Daylong After Sun Gel 20ML

Daylong After Sun Gel 20ML

€ 13.50

Meer informatie >>

Naam: Daylong After Sun Gel 20ML
Prijs: € 13.50
Tags: Verzorgingsproducten, Zon en Bruining, After-sun, Daylong

Daylong ® After Sun Gel is een verkoelende, hydraterende lichaams-en gezichtsbehandelingen gel voor de zon gestresste huid.De innovatieve “Quick Breaking Formula” betekent dat het ultra-licht voelt op de huid en zorgt voor pure koeling, dus zonder alcohol Integratieve oncologie vergemakkelijken zou die doelen te verkondigen, maar om integratieve oncologie wetenschap noemen onthult een grove onwetendheid van wat eigenlijk valt onder het rubriek, die kunnen bestaan uit een wirwar die varieert van de schijnbaar redelijke en wetenschap gebaseerd (zoals dieet, lichaamsbeweging en andere leefstijlinterventies) om de interventies die in het beste geval zijn zeer twijfelachtig (zoals acupunctuur) om interventies die zijn gebaseerd op niets meer dan magisch denken (homeopathie, reiki) Zon en Bruining. In feite, figuur 2 toont de frequentie van de verschillende interventies gevonden in integratieve oncologie's. Het is een deprimerende cijfer naar te kijken, aangezien bijna de helft van de programma's bieden reflexologie en reiki, terwijl 20% van de programma's bieden de homeopathie. Dan zijn er tafels vermelding van de diverse programma's, en ze zijn nog meer deprimerend om naar te kijken. Veel van de grote namen zijn er, met inbegrip van het Memorial Sloan kettering en m Daylong After Sun Gel 20ML. Anderson, die genoteerd zijn aan de zijde van de woo leuren kankerbehandelingscentra van Nederland als waren zij gelijk. Van de overige programma's, 2 (7%) Specifiek meldde niet uitvoeren van programma-evaluaties, en 11 (38%) waren stil over dit onderwerp.

Sommige programma's zijn afhankelijk onderzoeker ontwikkelde vragenlijsten om de patiënt resultaten te beoordelen; anderen rekenen op gestandaardiseerde maatregelen Daylong. Meestal een nulmeting wordt gemaakt wanneer een patiënt voor het eerst wordt verwezen naar het programma, met een follow-up die zich voordoen na de behandeling of na een vooraf bepaalde hoeveelheid tijd. Voor evaluatie doeleinden, 3 programma's (10%) Gemeld verzamelen ander dan de patiënt uitkomst van gegevens, waaronder kliniek volume, therapieën gebruikt, redenen voor de verwijzing, verzoeken financiële steun en feedback van klanten over aspecten van het programma dat ze vond of zouden willen zien veranderd Daylong After Sun Gel 20ML. De resultaten van de evaluatie van de programma's worden gebruikt om gegevens het verbeteren van de benadering van de behandeling of om een zaak voor de uitbreiding van het programma te ontwikkelen; ze worden soms gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften en gepresenteerd op wetenschappelijke conferenties. Men zou denken, zou niet één, dat het dichter bij 100% van deze programma's te meten resultaat voor de patiënt zou zijn Verzorgingsproducten. Dat is wat echte kanker-programma's: Engage in voortdurende kwaliteit verbetering, de behandeling van hun resultaten en het uitzoeken hoe ze te verbeteren.

Zo ben ik betrokken bij staat en natie brede kwaliteitsverbetering initiatieven voor oncologische zorg in het algemeen en specifiek borstkanker zorg dat onze kanker centrum is betrokken bij, waar we volgen therapietrouw om based richtlijnen bewijzen en proberen te verbeteren het. Natuurlijk, mijn kanker centrum is ook betrokken bij baanbrekend onderzoek, maar het is duidelijk dat niet alle kankercentra kan dat doen. De meeste centra van kanker zal worden gericht op het verstrekken van de beste klinische zorg aan kankerpatiënten die ze kunnen. De gestelde doelen van alle opgenomen integratieve oncologie programma's werden nauw afgestemd, gezamenlijk vaststellen van gemeenschappelijke principes binnen het gebied, zoals de hele persoon, patiënt centraal, samenwerkend, empowerment, en evidence based After-sun. Verder, elk van de opgenomen programma's hadden hun doelen geformuleerd in termen van het verstrekken van hoge kwaliteit ondersteunende zorg naast, en niet in de plaats van de conventionele behandeling. Alleen 41% noemde bewijs? Het moet 100% zijn! Waarom het geld uitgeven aan een programma toe te voegen aan portfolio van klinische programma's je kanker centrum als je niet geloven dat er overtuigend bewijs dat het kanker zorg beter zou maken en leiden tot betere resultaten voor de patiënten? Een ding dat verbaasde mij, is echter dat slechts 34% noemde de vraag van patiënten. Zoals ik al eerder heb geschreven met betrekking tot de bravewell consortium en de Samueli instituut.

Natuurlijk, de groei van de integratieve oncologie is veel meer gedreven door ervaren vraag van de patiënt dan het is door de wetenschap Daylong After Sun Gel 20ML – Deze beoordeling toont alleen meer bewijs van de intellectuele faillissement in het hart van deze opkomende specialiteit. Deze dagen, is het quackademic geneeskunde triomfantelijke en uitstekende bewijs hoe we neer integratieve geneeskunde in 34 woorden. Noot van de redactie: Dit artikel is onderdeel van een serie waarin de PBS NewsHour en de organisatie voor economische samenwerking exploitatie en ontwikkeling, of oeso, onderzoeken hoe de gezondheidszorg en het gezondheidsbeleid in de OESO-34-landen te vergelijken met de Nederland. Hieronder christopher prinz, een senior oeso analist beleid inzake werkgelegenheid, arbeid en sociale zaken, onderzoekt waarom het werkgelegenheidsbeleid en de geestelijke gezondheidszorg beleid moet worden geïntegreerd. Een Amerikaan in twee ontwikkelt een geestelijke ziekte op een bepaald punt in hun leven. Op elk moment in de tijd, ongeveer 20 procent van de bevolking in de ontwikkelde landen heeft een psychische aandoening.