Cereal Chocowafels

Cereal Chocowafels

€ 1.50

Meer informatie >>

Naam: Cereal Chocowafels
Prijs: € 1.50
Tags: Eten en Drinken, Afslankdieten, Suikerarm, Koek, Biscuit, Cereal

De Cereal Chocowafels zijn heerlijke, suikerarme wafels met een cremevulling en zonder toegevoegde suiker. Deze wafels zijn gezoet met fructose. Hiervan 1/3 minder nodig dan gewone suiker om dezelfde zoetheid te krijgen.&nbsp De resulterende holo acyldragereiwit (Holo ACP) is dan actief als de centrale co-enzym van vetzuurbiosynthese. De ACP-gen werd eerder geïdentificeerd en aangetoond dat ze essentieel voor de groei van Escherichia coli te zijn. Eerder mutageen studies geïsoleerde het e. Coli mp4 stam, wiens verhoogde groei vereiste voor coa werd toegeschreven aan een tekort aan holoacp synthese. Coli mp4 stam (aangeduid acps1) toonde aan dat de acps1 eiwit bevat een g4d mutatie Eten en Drinken. Acps1 vertoonden een? 5 voudige verlaging van het katalytische efficiëntie vergeleken met wildtype ACP, goed voor de e. Het blijkt dat een voorwaardelijke ACP mutant accumuleert apoacp in vivo onder permissieve omstandigheden op een wijze vergelijkbaar met de e. Bovendien wordt aangetoond dat het gen product, yhhu van een eerder geïdentificeerd e. Coli open leesframe kan volledig onderdrukken ACP conditionele letale fenotype na overexpressie van het eiwit, wat suggereert dat yhhu betrokken kan zijn bij een alternatieve route voor de overdracht en holoacp synthese in e Cereal Chocowafels. Escherichia coli gebruikt een herhaalde cyclus van condensatie, vermindering, uitdroging en isomerisatiereacties te produceren verzadigde en onverzadigde vetzuren (1. Deze biosynthetische mechanisme maakt gebruik van meerdere enzymatische activiteiten conglomerately genoemd vetzuur synthase.

De centrale coenzyme in alle vetzuur synthasen is de holo vorm van acyl dragereiwit. ACP, 1 als vrij eiwitten of domeinen van grote multifunctionele eiwitten functioneren in verschillende synthases als hubs welke acyl tussenproducten groeiende en ontluikende product moleculen covalent gebonden tijdens de elongatie en modificatiestappen vereist om de uiteindelijke verbinding Koek/Biscuit. De apo om de conversie van ACPs holo per post translationele modificatie met de 4 te produceren? (4? Pp) prosthetische groep is essentieel voor hun functie, aangezien alle acyl ketenmoleculen ondergaan biosynthese van deze systemen zijn bevestigd aan de terminal cysteamine thiol 4 Cereal Chocowafels. Pp via een thioesterbinding. Coli vetzuursynthase heeft gediend als een modelsysteem voor het begrijpen van de 4? Pp post-translationele modificatie, structuur en functie van de ACS-landen. Coli ACP is een sterk zuur eiwit van 77 residuen. Het is voornamelijk samengesteld uit een 3 helixbundel (3. Coli ACS is POST translationeel gewijzigd door holo (acyldragereiwit) synthase (Ec 2. ACP zet derhalve inactief apoacp het geactiveerd holo vorm Koek/Biscuit. Holoacp is dan kan worden geacetyleerd of malonylated, initiëren de biosynthese van een vetzuur (1. Na de voltooiing van de synthese van de gebonden vetzuur acyl keten, de acyl holoacp een substraat voor acyltransferase activiteiten die vetzuursynthese verbinden met fosfolipide en lipide synthese (1.

Een eerdere studie van in vivo acs (9) In dienst ethylmethaansulfonaat mutagenese van de pantothenaat auxotrofe e. Coli mp3 stam gevolgd door screenen op verhoogde pantothenaat groei vereiste mutanten te identificeren met veranderde ACP activiteit. Deze benadering is ontworpen om mutanten met een verhoogde km voor coa opleveren, omdat de intracellulaire concentratie van CoA kan worden gemanipuleerd stammen auxotroof voor pantothenaat (A coa precursor) (9). Dit werk resulteerde in de identificatie van de e. Coli MP4 stam, die een tekort aan ACP activiteit en verhoogde intracellulaire apoacp (9). coli open reading frame dat het gen dat codeert ACP Cereal. Destijds was dit gen met onbekende functie en is genoemd dpj. Het werd geïdentificeerd als een essentieel gen door het gebruik van de voorwaardelijke mutant e. Coli ht253 stam gegenereerd door een mini tn 10 transposon deletie stroomopwaarts ingevoegd DPJ. Dit transposon blokkeert transcriptie van de stroomopwaartse promoter, resulterend in een polair effect op downstream genen (10). Tetracycline induceert de afwijkende promotoren in de mini tn 10 transposon en gedeeltelijk herstelt transcriptie van stroomafwaartse genen (10). (11) weergeven DPJ essentieel voor de groei van e. Daaropvolgende identificatie van DPJ het gen dat codeert voor het e zijn.

Coli ACP-activiteit resulteerde in de nieuwe benaming van DPJ aan ACP (12) Cereal Chocowafels – Dit was het eerste gen bekende coderen a, en is de ontdekking hernieuwde algemeen belang pptases en de rol van de 4? Pp posttranslationele modificatie in het activeren van de synthases die een groot aantal secundaire metabolieten (13) produceren. Coli ACP sequentie leidde tot de identificatie en daaropvolgende bevestigingen andere pptases in verschillende organismen (14). Deze omvat twee extra pptases in e. Ingv, die entb en ENTF leden van de ent biosynthetische gencluster bevoegd zijn de enterobactin siderophore (15), en yhhu een eerder uncharacterized open leesraam van 195 aminozuren (Called o195) (14). Beide Ingv en yhhu genproducten werden aangetoond apoacp passen in vitro bij een zeer lage snelheid (14). Ingv is aangetoond doeltreffend wijzigen ENTF in vitro. Welke valideert een in vivo rol van Ingv bij het activeren ENTF overeenstemming met de co inductie van de twee genen en hun aanwezigheid in hetzelfde operon.