Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules

Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules

€ 10.00

Meer informatie >>

Naam: Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules
Prijs: € 10.00
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Therapie, Orthomoleculair, Bonusan

Vitamine D3:- Ondersteunt en activeert het afweersysteem;- Bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam;- Verhoogt de weerstand van het organisme;- Verhoogt de opname van kalk in botten;- Voor opbouw en behoud van botten en Dit is een typische truc van de corporate media. Ze willen dat je om te geloven dat een bedrag van colloïdaal zilver is potentieel gevaarlijk, wanneer dat is in werkelijkheid de verste ding van de waarheid. maar om de illusie te creëren, ze niet de moeite om je te vertellen hoeveel colloïdaal zilver elke dag werd genomen voor die 14 jaar, ook al is dat is de meest kritische factor in het verhaal Supplement – Therapie. Als een ervaren colloïdaal zilver gebruiker vermeld in een blog over dit nieuws video, zou deze idioot had colloïdaal zilver te hebben gedronken door de liter te hebben dat gebeuren met hem! Terwijl we ontkennen de naam roeping, wordt het punt goed genomen. Je moet proberen heel hard om uw huid verkleuren door het drinken van colloïdaal zilver. Het is eigenlijk makkelijker om je huid oranje van het drinken van te veel wortelsap dan het is om te zetten je huid grijs (of blauw) van het drinken van colloïdaal zilver Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules. We hebben ook gemerkt dat dat de man in de CNN video wordt getoond met behulp van een conventionele colloïdaal zilver generator gedistribueerd door een bedrijf in canada. We zijn bekend met het bedrijf dat de exacte maakt generator weergegeven in het nieuws video en persoonlijk graag de mensen achter het bedrijf.

Wij hebben met hen meerdere malen gesproken in het verleden, en ze zijn duidelijk zeer oprecht over het helpen, het opleiden en empowerment van mensen die verantwoordelijk zijn voor hun eigen gezondheid te zijn Vitamine en Supplementen. Maar zoals we u hebben gewaarschuwd voor de vele jaren, de meeste conventionele colloïdaal zilver generatoren produceren al te hoge niveaus van zilver (I. ppm, of zilver gewicht) in elke partij, en de deeltjesgrootte van het zilver is ook vaak al te groot. Dus je moet heel voorzichtig zijn als u gebruik maakt van een conventionele colloïdaal zilver generator. Dit is precies de reden waarom we ervoor gekozen om de nieuwe micro deeltje colloïdaal zilver generator, waarmee u zilverdeeltjes produceren zo klein dat het duurt een transmissie te verdelen elektronenmicroscoop werkt bij een whopping 175,000x vergroting om ze te zien Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules. Ter vergelijking, kan zilverdeeltjes geproduceerd door conventionele colloïdaal zilver generatoren in het algemeen worden gezien onder een standaard microscoop werkt bij slechts 20.000 x vergroting Bonusan. Dit betekent dat de zilverdeeltjes geproduceerd door de nieuwe micro deeltjes colloïdaal zilver generator is een verbazingwekkende 875% kleiner dan die van conventionele colloïdale zilver eenheden. Met andere woorden, ze zijn veel kleiner dan bloedcellen, bloedvat, virussen, bacteriën of schimmels.

U kunt zien transmissie elektronenmicroscoop foto van deze kleine sub microscopisch kleine deeltjes zilver door te gaan naar onze homepage op en scroll naar beneden tot je in de buurt van de onderkant van de pagina, waar je het aan de rechter kant. Zoals u zult zien, de nieuwe micro zullen zien deeltjes colloïdaal zilver generator produceert zilveren deeltjes tot. 0008 micron, die 8/10000 van één micron. zover wij weten, zijn dit de kleinste zilverdeeltjes vervaardigd door lage spanning colloïdaal zilver generator op het gezicht van de aarde. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de nieuwe micro deeltje colloïdaal zilver generator is nu 's werelds meest populaire colloïdaal zilver generator Vitamine en Supplementen. Als het colloïdaal zilver eigenlijk veroorzaken zijn toestand, dan was het van het drinken van het in grote hoeveelheden over een lange periode van tijd. Als hij iets gewreven op zijn huid en draaide het blauw, ik kan u verzekeren dat het niet colloïdaal zilver. Deze man is blijkbaar blauwe bijna van top tot teen. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij was wrijven colloïdaal zilver over zijn hele lichaam. En zelfs als hij was, zou het niet hebben van hem een smurf. Ook ik zou zeer nalatig zijn als ik niet wijzen op een meer vitale feit met betrekking tot dit nieuws video: Van de naar schatting zeven tot 10 miljoen regelmatige colloïdaal zilver gebruikers in de Nederland alleen al, dit is pas de tweede of derde persoon de nieuwsmedia hebben kunnen vinden in de laatste 20 jaar (Voor zover ik weet, in ieder geval) die blauw is veranderd geweest. (Voor de binnenkant scoop over het laatste nieuws media blauwe man, zie onze website op en scroll naar beneden om de link met de titel heeft colloïdaal zilver zetten deze man blauw Bonusan Vitamine D3 15mcg Capsules – Zoals u zult zien, de media beweerde een man werd blauw van het nemen van colloïdaal zilver in 2002, maar dat verhaal bleek sterk overdreven te zijn. In ieder geval, ik vind het nog steeds absoluut geweldig dat de nieuwsmedia zullen vinden twee of drie mensen die krijgen deze goedaardige maar ontsierende huidaandoening uit het letterlijk miljoenen regelmatige colloïdaal zilver gebruikers in de u. en Canada, en vervolgens uitgezonden het van de daken alsof het de norm. Maar ze zullen niet de verbazingwekkende vermelden 2. 2 miljoen mensen die lijden ernstige en vaak levensbedreigende bijwerkingen van medicijnen gebruik elk jaar, of de 100.000 Amerikanen elk jaar gedood uit voorgeschreven medicijn gebruik, dat is 30 keer meer dan al het u. Met behulp van warmte beschermen spray is erg goed ding om te doen met behulp van een warmte met haar.