Chello Shampoo Rozen

Chello Shampoo Rozen

€ 4.50

Meer informatie >>

Naam: Chello Shampoo Rozen
Prijs: € 4.50
Tags: Verzorgingsproducten, Haarverzorging, Shampoo, Elke Dag, Chello

Chello Rozen shampoo- stimuleert de hoofdhuid- uitstekend bij dunner wordend haar- lekker en schoon haar en verzorgt de hoofdhuid- elke dag shampoo- voor het hele gezin- zonder synthetische toevoegingen (PEG- en Parabenen vrij)- lekker van geur Volgens hen, niet openbaarmaking is prima omdat de consument niet worden geschaad. Ze maken deze veronderstelling op grond van het feit dat we geen parfums. eet Toch kunnen deze stoffen het lichaam binnen als we ze inademen of wrijf ze op onze huid als parfums, crèmes, zepen en enzovoort. De geur industrie gebruikt tot 3.000 ingrediënten in verschillende geur brouwsels. De meeste van deze ingrediënten zijn synthetische Shampoo. Tenminste 900 zijn geïdentificeerd als giftig, volgens het Nationaal Instituut voor de veiligheid en gezondheid op het werk. In 1998, wetenschappelijk instrument diensten vrijgegeven één van de eerste analyses om ooit te kijken naar de toxiciteit in parfums. Twee van de grootste beledigende ingrediënten zijn ftalaatesters en synthetische muskus, zowel giftige mens gemaakte chemische stoffen. Dit probleem is niet zonder voorstanders, natuurlijk. In 1999, de california milieu en gezondheid netwerk diende een burger petitie vraagt de FDA om waarschuwingslabels vereisen op geuren Chello Shampoo Rozen. Het doel was om erop te wijzen welke parfums maken naar de markt zonder passende veiligheidsmaatregelen testen ondergaan. Toen stelde kanker panel verslag van de president 2010 dat hormoonverstorende chemicaliën, zoals die gevonden in parfums, kon de bron van veel meer gevallen van kanker dan eerder gedacht.

En net twee jaar geleden, de campagne voor veilige cosmetica opdracht tests van best verkopende parfum producten Chello. De resultaten toonden 14 giftige chemicaliën gemiddeld werden gebruikt in, maar niet op het ingrediënt etiketten van populaire geuren. Het ergste van alles, het is niet alleen de persoon die het dragen van parfum die wordt blootgesteld aan kankerverwekkende gifstoffen. Fragrance chemicaliën zijn vluchtig en te krijgen in de lucht snel. Wanneer we inademen, geur vanuit elke geurende voorwerp gebruikt door de mensen om ons heen komt onze longen. Dit betekent dat de keuze van één persoon naar een geparfumeerd product te dragen kan gezondheidsproblemen veroorzaken voor veel nietsvermoedende mensen Chello Shampoo Rozen. De meeste risico lopen zijn die met astma, chemische gevoeligheden, aandoeningen van de luchtwegen, chronische vermoeidheid, en immunologische ziekten. De risico's van geuren zijn niet goed bekend, dat is een probleem. Zelfs grote voorlichting van organisaties als susan g. Komen voor de genezing niet volledig lijken te onderkennen de risico's. Gewoon afgelopen najaar, komen gestart met een goed bedoeld marketing campagne, het bevorderen van een parfum genaamd beloof me te helpen fondsen voor onderzoek naar borstkanker te verhogen Verzorgingsproducten. Maar de campagne leed verlegenheid na beschuldigingen van de geur wordt gepromoot bevatte kankerverwekkende gifstoffen. De directeur van de groep borstkanker actie had de parfum wetenschappelijk getest nadat de veiligheid zorgen werden geuit.

Zij vonden ingrediënten die een mogelijke oorzaak van borstkanker waren. Een van de beledigende ingrediënten was Galaxolide, een synthetische musk bekend te accumuleren in de body. Sporen gevonden in het vet, bloed en moedermelk van vrouwen die parfums dragen. Zoals bekend hormoonverbreker Sommige studies tonen aan dat het in feite bijdragen aan de ontwikkeling van borstkanker. Wanneer Komen werd contact opgenomen met deze informatie, de stichting reageerde in een vreemd tegenstrijdige manier. Het is vertegenwoordigers wees de verzoeken, met vermelding van hun eigen interne teams grondig herzien alle huidige onderzoek over parfum ingrediënten en vond geen verhoogd risico Haarverzorging. Toch zijn ze ook In tegenstelling tot veel van kanker ingestemd met het parfum op de bezorgdheid over de ingrediënten. De originele parfum werd gestaakt roeien herformuleren, hoewel het beschikbaar blijft nog steeds door middel van een aantal populaire retailers. Een nieuwe parfum is naar verwachting klaar zijn voor distributie loop van dit jaar te zijn. bedreigingen, is het gemakkelijk te sturen duidelijk van deze. Als je wilt ruiken schoon en fris, zeep, bij voorkeur vrij van parfum of met behulp van natuurlijke geuren. Parfums zijn aan de top van mijn lijst van vermijdbare blootstelling. Een ding om op zijn hoede voor: Het is niet alleen parfums die gevaarlijke chemische stoffen uitstoten Chello Shampoo Rozen – Duizenden huishoudelijke producten bevatten chemische stoffen die niet op het etiket vermeld, inclusief droger vellen, geurkaarsen, luchtverfrissers, haarlak, en shampoos.

De fabrikanten zijn niet verplicht om een lijst de ingrediënten in geur mengsels, dus het is aan u om uw gezondheid te beschermen. By the way, kan de natuurlijke geuren zoals lavendel of lelie van de vallei allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen, maar in ieder geval zijn ze niet carcinogeen. Zelfs Als je niet denkt dat geparfumeerde producten storen, is het een goed idee om ervoor te zorgen dat door hen voor een paar maanden. gebruik ze dan en kijk of je hebt een reactie. Houd er rekening mee dat een breed scala van reacties is mogelijk, variërend van gezwollen sinussen en hoofdpijn tot huiduitslag en irritatie aan de ogen. Zorg ervoor dat ze worden onttrokken door een koude persing methode en niet met oplosmiddelen.