Care Plus Click Away Bite Relieve

Care Plus Click Away Bite Relieve

€ 9.00

Meer informatie >>

Naam: Care Plus Click Away Bite Relieve
Prijs: € 9.00
Tags: Gezondheidsproducten, Huid, Steken en Beten, Na de Beet, Care Plus

Een revolutionaire nieuwe behandelingsmethode voor het behandelen van beten van bijvoorbeeld muggen. Een paar keer klikken op de plaats van de beet of steek en de irritatieverdwijnt. Het vermindert de irritatieén de zwelling zonder gebruik te maken van Het is gemakkelijk, goedkoop, voedzaam, het vullen en het helpt ook houden de sniffles op afstand. ik bijna altijd genieten van de boekweit overnachting in een glas water, maar als je niet het georganiseerde type (Ahem, maandag ochtenden), dan een snelle genieten terwijl je een douche zal het lukken. Stel je voor zitten om een gigantische kom van dit voor een grote dag Care Plus. Als je bent niet in bananen, gebruik gewoon een beetje meer melk en wat honing of ahornsiroop voor zoetheid. Waarom niet eens gooien in een beetje kaneel, terwijl u bij het bent. Gebruik wat melk die je hebt bij de hand, kokoswater of zelfs vlakte olH20. Voeg in een paar data en wat cacao als je wilt, of gebruik appelsap, verse gember en een snufje gemalen kruidnagel. Beloof me dat je het zal proberen met kurkuma en zwarte peper, ook. Zet al uw ingrediënten in je blender kruik of stok blender vat en blitz alsof er geen morgen. Een kleine food processor zal het te mengen, maar je zou het niet krijgen zo glad Care Plus Click Away Bite Relieve. Serveer, overgoten met wat uw hartje begeert. Vandaag heb ik gekozen voor verse peer en persimmon, stuifmeel en cacaobonen. Als iemand met een hoofd van snel grijzend haar, ik moet blij zijn dat zilver haar is het hebben van een mode-even.

Toen Daphne Guinness lanceerde haar make-up collectie met m. C eind vorig worden jaar, haar Cruella De Vil haar glansde een zilveren kom hier uit in petto posters Gezondheidsproducten. Ondertussen, Karl Lagerfeld gestuurd zilveren haren schimmen langs de baan voor Chanel's herfst 2011 collectie en gefotografeerd model Freja Beha met trapsgewijze zilveren krullen versierd met camelia's. In 2010, 1990s gezicht Kristen McMenamy tentoongesteld haar angstaanjagende lange grijze manen in de pagina's van Vogue. En youtube bruist met video's van mollige wangen tieners uit te leggen hoe je zilver, compleet met enthousiast oproepen tot 40 volume peroxide, een sterkte de beste links voor nucleaire experimenten gaan Care Plus Click Away Bite Relieve. De reden dat zilver is uitgegroeid tot een trend is niet ingewikkeld. Als je jong bent, rare dingen ziet er goed uit: Nerd bril, ongewone piercings, en zelfs zilver haar, dat ziet er geweldig tegen mollige, roze wangen. Young haar is zo glanzend en gezond dat het meestal kan weerstaan het bleken nodig om doorschijnend wit gaan zonder zich tot stro. Ik was niet van plan op het opgeven van haarkleurmiddelen toen ik dat deed Gezondheidsproducten. Ik heb nog steeds metalen haaknaalden uit de tijd toen de nadruk betekende trekken strengen haar met genoemde haak door gaten in een plastic dop. Ik hield van haarkleur zelfs door de crayola gele hoogtepunten of92 (Laten we nooit meer spreken van hen).

Maar haarkleur, zo lijkt het, hield niet van mij. toen ik ouder werd, met meer grijs te dekken, ik groeide moe van het uitleggen aan ongelovige kleurspecialisten dat mijn poreus haar neemt de kleur een beetje te enthousiast, en hen te vragen om tevreden te kiezen voor een lichtere tint. Ik was moe van het politiewerk mijn haarlijn voor wortels en dus erg moe van het kraken open mijn portemonnee elke derde week voor een ander vruchteloos ronde van het temmen van de natuur. In januari 2006, ik was gekleurd, geknipt en naar buiten geduwd in een donkere middag met een inktzwarte zwarte helm waar mijn licht bruin haar was geweest. Na een avond van te huilen en nawassen mijn haar met afwasmiddel, zou ik had genoeg Na de Beet. En in een beslissing die was 50 procent ergernis en 50 procent nieuwsgierigheid, ik laat het groeien. Ik was 41 en had niet mijn echte haarkleur gezien in twee decennia. Als je oud bent en je stopt met het verven van je haar, mensen toeschrijven aan je allerlei motieven. Zo, die je draagt je grijze als kenteken van de integriteit en te omhelzen de leeftijd, als antropoloog subsidie mccracken suggereert in zijn boek, big hair. Ook ben ik commentaar passief agressief op de beslissingen van andere vrouwen om kleuring te houden. Ik wil niet een toevallige poster kind voor de natuurlijke veroudering worden.

Maar door de afwijzing van een verzorging rite dat de meeste vrouwen presteren reflexmatig (Volgens een Clairol enquête, 85 procent van de Canadese vrouwen hebben de fles geraakt), i nu vind ik mezelf stuwkracht aan de ene kant van een discussie over vrouwelijke seksualiteit, aantrekkelijkheid en veroudering Care Plus Click Away Bite Relieve – Ik ben ook, blijkbaar, een betere feministische dan Naomi Wolf. wolf, die vorig jaar wijdde 2000 plus woorden om te vertellen Washington Post lezers hoeveel beter leven is in één van de late jaren '40, bracht slechts twee lijnen beschrijven van het proces van het wissen van haar grijzen met wat ze eufemistisch een kleurspoeling. Net als het is magie water dat afkomstig is uit de kraan. Twintig jaar geleden, in haar mijlpaal feministische darmkanaal de schoonheid mythe. Wolf geprezen vrouwen die weigeren hun verschijning met haarverf, voeding en make-up te veranderen, maar twee decennia op, is ze gelukkig gegeven zelf een gratis pas. Waarom? Want als de tijd wegneemt wat je dacht toebehoorde aan u, maar eigenlijk alleen behoort tot de jeugd, kan uw positie te veranderen. De rinkelende ironie is dat het handhaven van grijs haar dat natuurlijk lijkt eigenlijk vereist een vraatzuchtige inzet voor persoonlijke verzorging.