Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C

Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C
Prijs: € 3.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Supplement – Toepassing, Luchtwegen, Keelverzachting, Dampo

Dampo Keelpastilles verzacht de geïrriteerde keel en de luchtwegen. Goed voor de keel en goed van smaak. DoseringKinderen van 6 tot 18 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar: naar behoefte per 24 uur 1 pastille per keer langzaam in de mond laten smelten Aids-gerelateerde pneumonie veroorzaakt door stafylokokken, pneumocystis, streptokokken, Klebsiella en schimmelinfecties kunnen ook intern gebruik van colloïdaal zilver. Dit type longontsteking zeer moeilijk te bestrijden met traditionele antibiotica rechtvaardigen; bovendien mensen met een verzwakt immuunsysteem, zoals verworven immuundeficiëntiesyndroom, zijn vooral gevoelig voor hen Keelverzachting. Voor een zwak immuunsysteem, dit soort longontsteking soms onovertroffen, waardoor alternatieve maatregelen noodzakelijk. Marchial Vega had veel klinische ervaring met een colloïdaal zilver preparaat dat tussen 20 en 25 delen zilver bevat per miljoen delen water. Dit preparaat effectief gebleken bij patiënten met hiv. In het ziekenhuis wordt de behandeling uitgevoerd door een speciale verstuiver en oraal, meldt Dr. James howenstine in gids van een arts om natuurlijke genezing producten die werken Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C. Dit is natuurlijk een lading van uitstroom uit een van mike adamsColon reinigt. In werkelijkheid, colloïdaal zilver is zo slecht dat alleen de meest misleide aanhangers van alternatieve geneeskunde geloven dat het allesbehalve risico zonder het voordeel.

De reden meestal gegeven aan een klassiek geval van het maken van een ongerechtvaardigde sprong naar een conclusie op basis van oneigenlijk gebruik van de gegevens Vitamine en Supplementen. Gewoon omdat colloïdaal zilver remt bacteriën en schimmelgroei in celkweek doet niet zeggen dat het drinken van colloïdaal zilver schorsingen zal infecties te bestrijden in het lichaam. Colloïdaal zilver (CSP) is niet een nieuw alternatief remedie. Het is een oude, afgedankte traditioneel een die homeopaten en andere mensen die zichzelf alternatieve gezondheidszorg beoefenaars hebben zich teruggetrokken uit van de vuilnisbak van nutteloze en gevaarlijke geneesmiddelen en therapieën, dingen reguliere geneeskunde gooide decennia geleden Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C. Hetzelfde geldt ongeveer zo vele zogenaamde alternatieve medische therapieën. Zoals ik reeds eerder vermeld, is het uiterst zelden voor dat dergelijke oplossingen ooit uitsterven, ongeacht hoe effectief ze zijn. Zelfs nutteloze middelen met aanzienlijke bijwerkingen (Net als colloïdaal zilver) lijken te bestaan ? Eigenlijk paul gelooft niet dat het drinken van dit drankje veroorzaakt de verkleuring Dampo. Hij gelooft dat het is gebeurd, omdat hij wreef het op zijn gezicht naar een huidprobleem. Maar een medische aandoening genaamd argyria behandelen is gekoppeld aan een dergelijke verkleuring sinds de dagen toen zilver oplossingen werden gebruikt als antibiotica. Karason mogelijk recht op zijn geloof, maar hij heeft niet het recht om zijn eigen feiten.

Hij kan geloven dat het colloïdaal zilver zijn huid die schaduw van grijsblauwe niet draaien, maar het is duidelijk dat zij heeft gedaan en dat zijn huid zal blijven blauwer en blauwer te krijgen, zolang hij blijft met zijn favoriete remedie. ontkennen zal het niet veranderen, noch zal chelatietherapie ondergaan, als een van de meer adembenemend idiote reageerders na het verhaal gesuggereerd. De reden dat we horen zo veel over het gevaar van argyria is niet omdat het er waarschijnlijk sprake is van gebruik van colloïdaal zilver maar omdat het de enige lading is lasteraars kan komen met. Colloïdaal zilver is de slechtst mogelijke om het nachtmerrie tegenstanders Vitamine en Supplementen. Wie zijn de tegenstanders van colloïdaal zilver? Laten we eens kijken naar de cast van personages. In 1938, de medische en farmaceutische industrie eindelijk het congres aan het recht dat zij had zo lang gelobbyd voor. Er zijn voors en tegens passeren en dit debat is grondig aangepakt voor vele jaren in andere forums. Wat is geëvolueerd van het formatie is een consortium van vreemde bedgenoten. Als een FDA werknemer kan behagen die hij regelt in de farmaceutische industrie, terwijl hij in zijn positie bij het agentschap, zal hij een goede baan te wachten toen hij met pensioen. Het is zeer vergelijkbaar met de verklaring waarom vijfhoek aanbestedingsambtenaren eindigen als hoge officieren in de defensie-industrie Dampo Keelpastilles Honing-vitamine C – Het is nogal doorzichtig als een zaak van de feiten.

Deze relatie dan, definieert een klasse van de tegenstanders van colloïdaal zilver (en andere alternatieven voor de allopathische geneeskunde), de FDA bureaucraten. Ze zijn vertraagd maar niet gestopt door de recente wetgeving, zoals DSHEA, de 1994 voedingssupplement gezondheid en onderwijs act. Deze carrière bureaucraten, gemotiveerd door het grote geld te zijn oogstte bij hun toekomstige werkgevers hebben zo misbruikt hun macht in strijd met de letter en de strekking van de DSHEA dat ze moedig werden vermaand door senator Dan Burton in een hoorzitting van de Senaat onlangs. Een andere groep van tegenstanders van colloïdaal zilver en andere alternatieve geneeskunde producten en behandelingen is het aangewezen zelf, vigilante kwakzalver watchers. Ze hebben het genomen aan zichzelf (Dus ze willen doen geloven) om op te letten voor de belangen van de Amerikaanse consument om hen te beschermen tegen dubieuze kuren en producten die hun geld zou stelen en te houden van het zoeken naar legitieme medische behandeling. Het lijkt een nobel doel, totdat je verdiepen in hun achtergrond, methoden en cohorten.