D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd

D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd

€ 17.50

Meer informatie >>

Naam: D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd
Prijs: € 17.50
Tags: Sport, Sport – Massage, Massageolie – Ontspanning, D'Laros

D'Laros N°1 Massageolie Bodyglide, Zonder GeurDit is de D'Laros Nr 1 Massageolie. Maak nu kennis met de grenzeloze stimulatie van uw zintuigen met deze overheerlijke serie D'Laros Massageoliën.D'Laros Massageolien zijn een combinatie van topkwaliteit De knop knallen off op voorwaarde dat de motivatie die ik nodig had. Die avond, met de losse knop in de hand, ik maakte een verbintenis tot beter gevoel over mezelf door te kiezen voor een gezondere levensstijl. Zodra ik had mijn dieet onder controle, ik begon te oefenen, met de nadruk op twee activiteiten Ik merkte dat ik echt genieten: Yoga en hardlopen Massageolie – Ontspanning. Terwijl ik was blij met de verbeteringen aan mijn uiterlijk, was er iets veel groters. Ik voelde me mentaal beter, meer vertrouwen en bevoegd om mezelf te bevrijden van de sleur ik zou mezelf gevonden in. Vrienden en collega's nam kennis van mijn transformatie en nieuwe kijk op het leven. Ze begonnen naar mij particulier en het delen van hun persoonlijke verhalen met mij. Ze vroeg om mijn advies over hoe je een gezondere levensstijl jumpstart. Ik was vereerd toen vrouwen eigenlijk volgde mijn advies en vervuld wanneer ze bijgewerkt me over hun vorderingen D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd. Het was op dit punt dat ik besloot dat ik wilde mijn reis en ervaringen met meer vrouwen te delen. Ik wilde wat ik kon doen om inboezemen bij andere vrouwen de Hetzelfde empowerment 'heb ik via mijn gezondere levensstijl.

Ik herkende dat de reis naar wellness en empowerment is met meerdere facetten, dus ik keek naar de beste manier die ik kon dragen D'Laros. Zoals later bleek, voor mij, huidverzorging was een natuurlijke pasvorm. Ik heb altijd over huidverzorging gepassioneerd geweest en make up. Het was niet totdat ik aangenomen mijn gezondere levensstijl en hecht waarde aan het hebben van het over te dragen aan alle aspecten van mijn leven, maar dat ben ik begonnen om de ingrediënten in de huid te onderzoeken verzorgingsproducten ik was met behulp van. Ik vond veel van de huidverzorgingsproducten opgenomen ingrediënten die niet per se goed voor mijn huid waren, terwijl veel van de alle natuurlijke producten niet de resultaten die ik wilde leveren D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd. Dus, ik uiteengezet op een zoektocht aan huidverzorgingsproducten die het beste van natuur en wetenschap te combineren. formuleren In 2009 verliet ik mijn baan als een arbeidsovereenkomst advocaat en waagde de sprong om te beginnen mijn. Voor de komende twee jaar, ik verdiepte me in de huidverzorging. Ik bijgewoond huidverzorging conferenties over de hele wereld, en ik heb dagen en nachten het bestuderen van de wetenschap ten grondslag liggen aan huidverzorging D'Laros. Mijn zoektocht naar resultaatgericht plantaardige nam me terug naar de Filippijnen, waar ik ben geboren en getogen totdat ik 16 was. Er, i gevonden pili en moringa oliën, die ik leerde zijn herstellende oliën die uitzonderlijke huidverzorging voordelen hebben.

Om mijn missie van empowerment van vrouwen, was het essentieel dat mijn producten zijn effectief. Het kennen van de ingrediënten die ik wilde gebruiken volbrengen, ik samen met een skin care wetenschapper in de u. Ik lanceerde mijn eerste productlijn maart 2012, en ik ben nu blij toen de vrouwen vertellen me de significante verbeteringen van mijn producten zijn op hun huid hadden en de boost in het vertrouwen dat ze hebben ervaren. Langs de weg, ik realiseerde me ook dat ik kon mijn gebruiken als een middel om vrouwen op manieren ver buiten de voordelen van een gezonde huid machtigen. Na emigreerden uit de Filippijnen naar de Nederland op de leeftijd van 16, ik wilde terug naar deze twee landen geven dat betekent zoveel voor mij Massageolie – Ontspanning. In de Filippijnen, mijn werkt aan vrouwen boeren die oogsten machtigen en haal de pili olie gebruikt in de mijn van producten door middel van programma's die hen helpen de controle over hun leven en lot lang nadat andere donatie methoden anders zou kunnen lopen out. Mijn is op voorwaarde dat de pili boeren met zaailingen en plantgoed, alsmede opleiding in duurzame landbouw. Mijn is ook aangegaan op lange termijn contracten met individuele boeren om hen en hun families met een stabiele bron van inkomsten te voorzien. In de Nederland, mijn werkt aan vrouwen (en mannen) met een verstandelijke beperking (Idd) machtigen D'Laros Massageolie Bodyglide 1 Ongeparfumeerd – Mijn is een samenwerkingsverband aangegaan met de beste maatjes internationale.

Een non-profit organisatie gewijd aan het leven van mensen verbeteren met idd. Deze oorzaak is persoonlijk voor mij, want mijn overleden zus had cerebrale parese. Ik hou vooral van de beste maatjes banenplan, dat personen met idd machtigt door hen voortdurende ondersteuning en training te bereiken en werkgelegenheid en de mogelijkheid om een inkomen te verdienen behouden. Ter ondersteuning van beste vrienden, mijn doneert aan de beste maatjes 50% van de opbrengst van alle aankopen op via september 8, 2012. Mijn Ook sponsort de beste maatjes uitdaging: Hearst Castle. Zoals mijn groeit, ik kijk ernaar uit om deel te nemen aan het beste buddies banen. Opmerkelijk, ik hoop dat ook mijn kan de definitie van schoonheid uitbreiden en een samenleving die meer te accepteren van mensen met idd. Mijn missie om vrouwen rijdt elke beslissing die ik maak te bevorderen, en ik voel me gezegend een manier te hebben gevonden om deze missie voort te zetten. Vorige week zag de release van de langverwachte debuut van birmingham indie pop kwintet superfood Zeg niet thatIn wat lijkt een lange tijd komen.