Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st

Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st

€ 15.00

Meer informatie >>

Naam: Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st
Prijs: € 15.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Lippen, Lipgloss, Borlind

Met de Lip Gloss van Borlind zorg je snel en gemakkelijk voor fluweelzachte en verzorgde lippen die er mooi en verleidelijk uitzien. Deze Lip Gloss is een van de natuurlijke make-up producten van Annemarie Borlind. Dit betekent schoonheid op een natuurlijke Om te winnen voor youtube reactie geplaatst ons te vertellen je moet producten voor de herfst en de items die u zou willen zien in de toekomst giveaways hebben! kunt u reageren en tweet meer dan eens, maar niet spammen dezelfde opmerkingen. Contest zal eindigen 30 september en is internationaal! Onze partners over ten techcityinsider hadden het geluk om een interview met puls films mede oprichter Thomas Benski Lipgloss. Wie begon zijn iconische cross-platform productiebedrijf slechts zeven korte jaar geleden addertje onder het gras.: Het starten van een cross-platform productie bedrijf van de grond af op de leeftijd van 25 lijkt misschien een ontmoedigend vooruitzicht. Maar, voor puls films mede oprichter Thomas Benski zijn naïviteit eigenlijk bleek een pluspunt. Geconfronteerd met een content-industrie in een snelle status van de digitale evolutie, wordt niet gebukt onder jaren van voorrang en adviezen over hoe thingsshouldBe gedaan ingeschakeld Benski en pols, aan te passen aan een veranderende landschap veel sneller dan sommige van hun rivalen Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st.

We hebben echt creëerde een andere manier van denken en dat is wat ik ben het meest trots op, Benski zegt. ik het bedrijf zeven jaar geleden met digitale conversie in de kern van het en ik denk dat dat is wat heeft ons afgezien van de traditionele inhoud bedrijven. Ik zag conversie zijn een realiteit die ik denk dat werd genegeerd door de traditionele video-bedrijven, en ik zag een strategische en creatieve kansen creëren van een bedrijf dat die grenzen veel meer vervagen in termen van talent, de distributie en technologie Borlind. Er was een naïviteit van mijn kant, maar veel van het leek alsof het gezond verstand. De grote uitdaging voor ons was de definities die zijn ingesteld in het bedrijf, de manier waarop mensen je graag in een hokje. Dus, zonder willen hokje, wat denk pols films eigenlijk doen vanuit hun basis op hanbury straat e1 Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st. Nou, het is een deel reclamebureau, deel muziek video producer, onderdeel televisie productiebedrijf en het werkt op alle platformen tegelijk. Ad werk bevat de nieuwste o2 moeite met Emeli Sande en een interactieve online-functie voor horlogemaker diesel dat de hoeveelheid dagen berekent je nog hebt om te leven. Voorbeeld en de vaccins onderscheidt zich van de lei aan die kant van de business. En op de tv kant, kanaal 4 uitzending is het een uit doc met David Attenborough en Bjork, de aard van de muziek vorig jaar Make-up. Het is misschien het best bekend voor het feature length muziek documentaires waarover later meer.

Benski zegt de diversiteit komt uit een verlangen om te worden aangedreven door de doelgroep, in plaats van een vooropgezet idee over wat het bedrijf is en zou moeten doen. Wat dicteert ons is niet de uitgang wordt het publiek, legt hij uit. Wij zijn een 18 tot 30-inhoud onderneming en 18 tot 30 jaar oude mensen kijken naar muziekvideo's, kijken muziek films, televisie kijken, kijken advertenties en producten kopen, dus dat is onze focus. Hoe is het dat we meer doen? Dat hangt er van af; soms zijn we aan het doen zijn meer televisie, een andere keer doen we meer muziek. De kwaliteit moet over de hele linie te zijn in plaats van om compromissen te sluiten in een of twee gebieden. De snelheid van digitale en technologische vooruitgang hebben gespeeld recht in de handen pols's, waardoor het directe toegang tot het publiek dat beïnvloedt het is elke beweging Make-up. We krijgen feedback veel sneller, zijn we in staat om lange termijn relaties met het publiek te ondersteunen, kunnen we het publiek te brengen met u over de verschillende projecten, zegt Benski. In de digitale de andere ding dat veranderd is, is de houding van mensen. Ik was in Silicon Valley twee weken geleden en wat is verbazingwekkend is je in sommige van deze plaatsen nu en leidende figuren in onze industrie zijn zeer bescheiden, open en nieuwsgierig naar begrijpen.

Maar al te vaak de productie is zeer arrogant Wij maken dit en wij zijn de beste Nu zijn ze nieuwsgierig om te horen wat we zeggen en hoe we hun product kunnen gebruiken geweest Borlind Lip Gloss 16 Raspberry 1st – Het bedrijf komt aan het einde van het in de eerste fase van de ontwikkeling. De afgelopen zeven jaar zijn besteed het opbouwen van een divers personeelsbestand van 50 vaste functies, aangevuld met een koppeling van freelancers, afhankelijk van de werklast en projecten. Ons kantoren werden in LA en Amsterdam opende in mei vorig jaar. De focus heeft tot nu toe op het bouwen van funderingen en reputatie geweest. we hebben gewerkt aan het maken van een duurzame onderneming van te maken, Benski zegt. Het is heel gemakkelijk om het te zeggen is alles over conversie en goed zijn in verschillende dingen, het is heel anders om het bewijs dat zij en het tonen van het op papier en met case studies die awards winnen. Prijzen zijn niet moeilijk geweest door zo ver te komen met mtv.