Dampo Hoestsiroop

Dampo Hoestsiroop

€ 8.50

Meer informatie >>

Naam: Dampo Hoestsiroop
Prijs: € 8.50
Tags: Gezondheidsproducten, Luchtwegen, Kriebel in de Keel, Siroop, Dampo

Dampo Hoestsiroop verlicht hoest en verzacht de keel. DoseringVolwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 5 ml. per keer, maximaal 6 keer per dag. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 5 ml. maximaal 4 keer per dag. WaarschuwingenNiet geschikt voor kinderen jonger dan 6 Voeg 10 gram magere melk of water, een theelepel pindakaas, en ongeveer 10 ijsblokjes! Het zit vol met eiwitten en laag in calorieën! Voeg een banaan voor smakelijker goedheid! Deze heerlijke proteïne shake wordt gemaakt met ongeveer tien aardbeien, tien gram water of magere melk, twee eetlepels vetvrije vanille yoghurt, een schep van elke smaak eiwit, en een paar handenvol van ijs blokjes! Choco aardbei, aardbei vanille, de mogelijkheden zijn eindeloos Siroop. Probeer het toevoegen van een handvol gehakte up bananen of mango's voor een tropische smaak die laag blijft in calorieën! Het woord room in een low cal artikel misschien gooi je uit, maar het recept is eigenlijk vrij eenvoudig en licht op de taille! Voeg 5 oz sinaasappelsap en 5 ml water of magere melk aan een banaan, twee bolletjes vanille eiwit poeder, wat ijs, en sommige niet vet vanille yoghurt voor dikte! Voor een eiwit te schudden met wat energie, pak een ijskoffie, hetzij van dunkinDonuts, starbucks, of uw eigen thuis gemaakt. Giet het allemaal in je blender (Ice inbegrepen), voeg een bolletje eiwit (De keuze van de smaak is aan jou), een paar gram van niet-vette melk, water of amandelmelk en u bent gouden Dampo Hoestsiroop. Ik weet dat jullie allemaal binken sterven voor sommige meisje scout cookies op dit moment!

Om hulp om op uw dieet en lichaamsbeweging routine te houden zonder het eten van een hele doos van cookies in vijf minuten tijdens het kijken hoogte perfecte, probeer deze te schudden Kriebel in de Keel. Begin met je basis van melk of water, voeg een bolletje chocolade eiwit poeder, voeg een paar druppels van mint extract (Als u niet beschikt over mint extract, vallen in een pepermunt), voeg uw gebruikelijke dosis van ijs, mix it up, en te genieten! Toen Rob kardashian verscheen voor het eerst op tv na opgedaan bijna 100 pond, werd de wereld geschokt. Geruchten verspreidde zich snel over zijn problemen met het gewicht wordt veroorzaakt door diabetes, psychische storingen en nieuwe medicijnen hij zou kunnen zijn op Dampo Hoestsiroop. Voor beroven, het was niet de nare geruchten over wat de oorzaak van zijn gewichtstoename, dat heb hem, maar de mensen onbeleefd opmerkingen over zijn uiterlijk. Ik wist dat ik laat me gaan, maar naar iedereen die je kent, plus het publiek maken van plezier van je. Hij wen't op praten over zijn ervaringen, zelfs op plaatsen waar zijn celebrity-status onbekend was. Ik heb nooit problemen gehad met het gewicht tijdens het opgroeien Dampo. Dus verschillend worden behandeld werd wist mij. Als je vet en uit vorm, krijg je 2 verschillende types van de behandeling van mensen. De eerste, mensen behandelen je alsof je een soort van ziekte. Zoals jij walgelijk zijn en ze kan er niet tegen om in dezelfde kamer als je. De tweede, mensen behandelen je als een 2 jaar oud.

Calling je lieverd en suiker en ik denk; Ook de behandeling van je zoals je bent ziek haha, maar deze keer is het alsof je een dodelijke ziekte die je niets over kunnen doen en ze medelijden met je. Na wat beroven beschrijft als, het punt waar de hel brak verliest een. Een na zijn eerste verschijning op tv na het behalen van bijna £ 100. Hij wist dat het tijd was om het gewicht te laten vallen en krijg weer gezond. Dus, ron begon zijn 2 maand reis naar gewichtsverlies en op het einde, kwam uit de bus. Rob's gewichtsverlies transformatie was zo inspirerend dat we besloten om het detail van a tot z, zodat andere mensen die worstelen om gewicht te verliezen konden mee te volgen en dezelfde resultaten te bereiken Luchtwegen. Rob Kardashian gewicht Lossi geloof dat mijn gewichtsverlies was succesvol voor een reden. Zonder de routine je gewoon schieten in het donker, het doen van willekeurige daden van gezond eten en bewegen in de hoop op een terugkeer voor uw inspanningen. Mijn routine gaf me een weg naar succes en alles wat ik moest doen was volgen het te krijgen. Led informatie over Rob Kardashian's dieet plan, workout routine en supplementen gebruikt om zijn £ 60 gewichtsverlies transformatie in minder dan 2 maanden te bereiken. Hieronder is een overzicht van zijn lichaamsbeweging en een dieet routine. Als het gaat om een dieet, mijn routine is heel simpel Dampo Hoestsiroop – In de ochtend eet ik een uitgebreid ontbijt, althans groter dan gebruikt i om. Ik drink minstens 16 liter water en neem mijn supplementen met ontbijt.

Na dat, het leven is normaal tot we bij de lunch tijd. Mijn supplementen en uitgebreid ontbijt in de ochtend te houden me gevoel vol tot ongeveer 01:30 2: 12:00. In plaats van het eten van een maaltijd, ik vullen lunch met een eiwit maaltijdvervanger schudden. Na de lunch, ik neem nog een van mijn gewichtsverlies pillen. Op 3:30 Everyday maakte ik zeker dat ik heb een soort van oefening. Toen ik begon, dit was echt niet veel meer dan een wandeling rond het blok. Maar ik zorgde ervoor dat ik in ieder geval brak een zweet elke keer. Als het gewicht begon te laten vallen i verhoogde de oefening en begon het raken van de sportschool een beetje, joggen, en het spelen van basketbal. Dat zou me tot diner tijd waar ik opnieuw, zouden zorgen voor een gezonde, licht hebben maaltijd. Ook gedurende de dag dat ik zorgde ervoor dat ik was het drinken van veel water.