Borlind Concealer Beige 04 1st

Borlind Concealer Beige 04 1st

€ 14.50

Meer informatie >>

Naam: Borlind Concealer Beige 04 1st
Prijs: € 14.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Teint, Coversticks, Borlind

Borlind Concealer Beige past zich aan de nuances van de huid aan en benadrukt hierbij haar natuurlijke schoonheid. De concealer beige bestaat uit natuurlijke grondstoffen als Jojobailie, vitamine E, hyaluronzuur, bijenwas en Shea Butter. Deze Het we olijf team tikte mij aan de vrouw achter interviewen verse room en ik ging zitten met Lulu Gorrie om haar te vragen over de visie achter de productlijn en de reis die uiteindelijk heeft geleid tot het lanceren. Je zou het niet geloven, maar ik had geen achtergrond in cosmetica, huidverzorging of iets dergelijks, zegt Lulu, met een uitgesproken Brits accent. De waarheid is dat mijn moeder naar beneden kwam met kanker voor de tweede keer en wilde niet naar chemische beladen producten niet meer dus ik besloot dat ik zou een aantal voor haar te maken te gebruiken Parfum en Cosmetica. Ik wist niet wat ik aan het doen was, maar ik was vastbesloten. Terwijl ze noemt haar moeder en de vastberadenheid om haar te helpen, de toon van haar stem veranderingen ooit zo iets. Het maakt niet barsten of breken, maar het draagt een pijn die niet aanwezig is toen ze hartstochtelijk bespreekt de verse room productlijn. Het is duidelijk dat deze gebeurtenis had een grote invloed op haar Borlind Concealer Beige 04 1st. Een van de best verkopende producten is body butter. Lang genoeg om een model met zanderige blonde haren zijn dat net onder valt haar schouders en blauwe ogen die gemakkelijk lachen. En het is duidelijk, terwijl ze zit nonchalant op een barkruk zonder make-up, dat ze een model had kunnen zijn.

Maar in tegenstelling tot veel mannen en vrouwen die zijn gezegend met model ziet, ze is pretentieloze Borlind. Ik ben getroffen door de wrange gedachte dat een vrouw met zo'n goed ontworpen huidverzorgingslijn minder hoge onderhoudskosten. Lulu Gorrie komt uit birmingham, engeland waar ze opgroeide in een middenklasse, traditioneel Engels gezin zou kunnen zijn. frisdrank, chips en koekjes waren een schaarste in mijn huishouden. In de keuken van mijn moeder vulde de suiker en koffie potten met zonnebloempitten en noten. Ik herinner me de geur van zelfgebakken brood en het horen van de knallen van gistende wijnen en bieren bij mijn grootouders house.They had ook de bug voor zelfgemaakte en gezonde dingen Borlind Concealer Beige 04 1st. Ik werkte mijn weg door de universiteit als een verkoopster in Harvey Nichols en uiteindelijk, na zijn afstuderen kreeg een baan als inkoper bij Harrods in Londen. Ik gaf het echt een gaan, maar na bijna een jaar een positie werd beschikbaar bij de Burton Group dat is de grootste retailer in Groot-Brittannië. Ik werk nodig en ik hoorde de cruise lijnen werden inhuren Teint. Dus ik nam een baan met hen in hun winkels. Lulu lacht om zichzelf als ze luistert naar haar eigen verhaal alsof het over iemand anders. Ik vraag haar hoe ze geliquideerd in Austin en legt ze uit. Ik was voortdurend gepromoot in de cruisemaatschappijen totdat ik was retail manager van het schip. Ik had mijn eigen hut (Suite) en was het maken van een heleboel geld.

Maar ik zou genoeg van de levensstijl, om eerlijk te zijn. ik wilde zijn op vaste grond te zijn had, weet je? Ze stapte uit het schip met mooie herinneringen, maar het was tijd om verder te gaan met het leven. Ik heb in de staten al twintig jaar met drie van die in Austin. Toen mijn moeder ziek werd, was ik in Californië en mijn kinderen waren klein en op school. Ik had al van de sociale banden die u zou verwachten van een jonge moeder te hebben. Toen ik begon met het maken van de producten voor mijn moeder, ik gaf wat aan mijn vrienden om te testen, voorafgaand aan het geven ze aan haar. Dan, mijn vrienden begon me vragen om hun monsters te vullen en ik deed dat zonder al te veel van een gedachte Coversticks. Het was pas na aankomst in Austin dat ik overwogen om dit een bedrijf. Mijn jongste zoon is nu 9 en de andere niet moet me zo veel. Verse room klein begonnen, uitsluitend online verkocht. Nadat zij diverse opdrachten volbracht hadden en had geen negatieve reviews, nam ze de productlijn een weg weet ze maar al te goed retail. De verse room merk produceert ook gezichtscrème, dat is 100% en opwindend. ik weet dat een product in een winkel een stevige reputatie moet hebben, omdat ik weet dat het niet kan gaan zitten op die plank. ik begrijp hoe een koper denkt en hoe een retail bedrijf opereert.

Niets wordt gesynthetiseerd en het product wordt met de hand gemaakt door mij en mijn personeel Borlind Concealer Beige 04 1st – Ons proces is zeer langdurig en veeleisend. Ik zorg ervoor dat elke productiecyclus in overeenstemming is en voldoet aan de kwaliteitseisen van mijn klanten verwachten. Het is duidelijk dat ze heeft gelopen weerszijden van de retail straat en weet hoe om te navigeren zowel. Hoewel ze zegt nooit zo direct, ze spreekt met zekerheid en brengt het idee verse room zou een positieve invloed hebben op de onderste regel van elke retailer. Ik kan het niet helpen, maar beginnen te denken i nodig om een winkel te openen. Voordat ik serieus de gedachte aan een carrière in de detailhandel kunnen vermaken, staat ze aan mijn hand te schudden. Ze is me te laten weten het interview voorbij is. Ze glimlacht als ze afscheid en stappen de deur uit alsof ze heeft een doel en een missie. Als ik naar beneden kijken naar de producten die ik heb geproefd en na te denken over de persoon achter hen, krijg ik het idee heb ik nog niet tegengekomen een productlijn die zo grondig belichaamde de essentie ervan is schepper.