Brut Deoroller Original

Brut Deoroller Original

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Brut Deoroller Original
Prijs: € 2.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Deodorant, Sticks en Rollers, Brut

Verfrissende en verzorgende deodorant roller, beschermt de hele dag. Werkt zweetgeur tegen en heeft de originele Brut-geur Het is gewoon een zakhorloge, maar het verhaal. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik erover praten. Het is niet alleen een machine die tijd niet meer vertelt. Het neemt je mee naar een andere tijd, een andere plaatsen; het draagt de geschiedenis. We zijn eigenlijk over het doneren van dit stuk aan een museum in israel. Wat voelde je toen je eindelijk die eerste reis naar Zwitserland naar de geboorteplaats van je obsessie? Stel je voor dat in Teheran, waar misschien zijn er slechts vier of vijf plaatsen die horloges dragen, en elke dag na school ga je om ze gewoon om te zien wat er beschikbaar is Brut. Ik heb nooit moe van het kijken naar horloges. Weet je hoe vaak ik werd geschopt uit de winkels? Zo vaak, maar ik zou nog steeds terug te gaan. Maar sommige jongens die de winkel in handen net begreep ik er was, want ik hield van horloges. Dan, veertien of vijftien jaar geleden, ging ik naar Genève; van daar, namen we de trein naar Bienne en de omega museum. Richon, het hoofd van het museum, en het was de hemel! Ik was er dicht bij acht of negen uur, zonder iets te eten, alleen het nemen van foto's, te archiveren voor mezelf Brut Deoroller Original. Richon stelde me voor aan een paar verzamelaars die ik zaken zou doen met.

Er zijn een aantal speciale mensen in de wereld, die zijn werkelijk uniek; mr. Je hebt verzamelt al twee decennia, en de winkel voor zes jaar hebben gehad. Welke trends in die periode heb je gezien in vintage omega verzamelen? Prijzen gaan omhoog gek! De markt voor zakhorloges is erg moeilijk: Mensen denken dat alleen maar omdat een zakhorloge is oud, het heeft een grote waarde Deodorant. Sterrenbeelden met de pijl marker en taart pan wijzerplaat, Speedmasters, triple kalenders, chronografen van the30S and40S als ze in goede staat, en origineel, zijn de prijzen stijgen. En het kan zijn als gevolg van het internet, maar nu zie ik meer mensen verzamelen omega dan ooit. Hoe is het internet van invloed op uw eigen verzamelen belangen en activiteiten van de winkel? Het internet was een fantastisch hulpmiddel voor iedereen. Ineens u begon het zien van prachtige stukken die je niet eens wist dat ze bestonden Brut Deoroller Original. Het internet is ook een groot deel verantwoordelijk voor de torenhoge prijs bubbels, ook. Voordat ik zou moeten naar Zwitserland te vliegen of duitsland voor mijn verzamelaars ze niet willen om daar te zijn. Verzamelaars willen niet worden bekend bij iedereen; het is een zeer geheimzinnig gemeenschap, dus ik werd de tussenpersoon.

Maar als je houdt van het horloge, dat is waar de waarde is Brut. Ik hou van dat je loopt hier, en het is niet alleen omega horloges, maar ook asbakken, hoeden, pennen. Jackmond vertegenwoordigt echt de hele wereld van omega zodanig dat alleen een conventionele stenen en mortel winkel kunnen. Vanuit 1900 zou zijn, is het origineel en het is ondertekend iemand daadwerkelijk leveren het voor EUR 80.000. Omega fotografeerde het en zet het in omega: Een reis door de tijd. Ik heb nog nooit eerder zoiets. Meestal zijn deze dagen, zie je deze grote horloges die oude zakhorloges die zijn omgebouwd tot een polshorloge zijn. Dit is pas de tweede omega stuk dat ik ooit heb gezien van die tijd, dat is dit groot formaat zonder oorspronkelijk als een zakhorloge. En hier is een chronograaf uit de jaren 1920, in staal, met de pusher op zes OClock. En hier is een Seamaster met een speciale dokter wijzerplaat. Dit horloge is eigenlijk gemaakt voor een zeer beroemde arts in duitsland. Hij gebruikte het als een pulsometer aan de pols van zijn patiënten te nemen Lichaamsverzorging. Het is zeer uniek; heb ik nog niet eerder zoiets gezien. Dat dit Seamaster is speciaal gemaakt voor een klant spreekt tot de ambachtelijke karakter van die periode in uurwerken geschiedenis.

Om dit horloge te bestellen, de dokter waarschijnlijk sprak met de man die eigenlijk gebouwd en ontworpen het! Wat me verbaast over dit stuk is de zeldzaamheid van zwarte wijzerplaten onder vintage omega's op de hedendaagse markt goed, authentieke degenen, toch. Een heleboel zwarte wijzerplaten je zou kunnen vinden voor de verkoop van vandaag zijn vaak erg slordig, nep nummerherhalingen. Black wijzerplaten zijn moeilijk te maken, en moeilijk te verkrijgen in zeer goede staat. Meestal worden ze verroest, maar als je een one in goede staat, het voegt veel meer waarde Brut Deoroller Original – Ik denk dat omega blijft enigszins miskende in termen van hoe prachtig sublieme veel van hun wijzerplaten zijn qua kleur en afwerking. Precies! Zoals ik u heb gezegd, de variatie en de kwaliteit van de omega wijzerplaten en gevallen is gewoon. Ik heb a50S constellatie met pijlpunt markers in platina. De meeste sterrenbeelden die je ziet zijn van staal, goud, of twee toon; het vinden van een op platina, is echter heel moeilijk, zo niet onmogelijk. En ik heb een aantal zeer zeldzame omega's die net overtreffende cloisonne wijzerplaten hebben. Om u, wat zijn omega grootste tijdperken? The20S and30S worden vereerd, maar voor mij, ik houd the40S and60S; het grootste deel van de stukken uit mijn collectie komen uit die perioden. The40S voor mij heel belangrijk is: tijdens de Tweede Wereldoorlog, omega hadden een geweldige selectie van chronografen gebruikt in militaire en luchtvaart.

En dan in the60S, hadden we het begin van de Speedmaster erfenis.