Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker

Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker
Prijs: € 2.50
Tags: Afvallen, Dieet Soorten, Suikerarm, Broodbeleg, Damhert

100% fruit – als broodbeleg of in desserts. Bevat minder calorieën!   &nbsp Dit is, om wat voor reden, is het meest populaire eigenschap, maar het doet zoveel meer dan dit! Er zijn talloze legendes van mensen die goed voorbij de eeuw merk hebben geleefd nemen van dit kruid, waaronder li qing yeun die leefde 197 jaar oud te zijn! Veel mensen (waaronder de auteur) hebben beweerd dat hij Shou wu heeft het verschil maken in de wereld zo ver gemaakt als het stoppen van de pijn in de knieën en onderrug. Hij Shou Wu (Called Foti door sommigen) is de bereide wortel van Polygonum veelvormige een grote Vining planten Dieet Soorten. Het wordt bereid door het snijden van de wortel kort na het oogsten en dan koken in zwarte bonen soep (in een verhouding van 10 delen hij Shou wu op 1 deel zwarte bonen), totdat de soep op is. Dit is wat maakt Hij Shou wu een tonic waardig nemen voor de rest van je leven. Dit proces is gedaan op deze manier voor ongeveer 1.500 jaar. Als het kruid niet is voorbereid op deze manier zal het niet hetzelfde tonic energie te hebben. Echter ruwe hij Shou wu wordt vaak gebruikt om acne te stoppen en kan een sterk laxerend effect hebben Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker. Hij Shou Wu is een tonic om de endocriene klieren; het verbetert gezondheid, uithoudingsvermogen en ziekteresistentie. Het wordt gebruikt om cholesterol te verlagen mede door het lecithinegehalte. Het wordt gebruikt voor angina pectoris, bloederige ontlasting, hypoglycemie, diabetes, nachtelijk zweten en is gevonden om behulpzaam schizofrenie.

Studies tonen dat hij Shou wu extract verbetert het cardiovasculaire systeem, verbetert immuunfuncties, vertraagt de degeneratie van klieren, verhoogt de antioxidant activiteit en vermindert de ophoping van lipide peroxidatie Dieet Soorten. Dergelijke bevindingen suggereren dat ho Shou wu is nuttig bij de bestrijding sommige van de processen die leiden tot omstandigheden kenmerkend ouderdom, waardoor ook het risico van dodelijke ziekten (E. Hij Shou Wu bleek effecten op het antioxidantsysteem superoxide dismutase (SOD) verminderen, vetopstapeling peroxidase en toebehoren van celgemedieerde immuunresponsen Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker. Farmacologische studies hebben aangetoond dat hij bereid Shou wu wortel extract kan de levensduur van somatische cellen verlengen. Laboratory studies hebben aangetoond dat hij Shou wu kan bevorderen sterke ontwikkeling en langdurig groeicyclus in zoogdiercellen vergeleken met cellen in de controlegroep, die veroudering en degeneratie. aangetoond in experimenten met muizen, bereidde hij Shou wu vermindert de opbouw van de lever (lever) vet Suikerarm. Hij Shou wu vermindert ook de uitbreiding van de lever veroorzaakt door tetrachloorkoolstof vergiftiging. Hij Shou wu kan de leverschade bij ratten veroorzaakt door geperoxideerde (ongeldig) maïsolie significant tegengaan. De schade omvat leververvetting, leverfunctie schade en verhoogde geperoxideerde lipiden in de lever.

Op een fundamenteel niveau de liver`s cellen, In vitro studies hebben aangetoond dat hij Shou wu`s mogelijkheid om de lipidenperoxidatie van rattenlevermicrosomen geïnduceerd door ADP en NADPH remmen. Deze studies tonen aan dat hij Shou wu`s lever bescherming mechanisme steunt in grote mate op het vermogen om lipidenperoxidatie remmen (LPO) en is schade aan de levercellen. Studies hebben ook aangetoond dat verschillende proefdieren gevoerd hij Shou wu in hun voeding langer leefden dan controledieren. Studie 1: Een afkooksel met hij Shou wu als hoofdingrediënt verlengde de levensduur fruitvliegjes. 1% sterkte, kan het afkooksel de levensduur verlengen 5. 5% sterkte, kan de levensduur verlengen 12 Dieet Soorten. Studie 2: Hij Shou wu is aangetoond dat vertragen de veroudering van vitale organen oude dieren, vooral de voortplantingsorganen, het ovarium, de baarmoeder en de testikels. Dezelfde formule significante resultaten in de open klinische studies aangetoond. Studie 3: In een poging Shou bewijzen wu`s legendarische reputatie te kunnen reverse grijs haar tot zwart, shou wu drank (verdunnen alcohol extract) werd gegeven aan 36 mensen met grijs haar. 24 volledig hersteld van hun donker haar en 8 toonden verbetering. Hij Shou Wu is het best genomen in tinctured vorm of in een fijne gezeefde poeder geschud tot sap of een andere vloeistof Damhert Confituur Aardbei 100% Fruit Zonder Suiker – Als thee het hoeft niet het volledige potentieel want het is niet volledig oplosbaar in water.

Een geweldige manier om te nemen is het poeder in de ochtend en een theelepel van de tinctuur in de nacht. er zeker van zijn om het te krijgen van een betrouwbare bron en zorg ervoor dat de wortels zijn ten minste 4 jaar oud is en dat het traditioneel wordt bereid in zwarte bonen soep. 6 10 Jaar oude wortels zijn beschikbaar en kan echt pronken met de verbazingwekkende krachtige herstellende energie van deze superieure chinees tonic kruid. Of u van plan bent op het leven tot 200 jaar of wil je gewoon je vitale essentie en qi te behouden om de energie van een jonge persoon hebben voor de rest van je leven, Shou hij wu moeten worden berecht door iedereen. Op zijn minst voor de eerste 100 jaar van je leven! Wen zhi van de u van een, ron theetuin, Chinese kruidengeneeskunde door Danial p.