Chi Ho Blad Olie 10ml

Chi Ho Blad Olie 10ml

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Chi Ho Blad Olie 10ml
Prijs: € 7.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Chi

Chi Ho Blad Olie is een olie uit het blad van de ho-sho kamferboom. De geur van deze bladolie is bloemig met een kruidig zoete ondertoon. De geur lijkt zeer op die van de bekende rozenhout. De olie is zacht en kan goed als verdampingsolie gebruikt worden; het De ultra lichtgewicht textuur hydrateert de huid en maakt het mogelijk om op natuurlijke wijze te ademen. Vette huid: Selecteer een olie-vrije foundation als basis. Naast het verstrekken van vocht, ons water doek creme tot poeder stichting biedt vettere huid een afgemeten hoeveelheid gezond water om de winter huid te genezen. De sleutel is om te kiezen dan een poeder dat het teveel aan talg absorbeert op belangrijke gebieden zoals de neus en voorhoofd Chi. Kijk niet poederig door het selecteren van een multi-dimensionaal geperste poeder om je foundation te stellen, zoals onze velours geperst poeder. Elke geperst poeder heeft meerdere toon op toon tinten consequent gemengd gedurende het drukken. Deze poeders overeenkomen huidskleur prachtig, het geven van een subtiel stralende kleur en uiterst gladde afwerking. Voor een egale teint en een lange afdronk, van toepassing met een velours poederdons door zachtjes te drukken in het oppervlak van uw huid. In de avond te behandelen huid met zwaardere formuleringen dat de effecten van de strijd de bevriezing en laat je cellen op te laden 's nachts Chi Ho Blad Olie 10ml. Natuurlijke oliën zijn bijzonder hydraterende en perfect voor de winter reparatie. Cranberry zaad olie, arganolie, jojoba, lavendel en rijst zemelen olie alle problemen aanpakken van droogte en elasticiteit.

Dit is ook de tijd om uw anti aging arsenaal aan producten zoals retinol en vitamine c. Serums en behandelingen werken het beste gebruiken wanneer mogen blijven op het gezicht ongestoorde Aroma en Bloesem therapie. Vergeet niet dat de winter is een perfecte tijd voor schillen ook! Triple zuur peelings en peptide schillen zal uw huid er fris en celvernieuwing op regelmatige basis aan te moedigen. Gevoelige huid patiënten moeten de stok met zuurstof gebaseerde peelings, of schillen met niet-chemische reactoren. (Je hebt misschien gemerkt een trend in mijn recente berichten vol met kokosolie en Kakadu pruimen!). Ik heb besloten om dit belang door middel van freelance schrijven, gast bloggen en in het algemeen meer te leren over deze belangrijke kwesties weer voort te zetten Chi Ho Blad Olie 10ml. Bedankt voor al jullie steun en afscheid! Vorige week hebben we u homegrown huidverzorging merk introduceerde u kleine schoonheid. Zoals beloofd, deze week praten we met u weinig schoonheid ambassadeur van het merk toni pearen. Toni is zo'n prachtige, natuurlijke schoonheid, we konden niet wachten om te horen wat ze had te zeggen over dit prachtige merk Etherische olieen. Kun je ons iets vertellen over uw rol met u kleine schoonheid en wat je geïnspireerd om mee met hen te krijgen? Het is de huidverzorgingslijn ik zijn op zoek naar. 100% natuurlijk en biologisch, australische gemaakt eigendom, rijk aan antioxidanten, voedende en zeer geschikt voor de gevoelige en droge huid. betaalbaar en beschikbaar via priceline, het is perfect voor elke drukke, werkende mama.

Wat denk je dat maakt u kleine schoonheid verschillend van andere huidverzorging merken die u hebt gebruikt? Ik t is het gebruik van het Kakadu pruimen die 10 keer meer vitamine C dan een sinaasappel heeft. Elk product bevat deze geweldige ingrediënt. Het maakt mijn huid gloeien en egaliseert mijn teint. Op een dagelijkse basis gebruik ik de vitamine c serum. Het wordt wakker mijn huid en maakt mijn huid glad. Het is zacht genoeg voor dagelijks gebruik, maar nog steeds schrobt weg dode huidcellen en vuil te vertrekken huid gloeien Aroma en Bloesem therapie. Zowel de dagelijkse moisturizer en de nacht moisturizer zijn voedend voor de huid ook. Heb je geen resultaten opgevallen omdat je begonnen met het gebruik van de producten? Mijn teint gloeit! Mijn huid is glad en diep gehydrateerd en als gevolg daarvan, fijne lijntjes zijn niet zo zichtbaar. Ik ga je aan het werk en hebben make-up artiesten commentaar op mijn goede huid! Denk niet dat alleen omdat de producten geen chemische stoffen die je niet zult zien resultaten bevatten. AL kleine schoonheid producten zijn vol van actieve ingrediënten die zijn geweldig voor je huid en leveren op hun belofte verpakt. Uw huid absorbeert alles wat je op het.

Als u denkt over hoeveel chemische stoffen die u binnenkrijgt op een dagelijkse basis door vervuiling, voeding, huidverzorging etc, is het niet goed om te weten dat u het maken van een bewuste keuze en het gebruik van natuurlijke, biologische huidverzorging Chi Ho Blad Olie 10ml – Zoals je misschien al gemerkt hebt, we zijn grote fans van natuurlijke en biologische cosmetica. We waren zo enthousiast te horen over deze eigen bodem merk is geïnspireerd door een aantal van verbazingwekkende inheemse ingrediënten van Australië, dat we gewoon om meer te weten! Deze week praten we met rebecca hamilton, u kleine schoonheid brand manager over dit heerlijk assortiment. Kun je ons vertellen wanneer, waar en waarom u kleine schoonheid is gemaakt? (En waar de schattige merknaam kwam uit!). U kleine schoonheid werd gelanceerd in 2009, omdat we het gevoel dat er een gat in de markt voor 100% Australische gemaakt natuurlijke huidverzorgingsproducten die daadwerkelijk betaalbaar. We wilden ervoor zorgen dat alle ingrediënten waren afkomstig uit Australië en dat de producten daadwerkelijk werkten waren.