DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g)

DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g)

€ 6.00

Meer informatie >>

Product: DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g)
Prijs: € 6.00
Inhoud: 15oz (425g)
Trefwoorden: sauzen, sauzen, De Lallo, Sauces & Marinades, Sauces & Marinades

DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g): De Lallo, Sauzen Marinades, Sauzen Marinades. Delallo, Carbonara saus, 15oz (425g) Sinds 1950, Made in Italy, Italiaans Cream, Pancetta kaassaus, Gemaakt met alle natuurlijke ingrediënten, productmanager van Italië, Carbonara saus. Alla carbonara, in de stijl van de mijnwerker, is een specialiteit van de Romeinse keuken, traditioneel gemaakt van pancetta gebakken in extra vierge olijfolie, gooide met een mengsel van 'panna' (verse room) Grana Pecorino Romano. Carbonara wordt traditioneel gepaard hele regio Lazio met spaghetti. Andere ingrediënten. Room, melk, pancetta (varkensvlees), pecorino romano kaas (schapenmelk, zout, stremsel), rijstzetmeel, grana kaas (koemelk, zout, stremsel), extra vergine olijfolie, ui, zeezout, biologische rijst siroop, zwarte peper. Bevat: melk. Vrij van conserveringsmiddelen – allemaal natuurlijk. De Lallo Dit is een volledig natuurlijk product, scheiding normaal. Goed schudden voor gebruik. Koelkast na opening. Binnen 3 dagen na opening. Dosering: 1/2 kop (125g). Doseringen per verpakking: Over 3,5. s. Calorieën: 280. Vet Cal. 200. Totaal vet: 22g. 34%. Verzadigd Vet. 13g. 64%. Transvet: 0g. Cholesterol: 70 mg. 23%. Natrium. 470 mg. 19%. Totaal Carb. 12g. 4%. Voedingsvezels. Suikers. 5g. Protein. 10g. Vitamine A. 10%. Vitamine C. 0%. Calcium. 20%. Ijzer. 0%. De dagelijkse hoeveelheid is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g) Hou van de smaak van deze gooide met spaghetti. Ik bruin sommige spekjes eerste en wat gehakte sjalotjes en knoflook toe te voegen voor het toevoegen van de saus lichtjes sudderen voor het toevoegen van de gekookte spaghetti in voor het einde met wat bieslook. Geen traditionele manier om het te koken, maar smaken heerlijk, vol met kaas en smaak. Geen conserveringsmiddelen. Zal opnieuw tot zeker. Zeer veelzijdig en handig. natuurlijke 100% goede smaak. De Lallo ga kopen meer. Ik vond dit totdat ik keek naar de voeding feiten. Ik heb gelezen dat voordat ik hem kocht. Anders dan dat, hoewel, het was echt lekker. Voorkomt vitamine A-tekort en xeroftalmie oogziekte die blindheid kan voorkomen. Stel u geneesmiddelen tegen depressie (Dit zijn de monoamineoxidaseremmers karakter) dan een teller negatieve reacties kunnen mogelijk maken.

De menselijke hersenen bestaan uit ongeveer 60% vet, dat laat zien hoe belangrijk het is om je hersenen te voorzien van EPA en DHA nodig vereist. De omega-3 vetzuren zijn gevonden gunstig voor hart en bloedsomloop, hoge bloeddruk, reumatoïde artritis, ziekte van Crohn en andere ontstekingsziekten, diabetes, depressie en vele andere aandoeningen gezondheid. DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g) Geblokkeerde cerebrale slagaders kan het risico op beroerte. U zult voelen en er jonger ook met dagelijkse inname. Onderzoek en diëtisten concluderen dat het eten van een dieet rijk aan antioxidanten is van vitaal belang voor een snelle gezond gewicht te verliezen. Als een toegevoegde bonus, zijn er geen nadelige bijwerkingen en u kunt maximaal voorraad zonder een eigen risico vervelende betalen! sauzen Nog beter nieuws zijn er verschillende vormen van dit werk een ronde rond. Door een juiste voeding later ontvangen deze calcium vervangen en terug in het bot aangebracht. Veranderingen in borstweefsel als reactie op de verandering van het dieet in ongeveer drie maanden. Het is ook een uitstekende aanvulling voor een goede gezondheid van het oog. Dit helpt ons lichaam om het natuurlijke evenwicht van stikstof in het lichaam waardoor het eiwit om te zetten in spiermassa. In landen waar de consumptie van vis is een manier van leven, hebben minder gevallen van depressie. Hoewel stapelaar vetverbranders sommige bijwerkingen kunnen hebben, vinden veel mensen groot succes wanneer een product als Stacker 2 Vetverbranders XPLC gebruikt.

De gevaren en – of cafeïne voordelen zijn discutabel, maar ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat dit soort energie drankjes zijn verre van een gezonde optie. Sommige mensen die op zoek zijn naar toename van de spiermassa te beginnen met het plukken van voedingssupplementen, om te beginnen, het is een grote fout. 3: Voor informatie over het product Doe een zoekopdracht op google, slechts een paar minuten duren om een goede veel informatie nodig te vinden. Maar dier aromatische stoffen in het reguleren van de productie van antioxidanten in de productie van melanine huidcellen of melanocyten. Sauces & Marinades HDL werkt om de deeltjes van slechte cholesterol genoemd LDL slepen. Wat brengt echt het uiterlijk van het ouder worden? Zoals gezegd, humaan groeihormoon is verantwoordelijk voor nagenoeg alle lichaamsfuncties, zoals hoe de interne organen vervullen hun functie. DeLallo, Carbonara Sauce, 15oz (425g) De resulterende olie is schoon en veilig om te drinken. We hebben een bedrijf dat absorptieproces waarbij een handvol enzymen wetenschappelijke gekozen om het absorptieproces voorkeur oplost. Lage lichaam weerstand te eten wanneer uw weerstand tegen infecties is inactief of verzwakt.