Damhert Siroopwafels

Damhert Siroopwafels

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Damhert Siroopwafels
Prijs: € 2.00
Tags: Eten en Drinken, Snacks en Tussendoortjes, Koek en Biscuit, Regulier, Damhert

Ambachtelijke wafeltjes gevuld met zuivere siroop. Voor een gezond en evenwichtig tussendoortje!   &nbsp Twee cent grootte vlekken op Jake waren onderzocht geanalyseerd september. 22 Met de rover's verbeterde en snellere versie van eerdere apxs apparaten op alle voorgaande Mars rovers, die honderden rotsen. Die informatie heeft wetenschappers voorzien van een bibliotheek van vergelijkingen voor wat nieuwsgierigheid ziet hebben onderzocht. Jake is een soort van een oneven Martiaanse rots, zei apxs hoofdonderzoeker Ralf gellert van de Universiteit van Guelph in Ontario, Canada. Het is hoog in elementen in overeenstemming met het mineraal veldspaat, en laag in magnesium en ijzer Regulier. Deze afbeelding toont de muur van een scuffmark NASA's nieuwsgierigheid gemaakt in een wind rimpel van Mars zand met het wiel. De bovenste helft van het beeld toont een klein gedeelte van de zijwand van de scuff en een beetje van de vloer van de scuff (Onderkant van het beeld). De prominente depressie met verhoogde randen onderaan in het midden van het beeld werd gevormd door een van de treden op rechter voorwiel nieuwsgierigheid. De grootste korrels in het beeld zijn ongeveer 0. Die grote korrels waren op de top van de wind meegevoerd rimpel en viel neer op deze locatie wanneer de scuff gemaakt Damhert Siroopwafels. Het grootste deel van het zand in de rimpel kleiner, in het gebied beneden 0. De volledige scuffmark 20 inches (50 cm) breed, de breedte van nieuwsgierigheid wiel.

Deze afbeelding van de mars kant lens imager (Mahli) is het product van het samenvoegen van acht beelden die op acht iets andere focus instellingen om details op de muur, hellingen, en de vloer van het wiel scuff uit te brengen Damhert. De samenvoeging werd uitgevoerd aan boord van de Mahli instrument om downlinked datavolume. Het beeld werd overgenomen door Mahli met de lens te verminderen ongeveer 4. 7 inch (12 centimeter) van het doel. Het beeld heeft een oppervlakte, ongeveer 3 bij 2 inch (8 Met 6 centimeter). 4 2012, Of sol 58, de 58ste Martiaanse dag van de activiteiten op het oppervlak. Chemcam gevonden unieke composities op elk van 14 richtpunten op de rots, het raken van verschillende minerale korrels binnen het. Chemcam was het zien van composities die wijzen op veldspaat sinds augustus, en we zijn dichter bij de bevestiging dat nu met apxs data, maar er zijn aanvullende tests worden gedaan, zei chemcam hoofdonderzoeker Roger Wiens (Weens) van Los Alamos National Laboratory in New Mexico Damhert Siroopwafels. Onderzoek van Jake opgenomen de eerste vergelijking op mars tussen apxs resultaten en de resultaten van de controle van de zelfde rots met chemcam, die laserpulsen schiet uit de top van de mast de rover's Eten en Drinken. De rijkdom van informatie van de twee instrumenten te controleren chemische elementen in dezelfde rots is slechts een voorbeeld. Curiosity ook voert analytische laboratoria binnen de rover naar andere samenstelling informatie te verstrekken over poeder monsters uit rotsen en grond.

De missie wordt vooruitgang geboekt in de richting van het verkrijgen van de eerste grondmonster in die analytische instrumenten tijdens een sol, of Martiaanse dag. Yestersol, gebruikten we de nieuwsgierigheid's perfect eerste schepte steekproef voor het reinigen van de inwendige oppervlakken van onze 150 micron monster verwerking kamers. Het is onze versie van een Mars carwash, zei chris Roumeliotis (Kamer paling ee oh tiss), lood torentje rover planner bij NASA's Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, Californië. Alvorens verder te gaan, het team bestudeerde zorgvuldig het materiaal voor scheppen op een zandige patch genaamd rocknest, waar nieuwsgierigheid spendeert ongeveer drie weken Damhert. Die eerste steekproef was perfect, precies de juiste verdeling van de deeltjesgrootte, zei JPL's luther Beegle, nieuwsgierigheid samplingsysteem wetenschapper. We hadden een heleboel stappen om er zeker van het veilig om door te gaan met het scheppende en het schoonmaken was. Na het werk bij rocknest, de rover team is van plan om de nieuwsgierigheid te rijden ongeveer 100 meter naar het oosten en selecteer een rots in dat gebied als de eerste doelstelling voor het gebruik van de boor. Tijdens een twee jaar prime missie, onderzoekers zullen gebruiken nieuwsgierigheid 10 instrumenten om te beoordelen of het studiegebied ooit heeft aangeboden het milieu gunstige voorwaarden voor microbieel leven Damhert Siroopwafels – Jpl, een divisie van Caltech, beheert het project gebouwd nieuwsgierigheid.

Onlangs heeft het tandvlees makers schrijden en drietand hebben variëteiten van kauwgom die zijn verrijkt met vitaminen zoals B6, B12, vitamine C en kruiden zoals ginseng gemaakt. Het wordt lijkt alsof ze zijn kennis te nemen van de marketing trends van energiedranken dat een aantal van dezelfde ingrediënten te bevorderen, samen met claims van het verhogen van het bewustzijn en energie. Hoewel deze tandvlees, stride vonk en vitaliteit, maken geen specifieke gezondheidsclaims hun namen op zijn minst s uggest ze een boost in energie of alertheid kunnen voorzien. Als je gewoon als kauwgom, die velen van ons doen, dan is dit iets wat je zou gewoon genieten ongeacht de ingrediënten versterkte binnen het zou kunnen zijn. Maar als je op zoek bent naar dit gom als een bron van vitaminen of verbetering van energie, je zoekt op de verkeerde plaats.