Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme

Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme

€ 34.00

Meer informatie >>

Naam: Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme
Prijs: € 34.00
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Dagcreme, Anti Aging, Borlind

De LL Regeneration Hals en Decolleté crème is een niet vette olie-in-water emulsie met het Bio-Complex. Deze zachte en verzorgende crème voor de tere, dunne huid van hals en decolleté, beschermt effectief en vervaagt lijntjes en Oh, ik ben blij dat ik dat vest uit voordat ik het huis verliet, Gela zegt. Hoewel wij niet tegen te kleden alike. Welke is zeer ungirly, is het niet? Het is ironisch, want sinds deze twee ontplofte op de modewereld als een paar lieve cheerleaders meer dan een decennium geleden, hebben ze nooit teruggeschrokken van schandalig gecoördineerde looks. (Iemand anders herinneren zich hun bijpassende mini hoge hoed?) Als pam krijgt in de auto (Waar zij heeft aangedrongen op vouwen zichzelf op als een harige, high fashion tuinstoel in de kleine plaats achter me), zij en Gela ontdekken dat ze het dragen van identieke lanvin adelaar hanger chokers Gezichtsverzorging. We komen aan bij onze eindbestemming, Soho House, net als de zonsondergang baadt al los angeles in een glorieuze warm licht. We zijn voorbereid naar een paar van de banken in het midden van een zitkamer, maar voordat we bestellen, een paar bewonderaars stoppen door, waaronder geslacht en de stad executive producer Michael Patrick koning Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme. Hij gutst over hoeveel hij houdt van deze meisjes, wat ze dragen, hoe leuk ze hadden bij iemand thuis de laatste keer dat ze allemaal met elkaar.

De auto's, de huizen zag, het uitzicht, de beste tafels in het l. Hot spots waar hun (grote) ringen worden gekust door de beau monde: Dit is het leven dat juicy couture gebouwd Anti Aging. Als koning weet, zou de vrouwen verhaal maken voor de grote tv: In 1997, pam en Gela (of g en p, omdat ze gemerkt veel van hun merch) begon een klein kledingbedrijf in Gela's appartementencomplex met EUR 200, en het uiteindelijk uitgroeide tot een mode-imperium dat alles van bontjassen naar mini hond rugzakken opgenomen. Wat was het moment waarop de twee vrienden wisten dat ze iets bijzonders hadden gedaan? Pam reageert onmiddellijk: Madonna draagt het trainingspak met theMadgeEmbroidery Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme. Voor haar, het was toen gingen ze naar de haute couture shows in Parijs in 2003 en Valentino gooide ze een feestje. Bubble, die niet is een mode-industrie zeepbel, herinnert ze. Maar op het feest we keken rond en besefte mensen wisten wie we waren. Dat was te gek! Pam herinnert zich die tijd ook. Mensen keken naar ons alsof we de grootste ding ooit. Als het bedrijf groeide, het ging van twee vriendinnen verven jeans in een binnenplaats van een internationale onderneming Gezichtsverzorging. Gekocht juicy couture voor een gerapporteerde EUR 5300, die fantastisch voor het merk, maar uiteindelijk desillusie voor de vrouwen die zou het gebouwd, en in 2010 was, scheidden zij manieren met het bedrijf. De splitsing, zo lijkt het, was het niet, nou ja, zo sappig als men zou verwachten. De waarheid is, zijn wij de gelukkigste meisjes in de wereld, pam zegt.

Dat was de mooiste ervaring ooit. We hebben geleerd wat we wilden doen en nog belangrijker, wat we niet willen doen. Wat anders deden ze leren? Pam: Hoe om winkels te openen. Pam: Hoe maak je een nummer een geur. Gela maken: Echt, we geleerd hoe je een bedrijf op te bouwen. Ze vervolgt met een verhaal, ondanks bezwaren van pam, over één van hun eerste ontmoetingen met het past bij Liz Claiborne. Een van de jongens vroeg ons wat ons het platform was, en Pam dacht dat hij vragen over een schoen. Het duo bijna het idee van celebrity stages uitgevonden. We hadden een suite in het Chateau Marmont en weggaf manicures, pedicures, en snoep en lieten onze spullen, zegt gela Anti Aging. Die vrienden was toevallig een lijst beroemdheden en hun stylisten, die werd aangepast in de rigueur velours trainingspakken. Pam voegt, het was voordat iemand deed swag. En toen we ons realiseerden dat swag was een woord, we wilden niet meer te doen. In de kern van de vrouwen en hun bedrijf is altijd geweest, in een woord, leuk. Plezier hebben is een onderdeel van onze esthetische, Gela concludeert. Het is deze echte gevoel van modieuze frivoliteit dat het succes van het paar in de industrie heeft gedefinieerd.

Een deel van hun buy-out deal met Liz Claiborne was een concurrentiebeding overeenkomst die in juni 2011 is verstreken Borlind LL Regeneration Hals en Decollote Creme – Het nieuwe label heet Skaist taylor, en het heeft alle kenmerken die de mode-industrie is gekomen om te verwachten van deze twee: Het is luxe, het is excentriek, en het is mooi. Het was terug naar onze ondernemende wortels, legt gela. We waren niet werken voor een groot bedrijf, en we konden doen wat we wilden. Ze debuteerde de lijn in een ondergrondse parkeergarage tijdens Amsterdam Fashion Week. Inname van Manhattan door de storm voelde als de openingsscène van The Mary Tyler Moore Show. We liepen naar buiten, gooiden onze hoeden in de lucht, en begon te zingen het themalied, Gela, lacht. De standouts in de najaarscollectie waren een blond bont vest, een zwarte militaire jas met zware gouden knopen, en een chique, toegesneden grijs broekpak. Ik vraag hen of ze ooit weer velours trainingspakken dragen, en voor een keer hun glimlach verdwijnen. Het is een beladen vraag, zeker, maar Gela aanbiedingen, hebben we een paar van velours broek in onze nieuwe lijn die ik draag de hele tijd. Pam klokkenspel in, het altijd, altijd, altijd gaat terug naar wat we willen dragen, dat informele luxe. De tijd af, zo frustrerend als het was, hielp uitbroeden van elke vrouw creatieve proces.