Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express

Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express
Prijs: € 4.50
Tags: Parfum en Cosmetica, Make-up, Reiniging, Oogreiniging, Bourjois

Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express is speciaal voor waterproof make-up. Het is niet vet en toch erg doeltreffend. Een must have van de reinigingsproducten voor de meest resistente make-up. De reinigingslotion heeft een 2-fasen formule De patiënt werd opgenomen in het ziekenhuis een dag later vanwege massale neus bloeden uit de linker neusholte. Bilaterale nasale verpakking werd opnieuw weer toegepast. Achtenveertig uur na de tweede afvoer, werd de patiënt opnieuw opgenomen met een herhaling van de neus bloeden. Interviews met familieleden bleek de 5 jaar verslaving patiënt aan heroïne via de nasale weg, en de voortdurende nasaal gebruik van heroïne na verwijdering van de nasale verpakking Make-up. neus bloeden had na nasaal gebruik van heroïne hervat. Massive neus bloeden tijdens de eerste dag van de ziekenhuisopname en het hemoglobinegehalte daalde tot 6. De patiënt ontving een bloedtransfusie en werd geopereerd halt bloeden. Tijdens bedrijf nasale endoscopie geopenbaard bloeding punten in de voorste en achterste gebieden van de linker neusholte. Er waren meerdere mucosale capillaire bloedingen links lagere concha en septum Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express. voorste en achterste nasale gaas verpakking werden geplaatst om het bloed te lekken die overbleven na elektrocauterisatie. De post-operatieve hemoglobinegehalte werd verheven tot 9 te stoppen. Op hematologisch onderzoek, geen abnormale bloedingen waren duidelijk. Op 72 uur na de operatie, werden de nasale gaas verpakkingen verwijderd.

Geen bloeden werd duidelijk tijdens een 48 uur follow-up Make-up. De patiënt werd ontslagen, maar werd opnieuw toegelaten voor nasale bloeden na een andere episode van nasaal heroïnegebruik. Na anterior nasale verpakking en bloed transfusie, de patiënt werd doorverwezen voor psychiatrische consultatie. Een deel van de behandeling opgenomen anti psychotische drugs. In de daaropvolgende 2 maanden, waarin de patiënt geen gebruik van heroïne, geen bloeden afleveringen opgetreden. Neusbloeding is geclassificeerd als voorste of achterste op basis van de locatie van de primaire bloeden website Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express. bloeding meestal anterieure, afkomstig van het nasale septum. Een gemeenschappelijke bron van anterior epistaxis de Kiesselbach plexus, een anastomose netwerk van schepen op het voorste deel van het neustussenschot. Anterior bloeden kan ook anterior ontstaan aan de inferieure turbinate, terwijl de achterste bloeding afkomstig uit takken van de sphenopalatine slagader in de achterste neusholte of nasopharynx (6. De oorzaken kunnen zijn lokale of systemische ziekten zoals gezicht trauma, digitale trauma, buitenlandse lichaam, nasale hemangioom, sinus neoplasma, juveniele angiofibroom, metastatische laesies, potentiële irriterende stoffen, stof inademen, leukemie, hemofilie, antistollingsmiddel medicijnen, vitamine K-deficiëntie, of Von Willebrands Disease (7) Oogreiniging. Onze geval had zowel voorste en achterste bloeding als gevolg van nasaal gebruik van heroïne. Neus cocaïne of heroïne veroorzaakt verschillende neus pathologieën.

Neus cocaïnegebruik kan produceren symptomen, zoals frequente snuiven, sinus problemen, verminderde reukzin en neusslijmvlies irritatie met neus- korsten of korstjes en terugkerende neusbloedingen (8). Immune trombocytopenie en de daaruit voortvloeiende bloedneuzen als gevolg van intraveneuze verdovende verslaving is beschreven (9). Zware intraveneuze cocaïne misbruik kunnen ook hersenbloedingen. In een studie, vier jonge mensen met een geschiedenis van zware cocaïne misbruik voorkomende enkele uren tot dagen voor de ontwikkeling van acute symptomen van ernstige hoofdpijn, desoriëntatie en de daaropvolgende stupor werden getoond aan subcorticale hersenbloedingen (10) Bourjois. Gebruik van heroïne kan leiden tot cerebrale vasculitis en cocaïne misbruik kan cerebrale vasculitis met secundaire ischemische beroerte (10) veroorzaken haven. Regelmatig nasaal gebruik van cocaïne kan veroorzaken cocaïne geïnduceerde middellijn destructieve laesies, die kan moeilijk zijn te onderscheiden van granulomatose neus beperkte wegener. Deze zaken kunnen met mid gezicht pijn, epistaxis, nasale perforatie, necrose van sinus slijmvlies en positieve antineutrofiele cytoplasmatische antilichamen aanwezig (11) Bourjois Oogreinigingslotion Gezicht Express – Intranasale cocaïne misbruik kan ook leiden tot belangrijke lokale ischemische necrose en vernietiging van de nasale en midfacial botten en zacht weefsel, wat leidt tot de ontwikkeling van een cocaïne geïnduceerde middellijn destructieve laesies en bloedingen (12).

Echter, voor zover wij weten, zijn er geweest geen meldingen van ernstige bloedneus geassocieerd met nasale heroïnegebruik. Mogelijk mechanisme van neusbloedingen als gevolg van nasale heroïne of cocaïne misbruik zijn voorgaande vasculitis gevolg neus bloedingen zoals te zien in cerebrale bloeden. Ook neusirritatie verergert de neus bloeden. We hierin gemeld ernstige levensbedreigende enorme bloedneus veroorzaakt door intranasale heroïnegebruik dat tot nu toe niet heeft gemeld in het engels literatuur. Neusbloeding te wijten aan het gebruik van heroïne nasale is een zeer zeldzame situatie, maar dient te worden herinnerd in epistaxis gevallen. Geen potentieel belangenconflict om dit relevant artikel is vermeld. Actieve bestanddelen: Een gepatenteerde formule 50 mg: lysozym, glucoxidase, amylase, papaïne, amyloglucosidase, peptizyme, lactoferrine. Hulpstoffen: maltodextrine, citroenzuur, natriumbicarbonaat. Product feiten: Voor gebruik bij honden en katten.