Chi Lavinchi Air Spray 50ml

Chi Lavinchi Air Spray 50ml

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Chi Lavinchi Air Spray 50ml
Prijs: € 8.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Chi

Aan de Chi Lavinchi Air Spray is alcohol toegevoegd voor een gemakkelijk en snel gebruik in uw huis, kantoor of andere werkruimte. U kunt snel de ruimte begeuren door deze handige spray. Ideaal in werkruimte waar de sfeer niet optimaal is, waar verhitte Omdat ik houd mijn eigen badkamer sprankelend schoon met een strikt regime van preventieve zorg (Ahem), ik zocht een test badkamer in het huis van een koren staflid die naamloos zal blijven. De badkamer ze deelt met zes huisgenoten bleek de perfecte proeftuin. ik elk product op de muren en vloeren van douchecabines van het huis gebruikt. Het merendeel van de producten gereinigd goed genoeg op de muur tegel die niet zo vies om mee te beginnen was Etherische olieen. De vloer was het echte slagveld, hoewel, het is gestructureerd oppervlak bedekt met zwarte grime. Dat is waar ik schoon bevonden bewijs van elk product de relatieve werkzaamheid. Het schoonmaken instructies: Strooi baking soda op een vochtige spons of doek voor het reinigen van alle werkbladen, toestellen, metalen kasten en tegels. Koop een doosje van dit spul en u bent klaar voor de kattenbak geurbestrijding, tanden bleken, wasserette, huishoudelijke schoonmaakmiddelen, kleine huidirritaties, koelkast verfrissing, en boos magen niet te bakken noemen, natuurlijk Chi Lavinchi Air Spray 50ml. Het was een beetje rommelig beregening het poeder op de vochtige spons, en ik moest het opnieuw toepassen van een aantal keren, maar gruis de baking soda's kregen een aantal van de grime out.

Deze vereist een hoop spierballen maar voor niet zo veel terugkeer als enkele van de andere producten. Eco beweert: Natuurlijk, niet giftig, biologisch afbreekbaar is; geen negatieve effecten op de rivieren, beken, planten of dieren in het wild; vriendelijk voor mensen met een chemische gevoeligheden en allergieën; geen kunstmatige geur-, kleur- of conserveringsmiddelen; 99 procent voc gratis en ozon veilig; bevat geen: Fosfaat, chloor, ammoniak, petroleum oplosmiddelen, alcohol, butyl, glycolether, SLS (natriumlaurylsulfaat) of SLES (Natriumlaurethsulfaat), EDTA (zuur), DEA (diethanolamine); geen sara titel III Etherische olieen. schoonmaken instructies: Breng met spons, zachte borstel, of rechtstreeks op de vlek Chi Lavinchi Air Spray 50ml. Wrijf zachtjes, zodat de microscrubbers het werk doen. Deze oranje creamsicle achtige fles lijsten minder werkelijke ingrediënten dan het doet noningredients wat geweldig is, behalve dat andere producten die zeer eenvoudige ingrediënten uit schoongemaakt. De fles zei laat de microscrubbers het werk doen, en ik bleef maar wachten. Maar geen duidelijke microscrubbing voorgedaan, zelfs nadat ik deed wat macroscrubbing van mijn eigen Aroma en Bloesem therapie. Deze man was ook het ergste op de specie. De gaten aan de bovenkant van deze cilindrische container zijn gegroepeerd in het centrum, wat zorgde voor rommelig gieten op de spons betekenis ik moest schoonmaken twee keer (eenmaal op de tegel, en een keer op de verdieping waar ik gemorst).

De kop is echter dat dit spul heeft nauwelijks een geur en nauwelijks een ingrediënt dus standaard, er is geen ooky stuff binnenkant. Het vereist enige elleboog vet, maar wel een vrij goede job met het schoonmaken van de muck. Schoonmaken instructies: Strooi op een vochtige spons of doek en veeg. Schrijf me in om op team borax. Afgezien van de rommeligheid van het feit dat het een poeder en de grote, zware doos, dit product was geweldig! Ik heb het getest, omdat je lezers aanbevolen, en ik moet zeggen Y'all weet wat je het over hebt. Met behulp van borax, ik was in staat om de douche twee keer zo schoon te krijgen in de helft van de tijd bijna geen inspanning voor een sprankelend schoon Aroma en Bloesem therapie. Ik ben een bekeerling! Next up: Het wassen van de vuile t-shirts in dit spul. Het schoonmaken instructies: Breng hetzij direct aan de oppervlakte of op natte spons. De niet helemaal poeder niet helemaal vloeibare room consistentie was minder rommelig dan beide alternatieven, maar ik heb uiteindelijk met behulp van een veel van. Want er was wat gruis in de room, ik was in staat om te schrobben meer vuil dan ik dacht met minder werk. Over het algemeen, zou dit een goede keuze als je niet wilt knoeien met een poeder te zijn. want het is een spray, applicatie op de verticale wand van de tegel was een beetje rommelig als de vloeistof gevolgd oproep zwaartekracht's.

Per instructies van de fles, heeft dit niet veel schrobben nodig, maar het ook niet veel doen om de diepliggend vuil deuk Chi Lavinchi Air Spray 50ml – Verder is de geur (Terwijl meer schoon ruiken dan sommige) was een beetje overweldigend en zeker lang blijven hangen nadat ik klaar met spuiten. Reinigingshandleiding: Natte oppervlak, strooi poeder en struikgewas; indien geconfronteerd met een moeilijke vlek, strooi poeder op nat wegdek, licht schrobben, en laat zitten voor een paar minuten voordat de definitieve scrub. Ik vond de slimme verpakking op dit ene, dat wil zeggen, totdat ik probeerde om het te gebruiken. Gebouwd als een poedervorm parmezaanse kaas container, het deksel vereist wat het draaien en porren. Ik ben niet zeker of het is bedoeld om kindveilige of gewoon dummy proof te zijn, maar hoe dan ook, ik niet op. Het was niet tot mijn lieftallige assistente stelde ik poke de top met een pen die ik was in staat om het open te krijgen. En zelfs dan, het poeder bleef hangen op de dop nadat ik goot het op mijn spons net als in poedervorm Parmezaanse.