Daily Care Brilspray 30ml

Daily Care Brilspray 30ml

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Daily Care Brilspray 30ml
Prijs: € 2.00
Tags: Verzorgingsproducten, Optiek, Brilreiniging, Daily Care

De Daily Care Brilspray is een geavanceerde reiniger voor brillenglazen. Aanbevolen voor alle glazen van kunststof en glas. Veilig voor anti-reflecterende coatings. Eén keer spuiten op beide kanten van het glas en direct droogvegen met een Zelfs met deze twee routes voor het verkrijgen van vitamine d, echter onvoldoende vitamine d is gebruikelijk, en tekortkomingen is te vinden op alle continenten, in alle etnische groepen en in alle leeftijdsgroepen een groot probleem, gezien de vele manieren waarop vitamine d beschermt onze gezondheid. (1) Er zijn een aantal factoren die het risico van onvoldoende vitamine d, waaronder verhogen, levensstijl, zonnebrandcrème te gebruiken, geografische locatie, huidskleur, leeftijd en lichaamsgewicht Optiek. Lifestyle: Mensen die minder tijd buiten door te brengen, of die bedekken met kleding wanneer ze buiten bent, krijgt minder blootstelling aan de zon, dus maken ze minder vitamine d. Sunscreen gebruik: Correct toegepast zonnebrandcrème blokkeert de schadelijke UV-B stralen die huidkanker veroorzaken, maar het blokkeert ook het grootste deel van de productie van vitamine d van de huid. Dus mensen die dagelijks zonnebrandcrème gebruiken hebben meer kans lage vitamine d te zijn. (1) Maar de zonnebrandcrème niet sloot: de American Academy of dermatologen zegt dat blootstelling aan zonlicht om onbeschermde huid verhoogt het risico op huidkanker, en dat er geen veilig niveau van blootstelling aan zonlicht die u toelaat om vitamine D aan te maken, zonder verhoging van huidkanker risico Daily Care Brilspray 30ml. Hun advies?

Gebruik zonnebrandcrème of andere bescherming tegen de zon elke dag, sla dan de zonnebanken, en krijg je vitamine D uit voeding of supplementen. (2) Sommige vitamine d deskundigen niet eens met de Amerikaanse Academie van dermatologistsHard lijn op blootstelling aan de zon, en ze raden een meer gematigde optie: Zet zonnebrandcrème op je gezicht en laat je armen en benen om een kleine hoeveelheid van onbeschermde blootstelling aan de zon te zeggen, 15 minuten max voor het aanbrengen van zonnebrandcrème of toedekken Verzorgingsproducten. Het is nog steeds een kwestie van wetenschappelijk debat. Geografische locatie en het seizoen: In de zomer, als je zat in een badpak op een zonnige middag lang genoeg om uw huid te draaien licht roze, kon je veel vitamine D aan te maken Daily Care Brilspray 30ml. Maar tijdens de late herfst en winter, mensen die op hogere breedtegraden wonen produceren weinig of geen vitamine D uit de zon, want de zon is op een te laag een hoek in de lucht. Op het noordelijk halfrond, mensen die in Boston woont (U.), Edmonton (Canada) en Bergen (Noorwegen) kan niet bellen genoeg vitamine D uit de zon voor 4, 5, en 6 maanden van het jaar. (3) In het zuidelijk halfrond, de bewoners van Buenos Aires (Argentinië) en Kaapstad (Zuid-Afrika) kan veel minder vitamine D aan te maken van de zon tijdens de wintermaanden (juni tot augustus) dan kunnen ze tijdens hun lente en de zomer. (3) Het lichaam slaat vitamine d van blootstelling zomerzon, maar het moet nog vele maanden Verzorgingsproducten.

Door de late winter, veel mensen in deze hogere breedtegraad locales hebben een tekort. Skin toon: Mensen die een donkere huidskleur hebben meer melanine in hun huid, en dit pigment is een natuurlijke zonnebrandcrème die vertraagt de huid productie van vitamine d. (3) Dit is de belangrijkste reden waarom Afro-Amerikanen hebben meer kans lage vitamine d te zijn. Leeftijd: Het vermogen om vitamine D aan te maken in de huid daalt naarmate we ouder worden, en is een van de redenen waarom oudere mensen hebben meer kans op een lage vitamine D-spiegel hebben. Lichaamsgewicht: Mensen met overtollig lichaamsvet hebben een lagere vitamine D-niveaus, zodat degenen die met overgewicht of obesitas hebben een hoger risico van het hebben van onvoldoende vitamine d Brilreiniging. De bottom line: Lage vitamine d kan worden gevonden in alle etnische en leeftijdsgroepen, rond de wereld, voor tal van redenen. Zelfs als u het nemen van een standaard multivitamine, de hoeveelheid vitamine D in de meeste vitamines (400 IE) is niet genoeg om lage bloedspiegels voorkomen. Als u vermoedt dat u een risico van vitamine D-deficiëntie, kunt u uw arts vragen om een bloedtest voor vitamine d. Vitamine d bestellen: Belang in de preventie van kanker, type 1 diabetes, hart-en vaatziekten en osteoporose. Demografische verschillen en trends van vitamine D-tekort in de Amerikaanse bevolking, 1988 2004 Daily Care Brilspray 30ml – Rodriguez rodriguez e, Navia b, lopez Sobaler uur, ortega rm. Wortsman j, Matsuoka ly, chen tc, lu z, Holick mf. Verminderde biologische beschikbaarheid van vitamine d in obesitas.

Het doel van de Harvard School of Public Health Nutrition bron is om tijdige informatie over dieet en voeding voor clinici, paramedische zorg, en het publiek. De inhoud van deze website zijn niet bedoeld als persoonlijk medisch advies te geven. moet je zoeken naar de advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener met alle vragen die je hebt over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of vertraging bij het zoeken naar het vanwege iets dat u hebt gelezen op deze website. De informatie is niet merknamen vermelden, noch onderschrijft dat bepaalde producten. Renaissance wellnesscentrum is trots om u de meest innovatieve esthetische en wellness-therapieën beschikbaar te brengen.