Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules

Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules

€ 14.50

Meer informatie >>

Naam: Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules
Prijs: € 14.50
Tags: Vitamine en Supplementen, Vitamines en Mineralen, Multivitamines, Tieners, Davitamon

Tussen de 12 en 18 jaar zijn kinderen volop in ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat ze voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgen. Daarom zijn er de Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules van Davitamon. Deze bevatten een ik echt aanbevelen de make-up voor altijd foundation. Wat is thyreoditis Hashimoto? (En een reactie op soja). Ik vond het jammer om over te lezen op blog Megan McArdle's dan in de Atlantische gisteren dat ze de ziekte van Hashimoto en als gevolg daarvan heeft op te geven als een veganistisch. (Haar dieet was hoog in soja voor eiwit, en er zijn aanwijzingen dat soja interfereert met de schildklierfunctie.) Maar goed, ik merkte in de commentaren dat er veel mensen die niet ooit had gehoord van Hashimoto (En mijn moeder had het eigenlijk ook), dus ik zou zeggen een paar dingen duidelijk te maken Multivitamines. Hashimoto thyroiditis is de meest voorkomende vorm van schildklier falen in gebieden van de wereld waar de mensen genoeg jodium in hun dieet. Het is een chronische auto-immuunziekte veroorzaakt door de progressieve vernietiging van de schildklier door antilichamen en immuuncellen Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules. schildklierhormoon voor die die niet weten is belangrijk voor het reguleren van uw stofwisseling. Als je niet genoeg van (hypothyreoïdie), voel je je echt somber, gewichtstoename, en koud de hele tijd. Als je te veel (hyperthyreoïdie), u eet klodders en klodders en je voelt alsof je met opvliegers.

Als het gaat om prevalentie, de kern demografische is meestal oudere vrouwen. (Het heeft ongeveer een 7: 1 Vrouw genderbias, en uw risico op hypothyreoïdie stijgt met de leeftijd.) Het is vrijwel zeker genetische risicofactoren Multivitamines. We weten dit omdat mensen met deze neiging om andere auto-immuunziekten zoals diabetes type I of coeliakie hebben. Het probleem met Hashimoto is dat terwijl als eindpunt je uiteindelijk met minder schildklierfunctie (De schildklier uiteindelijk sterft), kan het een beetje een achtbaan om er te zijn. Dit is omdat schildklierhormoon voorlopers worden opgeslagen in de schildklier in wat follikels (Enkele mooie foto's hier) genoemd Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules. Als de schildklier ontstoken raakt, deze follikels te ontbinden en worden uiteindelijk vrij in het bloed op een niveau dat veel hoger is dan de fysiologische. Deze hoge niveaus van schildklierhormoon kan veroorzaken wat een schildklier storm waar je hartkloppingen en voel me echt koortsig genoemd. als de follikels geworden uitgeput, zal je (meestal) gaan terug tot hypothyreoïdie hormoonspiegels Vitamine en Supplementen. Dit op en neer maakt patiënten absoluut ellendig. Gelukkig is het meestal tijd beperkt. Met betrekking tot de behandeling, wanneer hypothyreoïdie is het probleem, we meestal gebruik van schildklierhormoon vervangende therapie. Ik ben triest om te zeggen dat de meeste van de tijd dat je dit hormoonvervangende begint, is het leven lang.

Er zijn enkele voorbeelden waar mensen met Hashimoto schildklierfunctie hebben hersteld, maar ze zijn in de minderheid. In de meeste gevallen, het eindresultaat van Hashimoto is dat je moet schildklierhormoon nemen in pilvorm voor de rest van je leven. Gelukkig, na een periode van taps toelopend, kun je meestal krijgt door op dezelfde dosis, en schildklierhormoon formuleringen zijn beschikbaar als generieken. Even terzijde, ik ben hier het negeren van de details van de schildklier regelgeving en het metabolisme. Schildklier hormoon komt in twee vormen: een minder actieve vorm genaamd T4 en een actieve vorm genaamd t3 Davitamon. Schildklier afgifte van hormonen wordt veroorzaakt door een ander hormoon vrijgegeven door de hersenen genaamd schildklier stimulerend hormoon of TSH. Nou ja, we weten dat in diermodellen soja dieet kan een struma produceren. Een struma er gebeurt als je te veel TSH. (U kunt ook een struma van onvoldoende jodium in dieet. Jodium is nodig voor schildklierhormoon synthese.) Deze gegevens bij dieren die suggereert dat mensen die grote hoeveelheden soja consumeren moeten ook extra jodium consumeren. Evenzo is er wat in vitro bewijs dat verbindingen gevonden in soja genaamd isoflavonen enzym schildklier peroxidase Aldus remt het enzym dat t3 en t4 vrijmaakt uit de follikels Davitamon Multi Boost 12+ Omega Visolie Kauwcapsules – er enige convergentie bewijs in vitro en in vivo dat soja goede schildklierfunctie kan remmen. Welke klinisch bewijs voor effect hoewel?

Nou, studies hebben gekeken naar deze kwestie zijn vrij kaal, maar eigenlijk heel weinig van hen tonen een effect van soja bij mensen die niet een of andere onderliggende schildklier probleem hebben al.) Maar er zijn aanwijzingen dat bij personen die de schildklier suppletie nodig, soja kunnen interfereren met het geneesmiddel. Dit is waarschijnlijk omdat de soja bindt de kunstmatige schildklierhormoon in de darmen en voorkomen het absorptie. Dit geldt vooral hypothyreoïdie zuigelingen die geven sojamelk. Dus in mensen die moeten schildklierhormoon (De meest voorkomende soorten zijn cytomel en synthroid) is het waarschijnlijk niet aan te raden om veel soja eten nemen. (Het is mogelijk om nog op te nemen in uw dieet, maar zijn. Maar dit is iets dat zou je zeker willen bespreken met uw endocrinoloog. Maar goed, dat is alles wat ik heb op Hashimoto en soja. Ik vind het jammer om te horen over de toestand van Megan's, vooral gezien het bemoeien met wat is een zeer gezond leven keuze (Ethische kwesties opzij).