Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g)

Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g)

€ 8.00

Meer informatie >>

Product: Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g)
Prijs: € 8.00
Inhoud: 12oz (340g)
Trefwoorden: Certified Organic Foods, Fair Trade Foods, Fair Trade Foods, Dagoba Organic Chocolate, Certified Organic Foods, Fair Trade Foods, Fair Trade Foods

Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g): Dagoba Organic Chocolate, Certified Organic Foods, Fair Trade Foods, Fair Trade Foods. Dagoba Organic Chocolate, chocolademelk, Xocolatl, 12oz (340g) biologische chocolade, cacaopoeder, Bits of Pure, donkere chocolade, rietsuiker, Spaanse peper en kaneel, The Art of Chocolate Alchemy, Fair Trade Certified, USDA Organic, Kosher, Certified Organic door International Certified Services, Inc, is Dagoba gewijd aan de kunst van chocolade Alchemy: het transformeren van uitzonderlijke cacao in eetbare goud. We oefenen Full Circle Duurzaamheid – blending kwaliteit, ecologie, billijkheid gemeenschap in elke stap van het regenwoud aan u. Certified Organic Foods U kunt het lichaam ontnemen, maar de ziel heeft chocolade. Maya traditie geoordeeld dat een bruid en bruidegom cacao moeten nippen van een gouden beker aan hun geloften te beveiligen. Om deze oude praktijken presenteren wij onze Xocolatl Alcohol Chocolade (uitgesproken als “Choco-la'tl”) gemaakt van cacaopoeder, stukjes pure, donkere chocolade en een hint van gemalen chili en kaneel te vieren. Wij moedigen u aan om dit drankje te genieten in de geest van ceremonies lang verleden. We raden langzaam verwarmen van een kopje melk of alternatief op de kookplaat al roerend continu tot heet. Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g) Indien dampen stijgen de melk zal zijn op haar meest ontvankelijk voor chocolade te aanvaarden in zijn omhelzing. Klop in 4 eetlepels van onze authentieke drinken chocolade en giet het in uw favoriete mok. Andere ingrediënten. Rietsuiker, cacao, chocolade, kaneel, cayennepeper, melk * (minder dan 0,1%). * Organic. Dosering: 4 eetlepels (20g). Doseringen per verpakking: ongeveer 17. Bedrag / Serving.% DV. Dagoba Organic Chocolate Calorieën: 70. calorieën uit vet: 20. Totaal Vet: 2,5 g. 4%. Sat. Vet. 1.5g.

8%. Transvet: 0g. Cholest. Natrium. Totaal Carb. 14g. 5%. Voedingsvezels. 3g. 12%. Suikers. 10g. Protein. 2g. Vitamine A. 0%. Vitamine C. 0%. Calcium. 0%. Ijzer. 4%. Procent van de dagelijkse hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Ik hou van dat deze chocolade is niet te zoet, het heeft prachtige cacao smaak, met een steek van de chili – Ik hou van hoe youve toegevoegd net iets meer chili dan ik ooit had durven om mezelf te doen. Smaak zoals peper, maar met veel chocolade. Drop-out van de gedachte uit je hoofd om het te drinken met warm water, maak het met melk en water! Anders zal je niet het gevoel een ding. Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g) Beetje kruidig, heel de aarde en dus zo goed. Echt leuk smaak balans, niet helemaal zoals de traditionele Mexicaanse warme chocolademelk, maar toch geweldig. Een beetje anders dan reguliere drinken chocolade. Niet mijn kopje thee. Het is niet altijd mogelijk om evenwichtige maaltijden te eten, maar als je probeert om ervoor te zorgen dat je eet bepaalde voedingsmiddelen voor de hersenen, dan zult u uw leven en uw gezondheid te verbeteren. 3) Bevorderen van de gezondheid van de huid.

Dagoba Organic Chocolate Een van de eerste gebieden die visolie helpen strijd killer omstandigheden is door het verbeteren van gezondheid van het hart. Levensstijl en voeding bijdragen aan deze droevige staat, maar je kunt er iets aan doen is niet zo pijnlijk als dieet en onszelf verhongeren om gewicht te verliezen. 4: Foliumzuur. Zuivelproducten geen deel uitmaakten van het dieet. De beste visolie capsules 3 eenvoudige en verrassende tips over hoe u de meest effectieve omega vinden 3 producten. Af en toe een nieuw ingrediënt veelbelovend biedt een sprankje hoop voor degenen die hebben geen geluk met de remedie wonderbaarlijke gewichtsverlies hierboven hebben gehad. Gewoon een paar jaar geleden, vertelden de artsen hun patiënten dat multivitaminen waren een verspilling van tijd en geld en je zou je alle voedingsstoffen die je nodig hebt van je dieet. Wie krijgt het chronisch vermoeidheidssyndroom. Bovendien, er zijn velen die geloven dat verhoogt je immuniteit niveaus, en kan helpen bij het bestrijden van kanker. Vermijd cafeïne: Er is enige bezorgdheid dat uw kansen op het krijgen van meer ernstige gevolgen, zoals een beroerte zou kunnen verhogen, maar het onderzoek is niet overtuigend. Dagoba Organic Chocolate U vindt er ook deze vitamine D in voedingsmiddelen en supplementen. Echter, de consumptie van melk en jus d'orange op een dagelijkse basis is ook een must vooral voor tieners. Dus doe uw due diligence en maak een intelligente keuze voor uw gezondheid vandaag. Dagoba Organic Chocolate, Drinking Chocolate, Xocolatl, 12oz (340g) Niet alleen zijn de verkeerde voedingskeuzes waardoor kinderen gevaarlijk overgewicht zijn, zijn ook de reden waarom veel kinderen niet verkrijgen van de vitaminen en mineralen die hun lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Blaasproblemen zijn pijnlijk en lastig, en hebben een ernstige impact op je leven. De voordelen, kan een hoog niveau van antioxidanten in maquis bessen bevordert de algehele lichamelijke conditie. Het wordt gebruikt om diabetes te behandelen, vernietigen een verscheidenheid van bacteriën, virussen, schimmels en parasitaire infecties. Dit is een ernstige levensbedreigende ziekte, indien niet goed behandeld, leiden tot de dood.

Voedingssupplementen uiteindelijk gewoonlijk niet beschouwd als geneesmiddelen. Sommige van de beste die vandaag beschikbaar zijn weinig bekend, hoewel het een krachtig effect op je gezondheid zal hebben. Het kan in ruwe vorm worden geconsumeerd is zo.