Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml

Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml

€ 49.00

Meer informatie >>

Naam: Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml
Prijs: € 49.00
Tags: Parfum en Cosmetica, Mannen Parfum, Davidoff

Over de gedachte achter Davidoff Adventure is duidelijk nagedacht. Avontuur, wat is dat? Een reis, emoties die je niet kent, een uitdaging om grenzen te verleggen of jezelf te leren kennen? Het is één van die woorden die iedereen Lady Gaga is tournee met Tony Bennett en zal zelfs optreden met hem in de Bahama's op atlantis deze zomer. In het ideale geval zal zij en Adele zijn knijpen in een aantal duetten op een gegeven moment! Cactus een grandes fleurs, cactus grandiflorus, Cardon, cereus grandiflorus, 's nachts bloeiende cereus, reina de la noche, reina de las flores, selenicereus, Koningin van de nacht, zoet geurende cactus Mannen Parfum. Mensen gebruiken de bloem, stengel, en jonge scheuten voor de geneeskunde. Cereus wordt gebruikt voor pijn op de borst (angina pectoris), vochtophoping in verband met zwakke hartfunctie (Hartfalen), en als een hart stimulerende. Cereus wordt ook gebruikt voor blaasontstekingen en andere urineweg problemen, bloeden, en kortademigheid. Cereus wordt soms rechtstreeks op de huid aangebracht voor gewrichtspijn. Cereus bevat chemicaliën die kunnen stimuleren en versterken van het hart. Meer bewijs nodig is om de effectiviteit van cereus voor dit gebruik kunnen waarderen Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml. Cereus lijkt veilig voor de meeste mensen, wanneer het wordt gebruikt voor andere doeleinden dan hartziekten voorwaarden. Maar het is onveilig om cereus gebruiken voor een hartaandoening, behalve onder direct toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg.

Gebruik het niet in je eentje, omdat effecten op het hart moeten worden gecontroleerd Parfum en Cosmetica. De frisse sap kan verbranding van de mond, misselijkheid, braken en diarree veroorzaken. Het kan jeuk en blaren op de huid veroorzaken wanneer toegepast op de huid. Zwangerschap en borstvoeding: Er is onvoldoende bekend over het gebruik van cereus tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Hart voorwaarden: Er is enige bezorgdheid dat cereus mensen met bestaande hartaandoeningen kunnen schaden of interfereren met hart behandeling. Onlangs, een populaire autoriteit op het gebied van voeding en gezondheid van de alternatieve publiekelijk verklaard dat het hoogste bedrag van de dagelijkse inname van jodium mag niet meer dan 400 microgram Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml. Omwille van de hogere publiek goed, zou ik graag een verscheidenheid aan wetenschappelijke en holistische redenen suggereren dat een significant hogere hoeveelheid jodium gebruikt moet worden. Zijn aanbeveling is slechts iets hoger dan de FDA aanbeveling, die is 150 tot 290 microgram per dag, afhankelijk van leeftijd, geslacht en life cycle Parfum en Cosmetica. Dit is aanzienlijk minder dan sommige van de meest vooraanstaande jodium medische experts suggereren, dat is dichter bij, op zijn minst, 12 tot 18 milligram per dag, dat is ongeveer 45 keer zo hoog. Abraham en Brownstein, ook deskundigen, stel 12 tot 50 milligram per dag en tot 100 milligram per dag voor diabetici.

Er is wat marginaal relevante gegevens ter ondersteuning van gemeenschappelijke bezorgdheid over een te veel jodium; namelijk dat er een voorbijgaande (26 tot 40 uur) hypothyreoïdie kunnen zijn zoals beschreven door dr. Brownstein in zijn boek, jodium: Waarom u het nodig hebt. Echter, een 1-2 dag tijdelijke afname van de schildklierfunctie is fysiologisch niet relevant en geen teken van hypothyreoïdie in het grotere holistisch beeld. Er is ook een verhoging van thyroïd stimulerend hormoon (TSH) met verhoogde jodium, die tot zes maanden kan duren. Ook dit is geen teken van hypothyreoïdie. Dit is gerelateerd aan het feit dat het gehele lichaam een tekort aan jodium en TSH stimuleert de productie van natriumjodide symporter (NIS) Davidoff. Zonder adequate nis, jodium cellen konden niet in en zijn gebruikt. Nis is een dragersysteem in alle cellen, en wanneer dit systeem wordt een tekort, het hele lichaam wordt een tekort. Het belangrijkste is dat mensen die verhogen hun jodiuminname vertonen geen tekenen van hypothyreoïdie hebben (zoals vermoeidheid, haaruitval, hoofdpijn, gewichtstoename, zwakte en droge huid) en ze te onderhouden normale T3 en T4 niveaus. Door te kijken naar de totale holistische jodium verhaal, kunnen we een vollediger te maken, nauwkeuriger inzicht in deze discussie. Jodium is te vinden in elk van ons lichaam 1000000 cellen Davidoff Adventure Eau The Toilette 50ml – Zonder adequate jodium niveaus, het leven is onmogelijk. Jodium is de universele gezondheidszorg voedingsstof die de gezondheid brengt op vele niveaus.

Het is interessant om op te merken, bij de aanpak van de kwestie van de veilige dosering, dat hogere jodium niveaus zijn gebruikt in studies sinds het begin van 1900. David mariene aangetoond dat jodium omgekeerd krop in een studie waarin 2000 schoolmeisjes kregen een equivalent van 18. Zhang gebleken dat kaliumjodide omgekeerd longkanker tumoren bij muizen. De studie duurde 60 dagen 34 dagen tot 5 mm tumoren groeien en ongeveer 26 dagen voor de longkanker tumoren sterk dalen. Gent toegediend aan 1.368 patiënten vijf milligram (5000 microgram) per dag met geen bewijs van de wolf Chaikoff theoretisch probleem van hypothyreoïdie. Gent teruggedraaid fibrocystische borsten met geweldige prijzen van genezing. Jodiumtekort wordt niet alleen geassocieerd met fibrocystische borsten, maar ook hogere tarieven van borstkanker. In een zeer belangrijke studie genaamd de jodium-project, uitgevoerd vanaf 1997 tot 2005, dr. Jorge flechas volgden 4.000 patiënten en toegediend 12.