Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR

Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR

€ 43.00

Meer informatie >>

Naam: Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR
Prijs: € 43.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Face Wash, Borlind

Een zachte en effectieve enzym peeling voor een gladdere en meer verfijnde uitstraling. De zachte reiniging zonder mechanische wrijving verbetert de teint. Enzymen lossen dode huidcellen op, activeert celvernieuwing en laat de huid achter met een zijdezacht Zodra de intraveneuze oplossing van EDTA in het bloed komt, wordt het verondersteld om zich te hechten aan metalen moleculen. Het duurt dan ongeveer 48 uur voor het lichaam om deze stoffen uitscheiden via de urine. Omdat de therapie ook kleine hoeveelheden zink, koper, calcium, mangaan en andere essentiële mineralen uit het lichaam te verwijderen, worden extra vitaminen en mineralen vaak toegevoegd aan de EDTA infusie Reiniging. Dit is een ingewikkeld proces dat alleen moet worden uitgevoerd door een getrainde professional. Op je eerste bezoek van de arts zal een grondige medische anamnese af te nemen, bekijk uw vorige medische dossiers, en doe een volledige lichamelijk onderzoek. An, doorbloeding studies naar de benen, kan een CT-scan van de vaten rond het hart, en tests voor de niveaus van giftige metalen in het lichaam worden veroordeeld tot een diagnose die zou profiteren van chelatietherapie te bevestigen Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR. Sinds chelatietherapie sommige bloedbiochemie zal veranderen, zal de arts ook bestellen bepaalde tests als baseline studies meestal een bloedbeeld, chemie profiel en urineonderzoek. Tijdens uw eerste bezoek is, zal een echte chelatietherapie behandeling niet worden uitgevoerd. U zult behandeld zodra de voorbereidende tests zijn geëvalueerd door de beoefenaar.

Chelatie is pijnloos en duurt meestal twee tot drie uur per sessie Reiniging. Je leunt comfortabel terwijl de EDTA wordt toegediend, meestal via een ader in de arm of de rug van de hand. (osteopathische arts) getraind in het gebruik controleert uw bloeddruk, bloedsuiker, en nierfunctie voorafgaand aan en tijdens de behandeling. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van uw oorspronkelijke toestand en hoe goed u de infusies tolereren. meestal een of twee keer per week worden voorgeschreven, met een totaal van 40 sessies nodig Als chelatietherapie wordt voorgeschreven voor een hart- of vaataandoening Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR. kon De totale kosten zo hoog als EUR 4000 draaien. (Behandeling voor metalen vergiftiging gaat meestal 20 tot 50 sessies. Hoewel chelatietherapie is al lange tijd een FDA goedgekeurde en breed geaccepteerde behandeling voor zware metalen vergiftiging, de meeste conventionele artsen zijn van mening dat het huidige onderzoek bij de mens niet ondersteunt is het gebruik niet voor andere ziekten, waaronder hart- en vaatziekten Make-up. Inderdaad, reguliere artsen suggereren dat EDTA niet kan passeren celmembranen om kalkaanslag te bereiken, en zelfs als het kon, de hoeveelheid calcium die het zou kunnen binden met verwaarloosbaar. Voorstanders van chelatietherapie wijzen erop dat andere factoren die van invloed hart- en vaatproblemen zijn op het werk ook, met inbegrip van het positieve effect van de uiteindelijk anitioxidant vitaminen en mineralen toegediend als onderdeel van de therapie.

Daarnaast hebben veel hart patiënten die chelatietherapie worden vaak geadviseerd om te stoppen met roken, nemen een vetarm dieet, krijgen meer beweging, en het verminderen van stress die allemaal hebben bewezen hart voordelen. In 1993, een uitgebreid overzicht van alle studies gedaan over chelatietherapie over de afgelopen 37 jaar bleek dat slechts weinig studies, hetzij voor of tegen, was streng gecontroleerd. Hoewel sommige van de studies toonde een tijdelijke verbetering van angina pectoris werd afname van het sterftecijfer niet overtuigend aangetoond Reiniging. Vandaag, de Amerikaanse Universiteit van vooruitgang in de geneeskunde (Acam) in Laguna Hills, Californië, en de Amerikaanse Raad van chelatietherapie in Chicago, Illinois, de twee belangrijkste certificerende organisaties in het veld, werken met de FDA op studies naar de veiligheid van edta vast voor arteriosclerotic ziekten. Het gebruik van EDTA chelatietherapie voor welk doel vereist een opgeleide, gecertificeerde beoefenaar met minstens enkele jaren ervaring in het veld, en vele staten vereisen licentiestatus m. (natuurgeneeskundig arts) voor het gebruik van de chelaatvormers. Chelatietherapie kan ook worden gegeven door een nurse practitioner of assistent van een arts zo lang als een arts begeleidt Borlind NatuRoyal Biolifting Peeling 40GR – de Amerikaanse Raad van chelatietherapie en de Amerikaanse Universiteit van vooruitgang in de geneeskunde, zowel trein en certificeren artsen in het gebruik van chelatietherapie. U kunt contact met deze organisaties om een lijst van speciaal opgeleide artsen in uw omgeving te verkrijgen. moet chelatietherapie alleen worden toegediend door een arts met ervaring in het veilig gebruik. Controleer altijd de geloofsbrieven van de beoefenaar. Voor iets anders dan nood zware metalen vergiftiging, hoeft chelatietherapie niet gebruiken als u een nierziekte of schade, leverziekte, of een hersentumor, of als u een traag werkende schildklier (hypothyreoïdie). Do chelatietherapie niet gebruiken als u zwanger bent of probeert zwanger te zijn. Nooit substituut chelatietherapie voor conventionele hart-en vaatziekten behandeling.