Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia

Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia
Prijs: € 9.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Huidverzorging – Alledaags, Olie, Dove

Geniet van de heerlijke, huidverzorgende werking van de Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache & Magnolia. Deze olie biedt alle voordelen van andere, traditionele body olie maar dan zonder de nadelen. Deze olie geeft je een intens, dagelijks Argan olie zelf bevat meer antioxidanten en cel regeneratieve eigenschappen dan olijfolie, druivenpitolie en avocado-olie gecombineerd. Wanneer toegepast op de huid, absorbeert snel en zonder oliefilm, en laat een zijdeachtig en satijnachtig gevoel. Het werkt ook prachtig om glans en glans aan het haar te herstellen Huidverzorging – Alledaags. Arganolie wordt gewoonlijk aangeduid als vloeibaar goud en met goede reden. Niet zomaar een vulmiddel, arganolie voorziet de huid van veel voedingsstoffen en een hele lijst van voordelen. Argan olie is rijk aan fenolen, waardoor het een beschermende olie. Het bevat 200% meer vitamine E dan olijfolie. Het is rijk aan omega-6 vetzuren helpen mollige de huid. Boost vochtgehalte en geven een soepele en gezonde uitstraling. Argan olie kan uw huid er jonger. Zoals velen geloven dat het niet alleen antiseptische, maar anti bacteriële ook Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia. Het is licht en snel absorberende en zal niet de poriën verstoppen. Drexel University College of Medicine is in de voorhoede van de gezondheidszorg technologie en innovatie. Toen onze artsen niet zien patiënten, velen van hen deel te nemen aan cutting edge onderzoek, die ze gebruiken om de volgende generatie van de artsen te leren.

Sommige mensen dingen gewoon terug te sturen en we nemen het op een geval per geval Verzorgingsproducten. Als iemand e-mails ons en vertelt ons dat een shirt is niet hun kleur, en we hebben een ander overhemd, zullen wij het naar hen. Er is een open dialoog tussen ons en onze klanten. We hebben niet echt beleid, hebben we niet echt regels. We willen ervoor zorgen dat ze goed worden verzorgd. We willen mensen het gevoel alsof ze zijn uitgenodigd in een gemeenschap, in een familie. We werken erg hard om het idee houden dat mensen deel uitmaken van iets unieks. Cc: Veel van uw producten zou ook goed voor vrouwen, omdat ze zo basic Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia. Mj: Wij hebben nogal een paar vrouwen abonnees. Sommige vrouwen nemen van zichzelf, en wat te schrijven op een significante andere, hebben we ook een paar koppels die zich hebben geabonneerd en ze kijken naar het als een doos voor hen en zij verdelen het vak afhankelijk van wat komt. Het meisje krijgt om het te dragen als een vriendje shirt, ze houdt van het en denkt dat het is haar meest comfortabele overhemd Verzorgingsproducten. Cc: Wat gebeurt er wanneer deze vrouwelijke abonnees heren broek of boxers? Krijgen ze gefrustreerd? Mj: Dus we waren soort hoop dat vrouwen niet zouden meedoen op het eerste, omdat we niet willen om die klachten te krijgen, en dan kregen ze pissig omdat ze kregen boksers en broek. Een paar van hen geannuleerd, een paar van hen stuurde ze terug en vroeg voor t-shirts.

De problemen zijn niet met de toppen geweest, zij met de bodems zijn geweest. Boxers zijn waarschijnlijk onze meest populair item, omdat het moeilijk is om een koele, gemaakt in l vind. ik doe niet dat we hebben bedacht hoe de unisex ding te doen, en ik denk niet dat we gaan om het te duwen, want we zijn niet zeker of we zullen in staat zijn om het te doen. Dus voor nu zijn we gewoon spelen door oor. Cc: Wat zijn enkele van de uitdagingen met het runnen van dit bedrijf geweest? We hebben gemerkt dat andere bedrijven alleen verzonden naar Nederland. We hebben ongeveer 500 1000 mensen om dit te laten werken Verzorgingsproducten. Het zou laten opereren met ruimte om te leven. We hebben net soort van het maken van kisten en zien wat er gebeurt. Cc: Hoe krijg je al je producten in Los Angeles bron? Mj: Elke grover product is lokaal gemaakt hier in Los Angeles. De reis van concept tot ontwerp tot productie alles gebeurt binnen een paar kilometer van ons kantoor. Onze lead designer, kyle, rijdt zijn fiets heen en weer naar de lokale fabrieken dagelijks.

We geven screen print het grover en vrienden dozen onszelf in een lokaal scherm printer in Atwater, verpakking en alle schepen van de dozen hier in ons kantoor, en zorg ervoor dat al onze grover producten op dezelfde rijke karakter als de mensen die ons helpen ze produceren Dove Purely Pampering Bodyoil Pistache en Magnolia – Cc: Hoe ga je samenwerken met andere bedrijven om uw dozen curator? Mj: We hebben gewerkt met een paar merken, Ursa Major en Clark en madison. En dat is om een paar die we hebben echt genoten van het werken met. We weten dat we een echt unieke klant te noemen: Iemand die echt bereid om het te besteden geld in te schrijven en zijn hoopvol dat we ze echt cool en interessante ontwerpen zonder te weten wat ze zullen sturen. Het is de verrassing en vreugde factor, en ze investeren in dat. Ik denk dat ook andere merken te zien waarde in ons klantenbestand, zodat ze weten dat onze dozen zal worden verzonden naar voren mode, smaak waardoor mensen. Dus ik denk dat er veel waarde aan dat er in merken. Dus met Ursa Major, werkten we samen met hen te werken aan een doos essentie. Elke maand hebben we schrijven over de bedrijven waarmee we werken met hen, wat uniek is over hen. We wilden een essentiële man doos en shirts geverfd om Ursa Major's logo overeen te creëren. We beschrijven elke doos, wat er in zit het shirt wij weet de katoenboer van onze shirts, we weten dat we willen ervoor zorgen dat onze klanten weten waarom we koppelen het met Ursa Major producten, zodat ze het kunnen toepassen op hun eigen levensstijl.