Borlind Shampoo Actief 200ml

Borlind Shampoo Actief 200ml

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: Borlind Shampoo Actief 200ml
Prijs: € 13.50
Tags: Gezondheidsproducten, Haar, Gevoelige Hoofdhuid, Shampoo, Borlind

Zachte reiniging en actieve zorg voor het voorkomen en verminderen van roos. Het natuurlijke evenwicht van de hoofdhuid wordt gesteund en jeuk afgenomen In feite is waargenomen dat arme landen kan meestal zelfs niet veroorloven om deze nieuwe technologieën in eerste instantie uit te voeren (. Monsanto beweerd dat GM-voedsel waren niet schadelijk voor de mens, omdat we kunnen kiezen wat we eten en de nieuwe genen van deze voedingsmiddelen kunnen niet assimileren in het menselijk lichaam als het eenmaal is verteerd. Sinds de brede introductie van genetisch gemodificeerd voedsel in het dieet van veel mensen, zijn alarmerende studies gedaan die anders aangeeft Shampoo. In de GM voedsel ontwikkelingsproces bacteriën worden gebruikt om het gewenste gen te amplificeren en overgebracht naar de nieuwe soort. Er zijn ook bacteriën in de menselijke darm. Het is nu mogelijk gebleken om de schadelijke, insecticide genen zich voegen in darmflora, waardoor antibiotica resistente bacteriën, wat kan leiden tot un behandelen ziekte en insecticide producerende bacteriën die in onze magen (,). Er zijn waarschijnlijk vele andere onbekende effecten van deze nieuwe genen in ons dieet. voedselallergieën dergelijke soja en pinda steeds vrij veel voor en is waarschijnlijk te wijten aan het DNA zelf letterlijk herschikken, na de eerste transgene insertie, op manieren die niet voorspeld voor het vrijgeven van deze voedingsmiddelen op de markt et al Borlind Shampoo Actief 200ml. Een overzicht van de effecten van genetisch gemodificeerde voedsel op de menselijke gezondheid.

De ingenieurs van deze nieuwe voedingsmiddelen niet weet wat de bijwerkingen zijn van wat ze maken, want er zijn geen lange termijn, diepgaande studies gedaan naar de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen voordat ze worden vrijgegeven aan de markt Gezondheidsproducten. Het ironische is dat deze genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen gegroeid met duizenden kilo pesticiden nu staan bekend als conventionele, waar traditionele of gebruikelijke betekent. Ik zou ver deze gemanipuleerde voedingsmiddelen uit traditionele want voor zover ik weet, de oprichters van dit land en zelfs onze overgrootouders niet assimileren kankerverwekkende en dodelijke pesticiden en genen in het voedsel dat ze gevoed hun kinderen Borlind Shampoo Actief 200ml. Talrijke dierlijke studies zijn gedaan tonen schokkende resultaten. GM tomaten die maag produceren bloeden bij ratten, gm soja die produceert mis shapen lever kernen, gm maïs die ervoor zorgt dat kippen om twee keer zo snel als de kippen gevoerd non gm maïs sterven, en varkens en koeien die voortijdig na gevoed GM maïs. Deze studies over koeien en varkens werden vergeleken met de dieren onder dezelfde omstandigheden, maar gevoed niet gm maïs overleden in plaats daarvan, en ze leefden de verwachte levensduur ( Gezondheidsproducten. Verschillende internationale studies hebben onlangs ook zij zou wat licht op de kwestie. Een studie uitgevoerd door Franse onderzoekers in 2009 gevonden significante data suggereert dat de toxiciteit van GM maïs gevoerd aan ratten en vergeleek het met studies uitgevoerd door Monsanto.

Monsanto uitgevoerd getest minder variabelen, geen onderscheid tussen mannelijke en vrouwelijke ratten en had niet uitvoeren geen lange termijn studies over de ratten gevoed gm maïs. Het blijkt ook dat ze niet eens proberen om te bepalen of er zou bijwerkingen van eten gm voedsel gedurende langere tijd. De Franse onderzoekers vonden echter negatieve effecten vooral op de nieren en lever, de organen belast ontgiften van het lichaam en dus direct gecorreleerd aan het dieet van het dier (De VENDOMOIS, 2009). Een tactiek gebruikt door Monsanto boeren is om GGO-zaad dat wordt gewijzigd beïnvloed door roundup te gebruiken, een onkruidverdelger veel gebruikt door consumenten en de industrie zowel Gezondheidsproducten. Roundup kan dan alles in een keer gespoten royaal over het hele gebied en het helpt om alles behalve de gmo Roundup Ready gewassen te doden, waardoor de noodzaak voor grote arbeidskosten zorgvuldig ontdoen velden van onkruid. Daarom, grote hoeveelheden van deze herbicide worden geconsumeerd door mensen en dieren eten van Roundup Ready gewassen regelmatig. Sommige van de Dezelfde onderzoekers aan de universiteit van Caen in Frankrijk als die betrokken zijn bij de studie toonden in 2007 2009 de toxiciteit van Roundup op menselijke embryonale niercellen (Benachour, sipahutar, moslemi, Gasnier, travert, Seralini, 2007) Borlind Shampoo Actief 200ml – Roundup's toxiciteit te wijten is aan het is remming van een belangrijk onderdeel van de cyclus die cellen in staat stelt om chemische energie te maken uit het voedsel dat het lichaam. binnenkomt In het geval u sterven om te weten, het molecuul dat roundup remt wordt succinaatdehydrogenase genoemd, die ik mezelf geïsoleerd van de muis levercel mitochondriën (krachtcentrales van de cel) en getest in mijn cellulaire biologie lab op de universiteit. Het is een zeer goed bestudeerd enzym betrokken bij twee metabole processen, de citroenzuurcyclus en de elektronen transportketen, die worden gebruikt om energie te produceren voor de cel. Ik weet uit eigen ervaring dat het een zeer cruciaal enzym! De Franse studie is ook Roundup om de activiteit van het enzym aromatase, dat een rol in de van oestrogeen het lichaam speelt veranderen.