Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml

Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml

€ 3.50

Meer informatie >>

Naam: Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml
Prijs: € 3.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Douche, Douche Creme, Melk, Dove

Een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt. Dove Douchecrème Sheaboter en Vanille  gecombineerd met NutriumMoisture creëert een zachte wolk van romig schuim die je huid rustig en gevoed zal laten aanvoelen. Laat je omhullen Gallon per gallon, het is een grote verbetering. Natuurlijk, geen van onze conclusies zijn zo verwonderlijk als je eenmaal een beetje wiskunde toe te passen. gas verbruikt is een inverse van die verhouding. Een verhouding en het inverse geen lineaire relatie vertonen geen. Ze hebben een gebogen is, zoals in de onderstaande grafiek plotten gallons gebruikt per 10.000 kilometer gereden (10.000 Gedeeld door MPG) van MPG Douche Creme/Melk. We vermoeden dat de meeste mensen zou niet spontaan denken in termen van dit curvilineariteit en zou, in feite, dat het brandstofverbruik daalt als een lineaire functie van mpg. In onze krant, twee studies bevestigd dat mensen redeneren op een lineaire manier; een derde studie toonde aan dat hun misvatting kan worden gecorrigeerd met behulp liter per 100 kilometer als de maat van brandstofefficiëntie. (Voor een volledige beschrijving van alle drie onderzoeken, klik hier Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml. De mpg illusie suggereert een voor de hand liggende nudge: Start uiten brandstofefficiëntie als gallons per kilometer (Gpm) voor een aantal standaard (Zinvolle) afstand. Wij geven de voorkeur liter per 10.000 kilometer, omdat het duidelijk maakt dat ogenschijnlijk kleine verbeteringen mpg zijn waardevolle.

Gallons per kilometer zou moeten helpen consumenten erkennen de waarde van het vervangen van inefficiënte auto's in de 10 tot 20 mpg bereik Douche Creme. Tien duizend kilometer maakt niet alleen het verschil kijken groot, het is dicht bij het nationale gemiddelde voor de jaarlijkse rijden. Het is een realistische schatting van het brandstofverbruik voor veel chauffeurs. En, omdat het aantal is rond, is het vrij eenvoudig aan te passen omhoog of omlaag voor de feitelijke rij. De perfecte gpm begrip heeft echter zou zijn om een persoonlijke afstand. Wij hebben geschapen een Excel-werkblad als deze die beschikbaar zijn op de mpg illusie website is Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml. We de voorkeur aan het zetten gas verbruikt in de teller, in plaats van de kosten, omdat de gasprijzen ook aanzienlijk kan veranderen in een korte periode van tijd. een directe meting van het gasverbruik is slechts een stap verwijderd van de uitstoot van broeikasgassen te berekenen van het verbranden van gas (Eén liter gelijk een beetje meer dan 20 kilo kooldioxide). De GPM maatregelen hierboven ook vermeld wijzen op een duidelijk beleid implicatie: Het vervangen van de meest inefficiënte voertuigen, en het verbeteren van hun mpg door een ogenschijnlijk kleine hoeveelheid, kan een groot verschil in het totale gasverbruik maken Douche Creme/Melk. In feite, kan het een groter verschil maken dan het vervangen van een honda civic met een toyota prius. 1) Wij zijn niet voornemens mpg te vervangen, alleen maar om het aan te vullen.

Miles per gallon is erg handig als je eenmaal een auto bezitten en nodig om het bereik van de gastank weten. Echter, gpm is nuttiger bij de beslissing over het vervangen van een auto of het kiezen tussen twee auto's. Beide maatregelen nuttig op verschillende tijdstippen zijn. 2) Het metrieke stelsel niet de mpg illusie te lossen. India maakt gebruik kilometer en liters maar spreekt efficiëntie kilometer per liter. Omdat de verhouding afstand boven volume, het creëert een parallelle illusie naar mpg. Bekijk deze blog voor een mooie vertaling naar de Indiase context Verzorgingsproducten. Veel landen gebruiken momenteel liter per 100 kilometer, waarbij de juiste teller en noemer heeft. Maar sommige mensen in die landen hebben zich afgevraagd hoe nuttig het is geweest. Wij denken dat de basis afstand groter zou moeten zijn, zodat verschillen tussen de niveaus efficiency zijn duidelijker en betrekken minder decimalen. 3) de procentuele stijging van mpg Display niet de mpg illusie te lossen ofwel. Veel mensen kijken naar een 50 procent mpg verbetering, zoals de 33-50 mpg, en gaan ervan uit dat het meer gas zal besparen dan 30 procent mpg verbetering van 10 tot 13 mpg over dezelfde afstand. Een snelle controle van de wiskunde zal laten zien dat 10 tot 13 bespaart 230 liter meer dan 10.000 kilometer; 33-50 MPG slaat alleen 100 gallon dezelfde afstand Dove Douchecreme Pure Pampering Sheaboter 250ml – Procentuele toename MPG, zoals lineair toeneemt, is een feilbaar indicator efficiëntieverbetering.

Het probleem met percentage redenering is dat de procentuele verandering moet worden aangebracht op een eerste niveau van gas dat wordt geconsumeerd. Een van de schoonheden van gpm is dat particuliere organisaties het voortouw kunnen nemen bij het bevorderen van de bewustwording over de mpg illusie. Als Consumer Reports, Edmunds, en autofabrikanten begonnen met gpm om brandstofverbruik te drukken, de werkelijke waarde van het vervangen van inefficiënte auto's met efficiëntere auto's zou duidelijk zijn. Auto kopers kunnen betere beslissingen te nemen om hun eigen voordeel, evenals de onze. addendum door richard Larrick: Ik zal toevoegen dat de Cadillac Escalade is alleen acceptabel als het het vervangen van identieke kilometer van een worst auto! Anders, vergeet het maar. Addendum door duwtje blog: Mahesh Sethuraman denkt auto's moet komen met een kostprijs meter die de kosten van elke kilometer berekent waarderingscijfer gebaseerd op de kosten van gas en de huidige kilometerstand van het voertuig.