Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem

Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem
Prijs: € 3.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Luchtwegen, Kriebel In De Keel, Dampo

Dampo hoestpastilles zorgen dankzij de speciaal geselecteerde kruiden, thijm en sleutelbloem, voor een weldadige verzachting van de keel. Laat de pastille langzaam in de mond smelten en voel direct de verlichtende werking op de keel en 692. 12 Op externe advocaten, in aanvulling op hun eigen interne kosten. Ik stelde u dat de totale kosten voor de GMC in de orde van? 500.000 Welke u overeengekomen was waarschijnlijk zou zijn. Maar dat heb je niet leiden enige zorg en uw standpunt was dat dit op een verantwoorde manier om GMC middelen te besteden en dat er geen verdere maatregelen nodig waren om te kijken naar deze Vitamine en Supplementen. In reactie op elke GMC bewering die ik tegenkwam, ik stuurde gedetailleerde en verwezen reacties. Al deze reacties ontbraken uit de GMC-bestanden. Ze verscheen niet in de vrijheid van informatie zoekt, noch deed ze in het uiteindelijke bestand van documenten die mij vrijgesproken. Ook ontbraken vele extra brieven van zorg die ik gestuurd naar de gmc. Je uitgedrukt verbazing en ongeloof dat deze brieven ontbraken mijn dossier. Welke acties denkt u mij verzekeren dat deze brieven niet werden gefileerd van het officiële verslag Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem.

Dr Myhill goede bedoelingen zijn niet ernstig in twijfel en het is bekend dat ze zeer substantiële ondersteuning van de patiënt. Iedereen die geen omgang heeft gehad met dr Myhill is het niet waarschijnlijk om te twijfelen aan haar goede bedoelingen. Ik vind het heel vreemd dat deze vier ladingen werden bleef met al zo lang. Als dr Myhill had in een vroeg stadium werd geïnterviewd door een senior lid van het onderzoek team en een goede administratie van de GMC's waren gehouden, de overweldigende kans is dat alle vier van deze klachten in het kort zou zijn ontslagen bestelling Kriebel in de Keel. Dit, naar mijn mening, is wat had moeten gebeuren. Ik kijk uit naar uw antwoorden op de bovenstaande punten, zodat ik verder kan gaan met andere vragen. Als je merkt dat je niet in staat om uw akkoord te paraferen elke van de bovenstaande punten, zou ik waardeer uw opmerkingen over de vraag waarom dat het geval is en ook de details van de acties die de GMC voornemens is te nemen met betrekking tot deze punten Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem. Er is een groeiende markt van vandaag van de consument proberen om soja in hun dieet te vermijden. Veel mensen hebben soja allergie ontwikkeld, en een aantal mensen bezorgd over de plant oestrogeen eigenschappen van soja-eiwit. Soja-eiwit is gekoppeld aan de stijging van hypothyreoïdie, vroege puberteit bij jonge meisjes, en een lager testosterongehalte bij mannen onder zijn andere problemen Luchtwegen. Veel van dit onderzoek is gedocumenteerd in dr. Kaayla daniel's boek de hele soja verhaal.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren, is echter dat als gevolg van het overwicht van soja in veevoer, soja-eiwit is waarschijnlijk aanwezig in uw eten zelfs als het niet wordt vermeld als een ingrediënt overal. zeer weinig tests uitgevoerd om te bepalen of het sojaproteïne van het diervoeder wordt doorgegeven aan de eindproducten we consumeren. meeste laboratoria niet eens beschikbare tests testen voor deze. Monica Giusti, een gevogelte bioloog van de Ohio State University, is een van de weinige mensen die onderzoek heeft gedaan naar soja-isoflavonen te zien zijn in de commerciële eierdooiers. Ze heeft lab tests ontwikkeld om soja-isoflavonen te detecteren. In 2009 één van haar leerlingen publiceerde een master's thesis over de overdracht van de soja-eiwit in eierdooiers en kip weefsel: Kwantificering van soja-isoflavonen in commerciële eieren en hun transfer van pluimveevoeders in eieren en weefsels Dampo. Isoflavonen zijn krachtige fyto-oestrogenen in soja. Soja maaltijd vormt een hoofdbestanddeel van pluimveevoer en isoflavonen kunnen zetten in eieren en weefsels. Ons doel was om de overdracht en accumulatie van isoflavonen uit de voeding in kippeneieren en weefsels vast te stellen, waardoor ze isoflavonen bronnen in het menselijke dieet. isoflavongehalte commerciële eieren met verschillende eisen werden geanalyseerd met HPLC ms na hydrolyse. Alle commerciële monsters bevatten soja-isoflavonen en de metaboliet equol.

Vervolgens werden 48 legkippen gevoed soja, regular (25% sojameel) of isoflavonerich dieet Dampo Hoestpastilles Thijm-Sleutelbloem – Isoflavonen gevonden in experimentele eieren en weefsels. De resultaten toonden aan dat dieet kan worden gewijzigd isoflavongehalte in kippeneieren en weefsels moduleren. De parameters van de studie waren vergeleken kippen gevoed een soja diervoeder, en bij de tropische traditionsSoy vrije cocofeed was de enige voeding beschikbaar voor hen te gebruiken. Sinds ze begonnen met leghennen die was opgegroeid op een basis van soja dieet, ze verricht periodieke tests om te bepalen hoe lang het duurde voordat de soja-eiwit om niet te zien in eidooiers na het starten op de soja vrije cocofeed. Geen spoor van de soja-isoflavonen werd gevonden na 10 dagen na de conversie naar de soja-vrije cocofeed. Dus als u denkt dat u allergisch bent voor eieren zijn, kan het zijn dat je eigenlijk allergisch voor soja-eiwit, dat aanwezig in vrijwel alle commerciële eieren, met inbegrip van organische degenen. Tropical tradities is momenteel verkoopt is het soja-vrij voer uit een veevoederfabriek in het zuidwesten van Wisconsin, en is momenteel in het proces van het hebben van een veevoederfabriek aan de westkust hebben het ook beschikbaar.