Borlind Body Lind Sport Lotion

Borlind Body Lind Sport Lotion

€ 20.00

Meer informatie >>

Naam: Borlind Body Lind Sport Lotion
Prijs: € 20.00
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Bodylotion, Borlind

Borlind Body Lind Sport Lotion geeft de huid een langdurige condens en intensieve zorg, zonder dat het vettig is. Botanische extracten en vitamine E beschermden de huid tegen dagelijkse schadelijke invloeden. Menthol verkoelt en verfrist de huid.   & zoeken alles wat u moet weten over de juiste dosering, werkzaamheid en bijwerkingen van aminozuren! Carpaal tunnel syndroom (CTS) is een veel voorkomende en vaak invaliderende aandoening meestal geassocieerd met het invoeren van gegevens en het algemene gebruik van de computer, maar het kan invloed hebben op iedereen die repetitieve handbewegingen Borlind. Cts voorkomt bij vrouwen vaker dan mannen voert en is een relatief veel voorkomende tijdelijke complicatie van de zwangerschap (door vochtophoping). Het komt ook vaak voor bij mensen met reumatoïde artritis of diabetes. Cts wordt veroorzaakt door compressie van de zenuw. Op het is manier om de hand, de mediane zenuw loopt door een opening in de pols zogenaamde carpale tunnel. Constant, repetitieve handbewegingen kan de gewrichtsbanden en pezen ingekapseld in de tunnel verergeren, waardoor ze opzwellen. Als de tunnelwanden sluiten, ze comprimeren zenuw. Hierdoor tintelen en gevoelloosheid in de duim, wijsvinger, middelvinger, en de helft van de ringvinger Borlind Body Lind Sport Lotion. Het ongemak van CTS wekt vaak mensen tijdens de nacht en maakt uiteindelijk het moeilijk om kleine objecten te begrijpen. Aandacht voor een goede ergonomie is essentieel voor het voorkomen van cts.

Dit zou kunnen inhouden herpositionering van een toetsenbord van de computer of vaker pauzeren. De conventionele medische behandeling voor meer hardnekkige CTS gevallen is variabel in het succes Verzorgingsproducten. Spalken de aangedane hand, vooral 's nachts, kan helpen de symptomen te verminderen. Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen. Zoals ibuprofen en naproxen, kan iets helpen. Chirurgie wordt beschouwd als de ultieme behandeling, maar corticosteroïden injecties even of iets effectiever. 9 10 In sommige gevallen kan een persoon met werk gerelateerde cts geen andere keuze dan veranderen roeping. Er zijn geen natuurlijke behandelingen voor carpaal tunnel syndroom dat een zinvolle ondersteunend bewijs Borlind Body Lind Sport Lotion. Degenen die wetenschappelijk zijn onderzocht in enige mate te allen bevatten vitamine B6. Meer dan 25 jaar geleden hebben, onderzoekers merkten dat mensen met cts leek tekort aan vitamine B6. 2 Dit leidde tot wijdverbreide gebruik van m 6 als cts remedie zijn. In een recente studie vonden geen verband tussen cts en b6 deficiëntie. 3 In ieder geval, zelfs indien B6 deficiëntie waren gebruikelijk in CTS, die op zichzelf niet zou bewijzen dat het nemen van b 6 supplementen symptomen kan verminderen Borlind.

Een paar studies hebben de effectiviteit van vitamine B 6 onderzocht voor cts. De meesten werden slecht ontworpen en betrokken weinig mensen. De twee (weliswaar kleine) gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studies die niet bestaan geen aanwijzingen gevonden dat vitamine b 6 effectief behandelt cts. De eerste studie, die slechts 15 mensen deelnamen, vond geen significant verschil na 10 weken onder degenen nemen van vitamine B-6. 4 De tweede, waarbij 32 mensen, vond een aantal voordelen, maar deze waren vrij kleine. 5 Er was geen verbetering in de nachtelijke pijn, gevoelloosheid of tintelingen, noch in objectieve metingen van de mediane zenuw functie. Sommige voordeel is echter, werd gezien in de relatief minder belangrijke symptomen van de vinger zwelling en ongemak na herhaalde bewegingen. De bottom line: Omdat vitamine B 6 is niet bewezen effectief en kan schadelijk in hoge doses zijn, doen we het niet aanraden voor carpaal tunnel syndroom Lichaamsverzorging. Hatha yoga, een systeem van stretching en evenwichtsoefeningen, is geprobeerd om carpaal tunnel syndroom. In één studie werden 42 personen met carpaal tunnel syndroom gerandomiseerd om ofwel yoga instructie of een pols spalk voor een periode van 8 weken te ontvangen. 6 De resultaten gaven aan dat yoga was effectiever dan de pols spalk. Echter, deze studie heeft een ernstige fout: De deelnemers in de controlegroep waren de pols spalk gewoon aangeboden en gezien de keuze van het gebruik het of niet.

Het zou zijn geweest voorkeur voor hen om een optie te hebben ontvangen met meer glamour, zoals nep-laser acupunctuur, of, nog beter, nep yogahoudingen Borlind Body Lind Sport Lotion – Experience uit tal van studies blijkt dat wanneer mensen denken dat ze het ontvangen van een effectieve behandeling, melden zij verbetering, ongeacht de aard van de behandeling. (Zie bijvoorbeeld, de magneet therapie studie hieronder beschreven. Voor meer informatie over hatha yoga, zie de volledige yoga artikel. In de ene gemeld dubbele, placebo-gecontroleerde studie van magneet therapie voor carpaal tunnel syndroom, 30 mensen met cts werden behandeld met ofwel een echte of een nep-statische magneet. 7 Dramatisch, langdurige voordelen werden gezien met de magneet behandeling. Echter, identiek, dramatische langdurige voordelen werden gezien met placebo behandeling zo goed! Deze studie onderstreept de noodzaak van een placebo-groep in studies was er niet geweest een in dit proces, zou magneettherapie hebben geleken om zichzelf te laten zien zeer effectief voor cts. In twee kleine gerandomiseerde studies, onderzoekers opnieuw dat er geen verschillen waren tussen de behandeling en de placebogroep. Beide groepen experiencedan verbetering van de symptomen. Voor meer informatie over magneettherapie, zie de volledige magneettherapie artikel.