Chi Olie Macadamia 100ml

Chi Olie Macadamia 100ml

€ 16.50

Meer informatie >>

Naam: Chi Olie Macadamia 100ml
Prijs: € 16.50
Tags: Aroma en Bloesem therapie, Etherische olieen, Chi

Chi Olie Macadamia is een koudgeperste olie uit de macadamianoot. Opvallend in de olie is het gehalte aan palmitol (palmitoleïne)zuur – een omega-7 vetzuur. Dit vetzuur is een huideigen stof en het belangrijkste bestanddeel van huidtalg, vooral bij Dna barcode resultaten van blinde testen van de 44 kruiden-producten vertegenwoordigen 12 bedrijven. Nou, het belangrijkste bevinding was dat bijna één op de tien kruidengeneesmiddelen had geen kruiden in hen, net filler. Bijna één op de tien kruidengeneesmiddelen had geen kruiden in hen. Stel je de verontwaardiging als farmaceutische bedrijven verkochten drugs zonder actieve bestanddeel daarin. De rest van het nieuws was niet beter, ongeveer een derde van de kruidengeneesmiddelen had substituties, waarbij een andere soort werd toegepast in plaats van die die op de fles Etherische olieen. Ongeveer eenderde had ook verontreinigingen of vulstoffen die niet vermeld werden op de etiketten. Over het algemeen, minder dan de helft van de kruidengeneesmiddelen had eigenlijk wat er op het etiket vermeld. Er zijn aanzienlijke gezondheidsproblemen die voortvloeien uit deze substituties. Janskruid werd vervangen door de laxeermiddel senna. Serieus, vervangen ze een anti depressieve met een laxeermiddel Chi Olie Macadamia 100ml.

Ik heb net een goed deel van de zaterdag opkoken senna peulen (Een verhaal voor een andere dag), en ik kan niet eens bedenken hoe je kon krijgen de twee in de war, zelfs wanneer gehakt. Als de vervanging was per ongeluk, dit is een fundamenteel falen van kwaliteitscontrole en het bestuur. Niet alleen zal senna geen depressie te verlichten, maar senna kan ernstige bijwerkingen met inbegrip van schade aan de lever hebben als het gebruikt wordt voor bepaalde tijd (als je zou met anti depressiva) Etherische olieen. En dit het enige geval waarin een potentieel giftige kruid werd vervangen. In andere gevallen waren de verontreinigingen een serieuze zorg was niet. Veel kruiden waren besmet met walnoot, eventueel bladeren die verstrikt geraakt in het oogsten van de authentieke planten. Deze hebben de giftige chemische juglone in hen. Zelfs de relatief onschadelijke vulmiddelen kan een probleem zijn als ze niet op het etiket. Tarwe als vulmiddel een probleem kan zijn om iemand met glutenallergie Chi Olie Macadamia 100ml. Dit is niet de eerste studie om verontreiniging en substitutie in kruidengeneesmiddelen laten zien, maar het is de grootste en meest uitgebreide in een ontwikkeld land. Je zou willen om wat troost putten uit de wetenschap dat de Australische therpaeutic goederen administratie behandelt kruidengeneesmiddelen als medicijnen. In tegenstelling tot de Nederland, waar ze worden behandeld als voedingssupplementen en bewaakt met minder strenge regels dan die van ons Chi.

Maar kruiden voor de Canadese studie afkomstig uit Canada, die benaderingen van kruidengeneesmiddelen niet veel verschilt van de onze heeft, bleken aanzienlijke vervuiling en substitutie kwesties. En de regels van de TGA's zal niet per se helpen. De tga baseert zich op de eerlijkheid van de sponsors van kruidengeneesmiddelen als ze zijn ingeschreven, met post marketing follow-up. Deze follow-up bestaat uit steekproeven en gerichte enquêtes van bezwaren van consumenten. Gezien het feit dat er meer dan 10.000 licentie kruidengeneesmiddelen in Australië, en bijna 2000 nieuwe kruidengeneesmiddelen elk jaar wordt geregistreerd, is het aantal dat kan worden gecontroleerd door deze methode is vrij klein. 110 Complementaire medicijnen werden getest. Een verbazingwekkende 90% van de gratis medicijnen ondervraagden waren niet in overeenstemming met hun licentievoorwaarden. De licentievoorwaarden omvatten alles van reclame en niet-ondersteunde therapeutische aanspraken op samenstelling Aroma en Bloesem therapie. Veertig één (37%) van deze niet-naleving resulteerde in de sponsor terugtrekken van de geneeskunde of de tga intrekken van de licentie. In hetzelfde tijdsbestek had geen recept of over de toonbank medicijnen hun licenties ingetrokken. We weten niet precies welk deel van deze ingetrokken licenties wijten aan kruidengeneesmiddelen met de verkeerde ingrediënten of besmet zijn, maar de recente mededelingen annulering suggereren dat 11% van alle annuleringen vanwege problemen met concentraties of inhoud component.

Deze bemonstering resultaat geeft aan dat Australië, zoals de rest van de ontwikkelde wereld, is een groot probleem Chi Olie Macadamia 100ml – Dat is de vraag die moet in mijn ogen moet worden aangepakt. Misschien de hele studie (die ik niet heb gelezen in detail, maar van plan om te jagen) werd niet suggereren laag oestrogeen veroorzaakt gewichtstoename in de eerste plaats, maar dat het gewoon veroorzaakt vet verschuivingen? U kunt bepaalde ga ik helemaal over dit ene zijn. Toen ik vind het eigenlijke onderzoek en lees het, ik zal zeker volgen en u laten weten wat ik te weten komen. Naar onze mening, het enige wat beter dan de chanel zien tijdens Paris Fashion week is winkelen de mega korting, schoonheid schat bekend als stad farma in het hart van parijs. Want na een lange maand van modeshows, presentaties, performances en hologrammen we zijn serieus in de behoefte van sommige schoonheid TLC en Parijse drogisterijen hebben producten de moeite waard het kopen van een andere koffer voor. Hier, onze gids voor de beste producten a la pharmacie.