 20.000 nominale waarde van de obligaties die vervallen aan het einde van elk jaar ontvangt.

Stel echter dat op de conversie datum, het rendement tarief voor elke van de obligaties was 2. Deze omzetting zou zijn op een premie, met een totale veronderstelde kostprijs van EUR 101.425. Uiteraard, je EUR 100.000 onvoldoende door EUR 1425. 04 zou zijn om uw doel te bereiken; een alternatief nodig Particulieren. De voorgaande benadering portfolio veiligheid genoemd laddering obligaties. Het is een proces dat kan worden gebruikt in een vermogensopbouwfase ook, om niet te worden vergrendeld in de huidige opbrengst van lange duur, vooral als heersende de rente laag is en je denkt dat de toekomstige opbrengsten zullen stijgen. Echter, er is altijd herinvestering risico bij iedere lening loopt; het toekomstige rendement kan lager zijn dan de rijping opbrengst zijn. Hoewel bond laddering kan worden gebruikt voor zowel de accumulatie en de uitputting van de middelen, is dit artikel beperkt tot de bespreking van de uitputting van de middelen Bonusan Pillendoosje. In de vroege jaren 1960, het idee van de verkoop van elk onderdeel van de band afzonderlijk werd geïntroduceerd. Dat wil zeggen, het corpus en coupons werden gescheiden. Het corpus werd verkocht als de opdrachtgever en elke coupon werd verkocht als een kleinere opdrachtgever Medische Hulpmiddelen. Deze investeringen zijn ontdaan coupon obligaties, vaak aangeduid als zero coupon obligaties of afzonderlijke verhandeling van geregistreerde rente en hoofdsom effecten (strips).

Echter, omdat de Internal Revenue Service ontkend een initieel belastingvoordeel voor strips, het concept verloren populariteit voor andere dan gekwalificeerde pensioenfondsen beleggingen zoals ira-accounts. A EUR 20.000 nul coupon obligatie die afloopt in vijf jaar met een 3. Investeren onder ofwel rendement tarief zal de opbrengst (jaarlijks inkomen) van EUR 20.000 te bieden in vijf jaar. De aankoop bij een van beide opbrengst oplevert laat een resterende die gevaar kunnen lopen als belegd in aandelen (EUR 3185. Aangezien het doel is om risico's te verminderen tot nul, zouden we willen investeren de volledige EUR 20.000 aan obligaties. Treasury strips kunnen worden gebruikt, omdat ze kunnen worden gekocht in stappen van EUR 100. Dit stelt de aankoop van obligaties met cumulatieve gezicht waarden van EUR 23.700 en EUR 22.600, respectievelijk, en deze bedragen kunnen de ontvangen in vijf jaar (volledig belegd binnen EUR 88. 42 respectievelijk van het uitgangsmateriaal portefeuille hoeveelheid) inkomen Bonusan. De aanvaarde absolute garantie van het inkomen is een obligatie uitgegeven door een stabiele regering, en de gouden standaard is het u. De belegger kan uitkijken voor een aantal jaren, maar dit artikel is beperkt tot 35 jaar. Met behulp van de sociale zekerheid vroegste electieve pensioenleeftijd van 62 jaar, zouden de fondsen duren leeftijd 97. De kans op een 62 jaar oude man of vrouw levend aan deze leeftijd is ongeveer 4% of 9%, respectievelijk.

Terwijl ik dit schrijf, de marktgegevens centrum van de Wall Street Journal website toonde tafels van schatkistcertificaten (Stripped hoofdsom en ontdaan coupon) met vervaldata op de 15e februari, mei, augustus en november, de veiling dateert van 30 jaar staatsobligaties Bonusan Pillendoosje – De mei 15 datum werd gekozen, en de vraag prijs (in% van de nominale waarde) en vroeg opbrengst (%) werden gewonnen en zijn weergegeven in tabel 1. Aangezien de effecten worden verkocht op het bod en gekocht bij de vraag, de kosten voor de belegger zal transactiekosten in rekening gebracht door de makelaar omvatten. Als een vereenvoudigde test van de uitvoerbaarheid van deze analyse, ik had drie obligaties geprijsd op 19 maart 2012. De biedprijs voor een 15 mei 2012, bond was 99. De biedprijs voor een 15 mei 2026, bond was 63. De biedprijs voor een 15 mei 2041, bond was 34. Deze analyse veronderstelt dat de belegger betaalt de gestelde prijs weergegeven in tabel 1.