Borlind LL Regeneration Dagcreme

Borlind LL Regeneration Dagcreme

€ 32.00

Meer informatie >>

Naam: Borlind LL Regeneration Dagcreme
Prijs: € 32.00
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, Anti Aging, Borlind

LL Regeneration voor natuurlijke schoonheid vanaf 30 jaar. Werkt tegen biologische en milieubepaalde huidveroudering. Al vanaf midden in de 20 veranderd onze huid zich: het vernieuwingsproces wordt langzamer en wordt minder vochtig gebonden. Redenen Dressuur rechter Susan Graham wit zal bespreken wat dressuur juryleden echt op zoek bent en een aparte sessie over de versterkte jonge en toekomstige gebeurtenis paarden (Feh en yeh). Zoals altijd zal er ook de volwassen ruiter zijn en jonge rijder forums evenals de regels forum en een korte gebied 2 zakelijke bijeenkomst. Er is ook een organisatoren vergadering die openstaan voor alle leden van het gebied waar we ontwikkelen een vuist ontwerp van de 2014 schema en onderwerpen die van belang voor de organisatoren is Gezichtsverzorging. We wachten nog steeds op conformatie van de ene de andere luidspreker. Onlangs heeft een van mijn lange tijd die patiënten, een 78-jarige vrouw genaamd jean, geroepen om me te vertellen dat haar Beverly Hills endocrinoloog was verbaasd door verbeteringen in haar botdichtheid, zoals blijkt uit een recente DEXA scan. Haar vorige scan, uitgevoerd in augustus 2005, was dat jean getoond liep aanzienlijke botverlies in de femurhals van haar heup (osteoporose), en milde verlies bot in haar lumbale wervelkolom (osteopenie) Borlind LL Regeneration Dagcreme.

Haar endocrinoloog wilde om te weten hoe jean haar geschiedenis van progressieve botverlies had teruggedraaid, vooral omdat ze had geweigerd om de Fosamax hij zou voorgeschreven nemen. (Ik was het met haar beslissing op het moment, omdat dit medicijn veroorzaakt een verhoogde bot broosheid, evenals andere ernstige bijwerkingen Gezichtsverzorging. Tot dat moment jean had genomen mijn gebruikelijke recept voor osteoporose therapie, die calcium, magnesium, borium, vitamine D en strontium opgenomen. Het probleem met calcium suppletie is niet hoe calcium wordt geabsorbeerd en verteerd in het spijsverteringskanaal, maar hoe het wordt geregeld door het endocriene systeem. Zodra calcium en andere minerale voedingsstoffen die nodig zijn voor de gezondheid van de botten zijn opgegaan, het echte probleem wordt hoe het lichaam gaat over het reguleren van deze voedingsstoffen Borlind LL Regeneration Dagcreme. De botten dienen als primaire opslag reservoir voor calcium in het lichaam en de hypothalamus past schappen bereiken afhankelijk van de behoefte aan calcium in andere weefsels van het lichaam. Aangezien elke cel reguleert vele is functies calcium mechanismen, deze aanpassing is essentieel voor alles wat betreft onze gezondheid. Zo. Naarmate we ouder worden, de hypothalamus begint elke actie van al onze spieren, elke samentrekking en ontspanning, elke beweging die we maken, wordt gecontroleerd door een calcium-afhankelijk mechanisme om minder efficiënt functioneren Borlind.

Een gevolg is onjuiste regelgeving calcium, zodat de opslagplaatsen van calcium in de botten beginnen uitgeput, vooral in de heupen, onderrug en polsen. Dit draagt minder botsterkte of botmassadichtheid. Wanneer het verlies van botmassa dichtheid ernstig genoeg wordt genoemd osteoporose, die dramatisch verhoogt het risico op breuken en daaropvolgende lange termijn zwakte. Wanneer calcium regeling begint te falen, calcium overstromingen in de zachte weefsels waar het kan ophopen en beginnen te verkalken. optredende verkalking voornamelijk in de bloedvaten, hartkleppen, nieren en hersencellen. Osteophase voorkomt ook calcium tegen overstromingen in het lichaam ophopen in andere weefsels. Deze mogelijkheid komt van een unieke (en dure) proprietary extractie gebruikt om bepaalde eiwitten in de oestershell vangen dat verantwoordelijk is voor de wijze waarop de oester regelt calcium zijn Verzorgingsproducten. De oesterschelpen functies voor de oester net als onze botten doen voor ons, als een belangrijke ondersteuning skelet en reservoir voor calcium opslag. Na het nemen van de formule voor een jaar jean's follow-up DEXA scan bleek een werkelijk opmerkelijke verbetering. 3% botdichtheid in haar lumbale wervelkolom, wat wijst op een normale botdichtheid lezen normaal gezien in een gezonde 30-jarige vrouw. 9% van de botmassa dichtheid, als gevolg van een verandering in haar diagnose van osteoporose tot osteopenie.

Het belang van deze verbetering van botmassa dichtheid in de femorale hals van haar heup kan niet worden onderschat Borlind LL Regeneration Dagcreme – Het is typisch voor vrouwen op leeftijd te verliezen ongeveer 1% van BMD in de femorale nek per jaar. Volgens de jaarverslag algemeen chirurg in 2004, zijn er 1. 5 Miljoen osteoporose gerelateerde fracturen per jaar. 6 miljoen doktersbezoeken en 800.000 trips naar de eerste hulp, wat resulteert in 500.000 ziekenhuisopnames per jaar. Mensen met een Handicap van deze fracturen leidt ook tot 180.000 patiënten zijn geplaatst in verpleeghuizen. osteoporose gerelateerde fracturen komen vaak voor in de heup, rug en pols. Hip fracturen zijn de meest ernstige, aangezien ongeveer 25 procent van de patiënten ouder dan 50 jaar overlijden binnen een jaar na het lijden een breuk. Van degenen die herstellen van een heupfractuur, slechts 15% terug te krijgen genoeg mobiliteit te lopen over een kamer zonder hulp binnen een jaar. De meest ernstige osteoporotische breuk optreedt in de femurhals. Dit type fractuur is pijnlijk, ziekenhuisopname vereist en het veroorzaken van een aanzienlijke morbiditeit en mortaliteit.