Bonusan Pulmosan

Bonusan Pulmosan

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Pulmosan
Prijs: € 9.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Biotherapie, Bonusan

Pulmosan is specifiek ontwikkeld voor de luchtwegen. Dit unieke alcoholextract heeft krachtige gezondheidsbevorderende, ontspannende en verzachtende eigenschappen met betrekking tot de luchtwegen. Pulmosan is zowel voor de korte termijn als voor de lange Redken een pionier in de wetenschappelijke benadering van schoonheid, en een revolutie in de professionele salon bedrijf door de invoering van het concept van het eiwit reconditionering en ontwikkelen van nieuwe eiwitten gebaseerde producten, die zij gepatenteerde. De formules ontwikkeld waren gebaseerd op drie principes: 1) Eiwit-technologie (Sinds haar is voornamelijk samengesteld uit eiwitten); 2) een zure pH van 4. 5, Als aanvulling op de natuurlijke pH van het haar en de huid; 3) producten uitsluitend aanbevolen door de licentie cosmeticaspecialisten in professionele salons Biotherapie. Omdat haar lokaal toegepast eiwitten kan absorberen, salons waren in staat om intern de conditie van het haar en voor de lange termijn in plaats van uitsluitend camouflage schade. Redken werd een wereldwijde marktleider in professionele haarverzorgingsproducten en diensten. Het is producten zijn verkrijgbaar in professionele schoonheidssalons in meer dan 50 landen. Het bedrijf heeft meer dan 60 wereldwijde patenten op producten en ingrediënten Bonusan Pulmosan. Ik lees met een glimlach een 26 november persbericht met de titel wanneer je eet kan net zo essentieel voor uw gezondheid als wat je eet 1. Dit is een primaire boodschap van de leptine dieet en een punt heb ik maakt al sinds het schrijven van het beheersen van leptine in 2002.

Het is leuk om een nooit eindigende stroom van de wetenschap te zien ter ondersteuning van de principes i geschetst 7 jaar geleden Bonusan. Het is al lang geloofd dat de activering van metabole genen worden ingesteld op basis van een circadiane (24 uurs) patroon en niet gerelateerd aan wanneer je eet. Een nieuwe studie door onderzoekers van het Salk Institute voor biologische studies beurten dit geloof op het hoofd. Hun experimenten is gebleken dat de dagelijkse toenemen en afnemen van duizenden genen in de lever van uw lichaam metabolische fabriek wordt meestal bestuurd door voedselinname en niet door het lichaam van de circadiane klok als de conventionele wijsheid had het Bonusan Pulmosan. Onze studie staat voor een rudimentaire verschuiving in de manier waarop we denken over het dagritme, zegt de studie van de leider satchin panda, ph. De circadiane klok is niet langer de enige bestuurder van de ritmes in de functie van genen, in plaats van de fase en amplitude van ritmische gen-functie in de lever is bepaald door het voeden en vasten periodes de meer gedefinieerd ze zijn, hoe robuuster de oscillaties geworden Supplement – Therapie. Simpel gezegd, dit onderzoek bewijst dat wanneer je eet zal een enorme impact hebben op uw stofwisseling hebben. Panda wijst erop dat de activiteit van de vetverbranding genen is het grootst als je niet voor een tijdje Zo hebben gegeten. de tijd dat zich uitstrekt tussen de maaltijden en niet eten na het eten eigenlijk gaat aan lever genen die uw vermogen om gewicht van een gezond gewicht te verliezen of te handhaven verbeteren.

Timing is van groot belang voor de stofwisseling. Op Elson cosmetische kliniek gebruiken we de gerespecteerde klank lichaamsbouw systeem. Zij zijn de marktleiders in het verstrekken van ultrageluid lipo behandelingen. Het proces voor vet verlies is volledig pijnloos en maakt gebruik van ultrageluid om de oppervlakte van vetcellen te verhogen veroorzaken hen te barsten en het toestaan van de afgebroken cellen via het lymfestelsel door het lichaam te passeren. De toegevoegde waarde van het geluid lichaamsbouw systeem is de ondersteuning die het biedt om sneller resultaten te bereiken door het te combineren met een dieet, lichaamsbeweging advies en het gebruik van een sportschool voor de duur van de behandeling Biotherapie. Dit maakt het ideaal voor iedereen die een probleem gebied dat niet anders zouden kunnen worden opgelost met dieet en lichaamsbeweging of echografie vet verlies alleen al. Dit wil niet zeggen dat deze niet effectief zijn als standalone benaderingen richten. Het is gewoon dat door middel van geluid lichaamsbouw het sneller kan garanderen betere resultaten. Veel vochtinbrengende en gemeenschappelijke niet anti aging huidverzorging producten hebben moleculaire structuren die te groot zijn om de epidermis laag van de huid binnen te dringen zijn Bonusan Pulmosan – Deze producten hebben de neiging op de huid te blijven oppervlak als een film, het opsluiten van vocht in de opperhuid of de buitenste huidlagen. In de afgelopen jaren hebben we een reeks van belangrijke wetenschappelijke doorbraken met betrekking tot peptiden, of groepen van eiwitten getuige.

Wetenschappers hebben groepen van verjonging peptiden die dringen door de huid onbedekt, beneden in de dermis niveau, direct aanpakken van de menselijke huid verouderingsproces door het stimuleren van fibroblast stimuleren van de natuurlijke productie van collageen. Dit heeft een positief effect op alle relevante lagen van de huid, het vertragen van de huid verouderingsproces en resulteert in een huid die is steviger, dikker, sterker en gezonder. Dit kan alleen worden bereikt door ware anti aging producten. Oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik op striae, Matrixyl 3000 werkt door het stimuleren van de matrix diepere lagen van de huid en het verhogen van de productie van zowel collageen en hyaluronzuur zuur.