CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar

CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar

€ 1.00

Meer informatie >>

Naam: CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar
Prijs: € 1.00
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Bescherming, Hand, Handschoenen – Huishoud, CMT

Rubberen huishoud-handschoenen met katoenen vlokvoering De alarmen worden schetterende, lichten knipperen van de wachttorens. Concreet zullen we de bouwstenen van de cel, hoe de informatie uit het DNA wordt verwerkt tot eiwit, en hoe cellulaire processen worden gereguleerd bespreken. Huidige en medisch relevante onderwerpen zoals kanker, ontstekingen, infecties, depressie en drugsverslaving biedt het kader voor verdere bespreking van onderwerpen zoals de regulatie van genexpressie en celstofwisseling Handschoenen – Huishoud. Een belangrijk doel van deze cursus is om studenten te leren over hun eigen gezondheid en in staat zijn om en vraag wetenschap artikelen die zij vinden in de mainstream media te verkennen. Deze cursus is bedoeld voor studenten niet als hoofdvak in de life sciences. Vereisten: Ingeschreven in het cals honoursprogramma en tweedejaars of junior staande onder ag. Freshman, tweedejaars, en junior studenten die de schriftelijke toestemming van de instructeur kan zelfstandig uitvoeren studie (299) voor maximaal 3 cr. De student moet regelen met het lid van de faculteit een studieplan, het tijdstip en de plaats van periodieke bijeenkomsten, de omvang van het project, en het aantal studiepunten hieraan CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar. Onafhankelijk onderzoek credits kunnen gewoonlijk niet worden gebruikt om basiscursus eisen te voldoen, maar kan worden gebruikt om te voldoen aan electieve credits. Niet meer dan 6 studiepunten van onafhankelijk onderzoek kan worden geteld in de richting van een krediet voor het afstuderen Bescherming.

Vereisten: Freshman, tweedejaarsstudent, of junior staande en schriftelijke toestemming van instructeur. de coördinatieve stage is een te worden georganiseerd, sequentiële, vooral buiten de campus leerervaring voor studenten, die enige instructie op de campus volgt. Raadpleeg de associate dean voor inwoner instructie, college van landbouw- en biowetenschappen voor meer informatie. Vereisten: Tweedejaars, junior of senior staan en instemming van het toezicht instructeur, adviseur, en stage programmacoördinator CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar. chemie, voeding en metabolisme van biologische systemen. Niet geaccepteerd in de richting van departementale belangrijk voor m. Chemie van biologische materialen, intermediaire metabolisme en eiwitstructuur. Eerste semester van een tweedelige cursus biochemie; biochemie 508 wordt aangeboden in het voorjaar. De cursus is ontworpen en aanbevolen voor undergraduate biochemie majors, maar anderen zijn van harte welkom Hand. Honors credits verkrijgbaar met toestemming van instructeur. Biosynthesis van biologische moleculen, signaaltransductie mechanismen, chemie en metabolisme van nucleïnezuren, eiwitsynthese, en de moleculaire en cellulaire biologie. Voorwaarde: Een graad van bc of hoger in biochem 507, of toestemming van de instructeur. Honors credits verkrijgbaar met toestemming van instructeur. Voeding voor studenten met een aanzienlijke achtergrond in de biochemie. Nadruk op biochemische en fysiologische grondbeginselen van voeding.

Bespreking van eiwitten, vetten, koolhydraten, energie, mineralen en vitaminen en hun rol en in de voeding en metabolisme. Vereisten: Biochem 501 of 602 of toestemming van de instructeur. Biochemische en moleculaire analyse van geselecteerde ziekten bij de mens. Brede dekking van dierlijke virologie onderwezen op moleculair niveau. Fysische organische chemie van enzymatische katalyse. Analyse van enzym kinetiek en receptor ligand interacties. Vereisten: Biochem 501 of gelijkwaardig, 1 semester van de fysische chemie, 1 jaar organische chemie, en toestemming van de instructeur Handschoenen – Huishoud. Bedoeld om een rigoureuze basis voor wiskundige modellering van biologische structuren bieden. Wiskundige technieken omvatten gewone en partiële differentiaalvergelijkingen, 3d Fourier-analyse en optimalisatie. Biologische toepassingen zijn onder meer het vouwen van eiwitten, moleculaire dynamica, impliciete oplosmiddel elektrostatica, en moleculaire interacties. Vereisten: Math 340 of 341; comping sci 302, of toestemming van de instructeur. Bedoeld om een rigoureuze basis voor wiskundige modellering van biologische systemen bieden CMT Rubberen Huishoud-handschoenen, Blauw, Large 1 paar – Wiskundige technieken omvatten dynamische systemen en differentiaalvergelijkingen. Aanvragen om biologische pathways, inclusief begrip van bistabiliteit binnen chemische reactie systemen, worden benadrukt.

Vereisten: Math 340 of 341; wiskunde 415, of toestemming van de instructeur. Moleculaire basis van bacteriële fysiologie en genetica met de nadruk op moleculaire mechanismen; onderwerpen zijn nucleïnezuur eiwit interacties, transcriptie, translatie, replicatie, recombinatie, regulatie van genexpressie. Vereisten: Micro 470 of gelijkwaardig, en biochem 501 of gelijkwaardig, of toestemming van de instructeur. bespreken metabole controle; gastro-intestinale fysiologie, de opname van voedingsstoffen; moleculaire, cellulaire, organismal aspecten van glucose transport, metabolisme, regulatie; brandstof sensing; moleculaire regulatie van vetzuur, vetstofwisseling; cellulair, organismale aspecten van het metabolisme van eiwitten; hormonale controle van de stofwisseling; experimentele benaderingen voor het bestuderen van de stofwisseling. Deze cursus richt zich op de fundamentele moleculaire mechanismen die DNA, RNA en eiwitten metabolisme regelen in eukaryotische organismen.