Bonusan Rhus Toxicodemdron

Bonusan Rhus Toxicodemdron

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Rhus Toxicodemdron
Prijs: € 8.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Biotherapie, Bonusan

Rhus toxicodendron biocomplex is speciaal ontwikkeld voor het zenuwstelsel, bindweefsel, spieren, gewrichten, botten, banden, pezen, huid, blaas, nieren, urinewegen, lever en galblaas. Dit unieke alcoholextract werkt primair gezondheidsbevorderend en singh dat om binnen het vallen, werkingssfeer van dit deel van de verdachte moet de drugs te koop of in aandelen of tentoonstelling produceren voor verkoop of distributie van de hetzelfde. Er is geen bewijs in deze zaak aan te tonen dat de appellant had elke winkel of dat hij een verkoopagent was. Alle dat is aangetoond is dat de betrokken tabletten werden hersteld van zijn bezit Biotherapie. Er werd aangedrongen dat het bezit simpliciter van de tabletten van welke hoeveelheid dan ook niet binnen het onheil van artikel 27 van de wet. Op een interpretatie van artikel 27 zou vallen, het lijkt ons dat de argumenten van de heer. De woorden die in paragraaf 27, nameely, te vervaardigen voor verkoop, verkoopt, hebben een komma na elke clausule, maar er is geen komma na de clausule voorraden of tentoonstellingen te koop. Dus de sectie postuleren drie afzonderlijke categorieën van gevallen en geen andere. (1) Fabricage te koop; (2) De feitelijke verkoop; (3) Stocking of de uitstalling voor verkoop of distributie van drugs Bonusan Rhus Toxicodemdron.

Het ontbreken van een komma na het woord voorraden geeft duidelijk aan dat de clausule voorraden of tentoonstellingen te koop is één ondeelbaar geheel en het overweegt niet alleen de opslag van de drugs, maar de opslag van de drugs voor het doel van de verkoop en tenzij alle ingrediënten van deze categorie is voldaan, zou artikel 27 van de wet niet worden aangetrokken Supplement – Therapie. In het onderhavige geval is er geen bewijs om aan te tonen dat de appellant had ofwel kreeg deze tabletten te koop of verkocht hen of ze hadden opgeslagen te koop. Khanna verschijnen voor de staat, echter betoogd dat het woord stock gebruikt in sectie is breed genoeg om het bezit 1000 van een persoon met de tabletten te nemen en wanneer een dergelijk persoon is in het bezit van tabletten van een zeer grote hoeveelheid, dient een vermoeden getrokken worden dat ze bedoeld waren voor verkoop of distributie Bonusan Rhus Toxicodemdron. Naar onze mening is de contenton is volstrekt onhoudbaar en moet worden afgewezen. De interpretatie gezocht te worden geplaatst door Shri khanna stroomt niet van een ware en juiste interpretatie van artikel 27. We daarom houden dat voordat een persoon aansprakelijk is voor vervolging of veroordeling op grond van artikel 27 kunnen zijn (A) (I), (II) gelezen met artikel 18 (C) van de wet, het moet worden bewezen door het openbaar ministerie bevestigend dat hij werd de productie van de drugs te koop of werd de verkoop van hetzelfde of heeft laten gevulde of tentoongesteld de artikelen te koop Supplement – Therapie.

Het bezit simpliciter van de artikelen lijkt niet strafbaar te zijn onder een van de bepalingen van de wet. Als dus de essentiële ingrediënten van paragraaf 27 zijn niet voldaan aan de exceptie van schuldige kan niet tot de rechter om de appellant te veroordelen. Wat betreft het tweede lading, het lijkt ons dat de zaak van de appellant is duidelijk gedekt door de taal die in artikel 18a gelezen met artikel 28. Iedere persoon, niet zijnde de fabrikant van een geneesmiddel of cosmetisch of zijn agent voor de distributie daarvan, wordt, indien nodig, bekend te maken aan de inspecteur hetzelfde, adres en andere gegevens van de persoon van wie hij de drug of cosmetische verworven. Wie in strijd met het bepaalde in artikel 18a wordt gestraft met een gevangenisstraf die kan worden uitgebreid tot een jaar of met een geldboete die kan worden uitgebreid tot vijfhonderd roepies, of met beide Bonusan. In dit geval is er unchallengable bewijs van de klager dat na het herstellen tabletten uit het bezit van de verzoekende partij, hij had een geregistreerde kennisgeving aan hem diende om de bron waaruit hij de tabletten had verworven en ondanks deze aankondiging de appellant geweigerd openbaren om de bron te onthullen. Dus de handeling van de appellant duidelijk binnen de werkingssfeer van artikel 28 van de wet. De rechtbank verder geen aparte straf op te leggen op grond van deze afdeling valt.

Maar dat zal een bar op het opleggen van een niet goede zin van deze rechtbank op voorwaarde dat de straf niet meer dan de straf reeds op grond van artikel 27 (A) (I) opgelegd. (A) (ii), van de wet, omdat onder die 1001 deel de minimumstraf te worden gegeven was een jaar Bonusan Rhus Toxicodemdron – Omdat de High Court was niet tevreden met de door de rechtbank voor het geven van straf minder dan een jaar redenen lijkt de zin te hebben verbeterd om een jaar. Com Ik ben dus erg blij 100% kwik vrij te zijn! Bent u kwikvrije? Waarom niet lachen om iets dat een beetje gekkigheid brengt om de rest van je leven? Maar, ik hou niet van schijnbaar dom, net als ik dronken ben, of zoals ik ben stoned voor nieuwe mensen. Willen om een beetje troost te vinden, net zoiets als wanneer ik die nodig is om een label wat er mis met me met deze fibro ding was wetende dat het was niet allemaal in mijn hoofd, ik wilde wat antwoorden. Gevoel alsof dingen zijn gewoon Kilter en je kunt niet terug naar rechts. Ook wel bekend als cognitieve disfunctie of mist in de hersenen krijgen het te krijgen, fibro mist is een term die gebruikt wordt om beschrijven de algemene verwarring en troebel mindedness die wordt geleverd samen met de staat.