De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur

De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur

€ 1.00

Meer informatie >>

Naam: De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur
Prijs: € 1.00
Tags: Eten en Drinken, Afslankdieten, Suikerarm, Chocolade, de Bron

Heerlijke Belgische chocolade in de smaak puur. Suikervrij Denkt u dat Nina en Ian zijn de real deal en dat een beetje tijd uit elkaar maakte ze beseffen het? Vertel ons uw gedachten in de reacties hieronder. Carthago, Michigan: Warehouse district is het tweede niveau van de hevel filter: De omega stam. in een pakhuis in Carthago, michigan, richard broussard wordt tweemaal doodgeschoten. Masson bespreekt plannen met Fournier, zijn tweede in bevel. Proust heeft niet gemeld in; hij mist verondersteld dood, en masson leert ook dat mannen Broussard's waren meer problemen dan de terroristen voor mogelijk had gehouden Suikerarm. Fournier vertelt zijn baas Mujari wordt gezocht. Ongeduldig, masson orders voor het tijdschema wordt verplaatst: Het plan moet zijn nu uitgevoerd. Fournier bevraagt zijn superieur, maar de laatste vertelt hem om een apparaat te brengen in de watervoorziening, terwijl masson zelf de resterende virus container in het winkelcentrum zal nemen. Fournier moet twee squads om te gaan met de politie te sturen; hij zelf Mujari van mensen moet doden (Mujari wordt verondersteld te bewegen en tot leven tijdens deze volgorde). Fournier vertelt zijn baas een hoop onschuldige mensen zullen sterven, maar masson tellers hem met het feit dat onschuldige mensen sterven voor slechts veroorzaakt elke dag, en dat kan niet worden gewijzigd, niet wanneer ze gaan de hele stad te infecteren De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur. De speler begint in de metro tunnels, met een vijf minuten timer.

Ga naar de pompkamer wanneer de missie begint; de vijand één zoekt staat op een hoog platform. Om veilig te zijn, vuur een schot in de lucht te krijgen van de terroristsAttention en hoofd geschoten iedereen de Bron. De eerste bio-terrorist heeft een container waarin de speler moet verzamelen, maar ook 's nachts vision goggles. Bij het voltooien van deze, klim op de ladder die leidt naar een tunnel waar de tweede bio-terroristische ligt. Hij kan worden gedood met stealth, maar als de speler maakt lawaai, blast hem weg en dan pak je de tweede container. Ga naar de laatste bio terroristische door te lopen op de tunnel zijkanten; Dit bespaart tijd. De laatste bio terroristische staat in een gebied met veel licht, dus die met behulp van een nachtkijker wordt verblind De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur. Dood hem en zijn goons, rukken de laatste container, dan zoeken naar een furnance entree. Laat de eenzame vijand hier, en klim op de ladder. Het bereiken van de oppervlakte zal de ala doodseskaders, die bijzonder kwetsbaar zijn om granaten te paaien. Er is een truc om een draagraket te verwerven met behulp van de magische doos, maar als de speler is laag niveau Gebruik de rookgranaten en een thermische scoped wapen om hen te laten vallen met het hoofd schoten Eten en Drinken. Ze dragen explosieve granaten, dus men moet worden gedood, grijpen ze naar een makkelijke kill scoren.

De ala doodseskader zal ontsnappen uit de kaart als ze bereiken een bepaald punt (dicht bij het theater), dus dood ze snel. Toen ze dood (Of zelfs als ze ontsnapt) zijn, zal een vrouwelijke terrorist dicht bij het basketbalveld paaien. Ze heeft een m 16k en is krachtiger dan de normale terroristen, dus voel me niet slecht als je granaten nodig hebt. Zodra ze dood is, naar het theater gaan als je nog niet hebt. Fournier is snipen Imani en kan niet de laatste te doden, maar uw hulp nodig is. Kill fournier veilig te zijn (Je moet hem te neutraliseren na afleiden hem toch) met behulp van een paar granaten, en voer vervolgens het theater uit de achteringang. Terrorists wachten hier voor u en moeten worden gedood. Kick opent de gesloten deuren op de bovenste niveau en snel watersnip de twee vijanden in het onderste niveau Chocolade. Als ze doden de cha officier, krijgt u de doelstelling van bescherming van de laatste mislukken. Terug naar het eerste niveau en de cha officier zal het theater te verlaten, het openen van de gesloten deuren voor je. Enter en verzamel Mujari de recorder op het podium. Ga terug naar het magazijn en dood de weinige vijanden poging om Imani elimineren. Als je eenmaal de overhand hebben, volgen de steeg aan de achterkant om een eenzame terrorist staande boven je. Dood hem en klim op de ladder die naar beneden zakt.

Voer deze kamer en spijker deze vijanden (Wees voorzichtig omdat ze jachtgeweren). In het beëindigen van cutscene, Imani vindt Mujari en bestelt een noodsituatie medevac op het magazijn dak De Bron Suikervrij Chocoladereep Puur – Teresa wordt verwezen in alima de coördinaten voor dr geven. Imani vertelt de speler dat Masson is op weg naar het winkelcentrum en dat swat hebben geen idee wat ze zijn tegen. Ze geeft toe aan het hebben van weinig vertrouwen wanneer het bureau groeide zo snel, maar beseft dat Logan weet wat hij aan het doen is. In het ebola onderzoek in Masaka, Oeganda, gabe vertelt lian hij heeft geen idee wat ze aan het doen zijn. Dat laatste is bezorgd dat Logan is laten dit te krijgen om hem, maar Gabe geeft toe het is als een hydra: Iemand is achter deze. Lian vertelt Gabe dat mara wordt gebruikt, en vraagt hem waarom: Logan vertelt haar dat hij niet weet waarom, maar als ze volgen het spoor van lijken, zullen ze de persoon die verantwoordelijk is. Een bonus vinden tape onthult dat Mujari geïnterviewd Broussard, maar de laatste stonewalled. Dit is het eerste niveau om de magische doos glitch introduceren. Dit is het beste niveau te harken in mes doodt, headshots en granaat kos.