Bourjois Deospray Tenderness

Bourjois Deospray Tenderness

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Bourjois Deospray Tenderness
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sprays, Bourjois

De cosmetische producten van Bourjois zijn gemaakt vanuit de gedachte om slimme, vrouwelijke producten en eenvoud te verenigen. Bourjois maakt de luxe uitstraling van 'Paris Chic' voor iedereen toegankelijk. De Bourjois Tenderness deodorant is hier Dit is een eigenzinnig en flagrante schending van het recht dat op biologische voeding, staten merk een. Kastel, mededirecteur van de hoorn des overvloeds instituut, een wisconsin gebaseerd landbouwbeleid onderzoeksgroep. federale wetgeving verbiedt synthetische toevoegingen in biologische voedingsmiddelen, tenzij het additief verschijnt op de lijst van toegestane stoffen Lichaamsverzorging. Een deskundige panel, en de secretaris van de landbouw nationale biologische programma's van de USDA. Synthetische materialen op de lijst zijn onder andere goedaardige stoffen zoals bakpoeder die niet biologisch beschikbaar, maar belangrijk voor zijn commerciële voedselproductie. De specifieke aard van het laboratorium geproduceerd DHA olie die horizon draagt bij aan het wordt melk nooit is beoordeeld door de nationale biologische normen bestuur of door de USDA goedgekeurd, legt Charlotte Vallaeys, een boerderij en voedselbeleid analist met de hoorn des overvloeds instituut Bourjois Deospray Tenderness. Door het is afgelopen onbevoegd gebruik, de federale toezichthouders onlangs een verklaring waarin wordt bevestigd dat de toevoeging van deze synthetische oliën in strijd met de biologische voedingsmiddelen productie act.

Naast Dean Foods uitgegeven, een paar andere food processors en een aantal zuigelingenvoeding fabrikanten hebben de synthetische opgenomen additief, vervaardigd door Martek Biosciences Corporation Verzorgingsproducten. In biologische producten, ondanks hun gebrek aan goedkeuring. Van documenten verkregen door middel van een Freedom of Information Act verzoek, hoorn des overvloeds ontdekt dat de USDA, onder de regering-Bush, had informeel toegestaan de additieven in biologische voeding na een achterkamer deal met lobbyisten. Na talrijke oproepen van de hoorn des overvloeds instituut, en een onderzoekende artikel in de Washington Post dat corruptie bloot onder de vorige regering, nieuw leiderschap op nationaal biologisch programma van de USDA openlijk erkend, in april 2010, dat de regering-Bush had federale regels wanneer waardoor DHA algenolie Martek in organische verkeerd begrepen Bourjois Deospray Tenderness. Volgens de USDA uitspraak, moeten bedrijven in het proces van het afbouwen van het gebruik van deze niet-goedgekeurde additieven in biologische voeding, stelt Vallaeys. In augustus 2010, met de schadelijke berichtgeving in de Washington Post, en de bepaling van het illegaliteit door de USDA, Martek Biosciences eindelijk een petitie van de oliën voor goedkeuring in biologische voeding Verzorgingsproducten. Als gevolg van de aanhoudende controverse, en vragen over de veiligheid en werkzaamheid van voedingsingrediënten Martek, goedkeuring van hun petitie door de NOSB is verre van zeker.

Martek produceert het is gepatenteerd DHA toevoegingen uit microalgen soorten die nooit eerder zijn geweest een deel van het menselijke dieet, en die zijn gefermenteerd in een medium met inbegrip van glucosestroop die waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde (Genetische manipulatie is verboden in organische). Volgens de petitie Martek, de verwerking van hun algen DHA additieven bevat hydrolyse met enzymen, extractie met petrochemische oplosmiddelen, en andere niet-organische hulpstoffen zoals voedingszuren. petrochemische oplosmiddelen, met inbegrip van de neurotoxische stof hexaan, worden ook expliciet verboden in de biologische productie. documenten verkregen van de Food and Drug Administration leiden sommige onderzoekers en zorgverleners om te geloven dat deze synthetische ingrediënten, wanneer toegevoegd aan zuigelingenvoeding, veroorzaken ernstige bijwerkingen bij sommige baby's, met inbegrip van virulente diarree en braken, wat soms leidt tot ziekenhuisopname Deodorant. Toen zij kopen biologisch, consumenten verwachten gezond, echt voedsel zonder synthetische ingrediënten of vervaardigen met de verwerking twijfelachtige aids, zegt Vallaeys. Dean foodsHorizon merk is al in lage aanzien bij velen in de biologische industrie vanwege het is de afhankelijkheid van industriële schaal bio-industrie die in het verleden hebben besloten hun vee in plaats van het bevorderen van verse weide inname Bourjois Deospray Tenderness – Een krant zuivelindustrie, toonde aan dat de horizon merk melk lager getest in bepaalde voedingsstoffen, waaronder gunstige vetzuren, dan bijna al het primaire marketplace concurrenten. Daarin wordt eerder rapport mijlpaal op zuigelingenvoeding gepubliceerd, de hoorn des overvloeds instituut ondervraagd aanspraken, populair in de reclame, additieven dat Martek profiteren hersenen en gezondheid van het oog voor zuigelingen en kinderen. In een aanvullende studie onderzoekt DHA effecten op de peuter ontwikkeling, toepassing om nieuwe aangevulde melk horizon's, vonden geen statistisch significante resultaten op tests van de geestelijke bekwaamheid tussen een groep kinderen gegeven DHA supplementen en een controle groep. Maar Dean Foods al doet vermoeden, in het marketingmateriaal, dat het brein DHA aangevuld melk voordelen voor kinderen gezondheid. Cornucopia formeel de USDA gevraagd om onmiddellijk maatregelen te nemen over deze kwestie het publiek en de integriteit van het biolabel te beschermen. Het lijkt erop dat bedrijven als Dean Foods en Martek denken dat ze boven de wet, zegt Kastel.