Chi Eucalyptus Wild

Chi Eucalyptus Wild

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Chi Eucalyptus Wild
Prijs: € 7.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Chi

De Eucalyptus Wild van Chi is een etherische olie met een brede werking en een heerlijke, karakteristieke geur. De werking van de Chi Eucalyptus Wild olie is afkomstig van de stof globulus. Hierdoor heeft deze olie een fantastische werking bij het Q: Volgens uw ervaring en beoordeling van de medische literatuur: Welke soorten van vitamine minerale formuleringen lijken het meest effectief te zijn? A: Veel van de vitaminen en mineralen die de mens haalt uit drogisterijen zijn relatief lage kwaliteit vitaminen en mineralen. Ze bevatten veel ingrediënten, maar ze komen niet noodzakelijk absorberen in het lichaam. Hun biologische beschikbaarheid is vaak erg slecht. Dus het is in feit waar dat mensen zijn het nemen van vitaminen en mineralen zonder dat substantiële effecten van hen Etherische olieen. Vooral in de psychiatrie, toen we met behulp van deze medische behandelingen, zoeken we zeer veel hogere kwaliteit vitaminen en mineralen die worden gedemonstreerd aan veel hogere absorptie tarieven hebben dan de routine commerciële bereidingen. Q: Volgens uw ervaring en beoordeling van de medische literatuur: Welke mogelijkheden heb vitamine mineralen supplementen moeten behandeling van psychische aandoeningen? Q: Hoe doe je patiënten beschrijven hun ervaringen met deze vitamine mineralensupplementen vergeleken met medicijnen die zij hebben genomen Chi Eucalyptus Wild. A: Dus, wat de patiënten te beschrijven (Nadat op psychiatrische medicatie en dan stoppen en verhuizen naar vitaminen en mineralen behandelingen) is dat ze zich veel duidelijker hoofd.

Q: Hoe denk je dat deze ontdekking van de effectiviteit van vitamine mineralensupplementen kan invloed hebben op de toekomst van de psychiatrie Aroma en Bloesem therapie. A: Als blijkt met effectievere studies die we depressie kunnen behandelen, bipolaire stoornis, ADHD, of misschien andere psychiatrische aandoeningen met vitaminen en mineralen die zo effectief als de huidige psychofarmaca waren, maar met veel minder bijwerkingen en betere stabiliteit op lange termijn, en met minder mentale mist, als dat zou blijken waar te zijn, dan zouden we een veel betere set van alternatieve behandelingen moeten in staat zijn om patiënten die momenteel worstelen met deze voorwaarden aan te bieden. Voor meer educatieve en productinformatie kunt u terecht op Chi Eucalyptus Wild. Jacqueline gerhart: Waarom is mijn vitamine D-niveau zo laag is? Gerhart: Ik heb onlangs werd verteld heb ik vitamine D-tekort en werd op recept sterkte vitamine d gezet. Zal ik nodig om dit te nemen voor het leven? Ik eet een evenwichtig dieet met veel fruit en groenten. Beste lezer: Volgens de Centers for Disease Control, ongeveer een derde van de u. Vitamine d is afkomstig van drie belangrijke bronnen: Zonlicht, voeding en suppletie Aroma en Bloesem therapie. U waarschijnlijk zijn, onbewust, niet genoeg krijgen van deze bronnen.

Uv b-stralen van de zon raakte de huid, en dit leidt tot aanmaak van vitamine D. Als u de hoeveelheid uv-stralen je nodig hebt van de zon om voldoende vitamine D aan te maken krijgen, moet je 15 minuten van direct zonlicht op je gezicht, armen, schouders, boven- en onderlichaam, drie keer per week. Dit omvat niet binnen zitten en wordt blootgesteld aan zonlicht door een raam. Allereerst, geen van ons zijn in de winter buiten in zwempakken. Ten tweede, zelfs als we waren in zwemkleding, volgens een artikel in de wisconsin medische tijdschrift, onze staat heeft niet de intensiteit van het zonlicht van november tot februari, dat nodig is om voldoende vitamine D te krijgen van de zon. Het goede nieuws is dat onze staat is groot op zuivel, dat is een belangrijke bron van vitamine d. Voedingsmiddelen zoals melk, kaas, boter en sojamelk hebben vitamine d Etherische olieen. zalm en tonijn zijn ook rijk aan vitamine d. Voor degenen die lactose-intolerant of die niet van soja of vis, kijk op voedingsmiddelen die zijn verrijkt met vitamine d. Het proces van verrijking van vitamine d werd ontdekt in Wisconsin. In 1923, Uw madison biochemicus harry Steenbock bleek dat doorstraling van levensmiddelen met UV-licht veroorzaakt ratten genezen van rachitis, een botaandoening lage vitamine d. Hij patent het proces forifying voedsel met vitamine D, en daardoor rachitis hoofdzaak niet aanwezig in de u. Maar het schijnt dat zelfs met versterkte voedingsmiddelen en hoge zuivel, Wisconsin bewoners gebrek aan vitamine d. Recente studies tonen aan dat 57 procent van de postmenopauzale vrouwen in Wisconsin hebben suboptimale vitamine D-niveaus, waardoor ze een hoog risico op osteoporose en botbreuken Chi Eucalyptus Wild – het Institute of Medicine rapporteerde in 2010 dat kinderen en volwassenen jonger dan 70 moeten krijgen 600 internationale eenheden van vitamine D dagelijks. Echter, andere richtlijnen consensus blijkt dat 1000 IU per dag is geschikt voor volwassenen. Als vitamine d is zeer laag, kan receptplichtige vitamine nodig d, aangezien u er rekening mee in uw vraag. Praat met uw arts over uw optimale inname van vitamine D. De juiste niveau voor u kan afhankelijk zijn van uw leeftijd, geslacht, etniciteit, blootstelling aan de zon, de medische geschiedenis en de huidige medicijnen. Deze factoren ook bepalen hoe lang je vitamine D-suppletie nodig hebben. Mensen met een laag calcium of lage botdichtheid kan nodig zijn om deze te nemen voor het grootste deel van hun leven om osteoporose te voorkomen of te vertragen het verergert, en om het risico op botbreuken te verminderen. Maar in plaats van het nemen van supplementen voor altijd als u vragen in uw vraag, vergeet niet dat je kan helpen om uw vitamine D-niveaus te verbeteren door middel van voedsel of klimaat.