Chi Kamfer Wild Olie

Chi Kamfer Wild Olie

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Chi Kamfer Wild Olie
Prijs: € 9.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Chi

Geniet van de heerlijke geur en heilzame werking van de Chi Kamfer Wild Olie. Deze etherische olie heeft een zeer herkenbare geur en is gewonnen uit kamferkristallen en uit het hout en blad van de kamferboom. Deze olie is een stimulerende olie in het Er wordt geen persoonlijke informatie wordt verkregen, in plaats van alleen maar de patronen van het gebruik van onze verschillende gebruikers kan worden gevolgd en gecontroleerd te analyseren. Deze data is gebruikt om onze website-inhoud aanpassen om een betere ervaring te leveren aan onze gebruikers. Is niet verantwoordelijk voor het ontwerp, noch de inhoud van deze webpagina's. Mohammed Azad staat naast een feromoonval, die insecten lokt en vermindert de behoefte aan pesticiden Etherische olieen. Mohammed Azad is betrokken geweest met aubergine productie sinds 1998, toen hij bij zijn vader in groenteteelt na het beëindigen van de achtste klas in de buurt van hurgati, Jessore, in het zuidwesten van Bangladesh. In 2006 werd de toen 22-jarige Azad nam het beheer van de boerderij van zijn vader, groeiende aubergine en andere groenten van het seizoen op zijn perceel kwart hectare (ongeveer de helft van de grootte van een Amerikaanse voetbal veld). Aubergine is een van de gewassen het meest gewaardeerd door kleine boeren in Bangladesh, en het is de tweede meest geteelde groente in het zuiden, waar de vraag groot is Chi Kamfer Wild Olie. Elk jaar, ongeveer 30 procent van zijn producten werd verpest.

Maar met de hulp van USAID, in staat om te profiteren van een aantal agrarische technologie-initiatieven en zet zijn fortuinen rond. Vanaf 2008, het USAID project was hij begonnen met het ondersteunen van de opleiding voor 2050 aubergine boeren op moderne groeiende praktijken Chi. Het project georganiseerd Farmer Field Schools, die een onderwijscurriculum en uitbreiding aanpak die is populair over de hele wereld. Zulke scholen, die in wezen regelmatige trainingen zijn, gebruik maken van een groep, de handen op aanpak om landbouwers te helpen beslissingen te nemen, problemen op te lossen en nieuwe technieken te leren. Demonstratie percelen hebben best practices gedemonstreerd. Het gebied dagen hebben ook geholpen telers identificeren ziekten en plagen, kosten effectieve controle maatregelen uit te voeren, leren om de looptijd van aubergine gewassen te beoordelen, en verbeteren oogsten methoden om producten bederf Chi Kamfer Wild Olie. De USAID project, dat volgend jaar eindigt verminderen, heeft ook steun verbeterde markt verbanden voor deelnemende boeren. In november 2010, Azad deelgenomen aan een tweedaagse training over groeiende aubergine met verbeterde technologie. Hij leerde praktisch, modern, maar toch gemakkelijk toepasbare zorg voor aubergine gewassen, met inbegrip van de voordelen van lage kosten compost kunstmest, biologische bestrijdingsmethoden zoals feromoonvallen en irrigatie best practices Aroma en Bloesem therapie. Ik ben betrokken met aubergine teelt voor de laatste 14 jaar geweest. Ik heb nooit geweten dat aubergine gewassen nodig verpleging.

Ik had geen idee over de juiste manier om te irrigeren, beheren plagen, hoe u de juiste hoeveelheid kunstmest te gebruiken in een bepaald gebied van land, of het gebruik van compost meststof voor betere productie, zei Azad. Om de voortdurende probleem van plagen aan te pakken, het project gepromoot geïntegreerde plaagbestrijding, een tijd getest, rendabele en milieuvriendelijke aanpak van de bestrijding van plagen, dat een mix van mechanische, biologische en chemische bestrijdingsmethoden gebruikt. Ongeveer 300 aubergine boeren die getraind door middel van het programma in hurgati meldde de uitgaven een totaal van ongeveer EUR 77.000 voor plaagbestrijding voorafgaand aan de vaststelling van de nieuwe praktijken Etherische olieen. Na het gebruik van biologische bestrijders zoals feromoonvallen en het minimaliseren van het gebruik van pesticiden, de boeren brachten slechts EUR 25.000 voor hetzelfde gebied bijgesneden om aubergine, en het percentage van de gewassen verloren aan ongedierte werd teruggebracht van tussen de 12 procent en 15 procent tot ongeveer 2. Met een hogere kwaliteit te produceren, kon azad nu overwegen nieuwe markten. Eerder zijn aubergine verkocht hij aan tussenpersonen tegen een relatief lagere prijs vanwege het gewas lage kwaliteit en zijn gebrek aan kennis over de prijsstelling in de lokale en regionale markten. De USAID project geholpen azad build markt aansluitingen, en nu is hij en zijn collega-boeren in de buurt aggregeren hun hogere kwaliteit producten en neem het mee naar twee groothandelaren in een regionale markt in manirampur Chi Kamfer Wild Olie – Zo krijgen ze een premium prijs voor een betrouwbare, hoogwaardige aanbod van producten. Door opgericht als onderdeel van het programma verbanden, Azad was ook in staat, voor het eerst, om aubergine te leveren aan andere belangrijke markten zoals Dhaka en Khulna. in Bangladesh, waar de meeste mensen wonen op het platteland, de landbouw telt ongeveer de helft van de beroepsbevolking en is goed voor een vijfde van het bbp van het land. En kleine boeren zijn niet alleen de drijvende kracht achter de totale groei in de landbouwsector, maar zijn ook de sleutel tot de inspanningen van het land om de tweede hoogste ondervoeding tarieven in Zuid-Azië tegen te gaan. Landelijk is 30 procent van de vrouwen zijn ondergewicht, en 41 procent van de kinderen onder de 5 jaar zijn chronisch ondervoed of onvolgroeide.