Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset

Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset

€ 11.50

Meer informatie >>

Naam: Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset
Prijs: € 11.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Geschenkverpakking, Vrouwen, Dove

Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset is een heerlijke geschenkset met douchegel, bodylotion en een handdoek.  Inhoud: – Dove Purely Pampering Douchecreme 250ml- Dove Purely Pampering Bodylotion 250ml- Handdoek De intensiteit van de kleuren variëren ook, van vrij pure, tot zeer intense, kun je de oogschaduw nat en maak ze in liners er zowat niets wat je niet kunt doen met deze kit! Hoewel het is mooi om naar te kijken, eigenlijk, oogverblindende, het is ook een beetje ontmoedigend als je gewoon niet weet hoe u zoveel verschillende tinten te behandelen Geschenkverpakking. Probeer elke schaduw minstens één keer op je huid, zodat je weet wat je van houdt. De oogschaduw en lip glossen zijn eigenlijk in tweeën gesplitst door koelere tinten aan de linkerkant, warmere degenen aan de rechter. Maar tha betekent niet dat je kunt ze allemaal (Je kan absoluut) niet gebruiken. Wanneer je een kit deze grote en fantastisch, het idee is gewoon om te spelen met het tot je de looks je wilt. De conservatieve make-gebruiker zal genoeg om uit te kiezen, de creatieve één, een hele speeltuin! Het ding dat helemaal blaast me weg is dat dit kost minder dan een high-end lipstick, en toch de Mattese producten zijn fashion forward, hoge kwaliteit, en bieden uitstekende prestaties Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset. Als ik heb geen problemen met de kit is het gewoon dat de mini- applicators zijn te klein om echt echt nuttig, maar minder dan EUR 40, die strelen?

Als dit is een geschenk, voeg een goedkope maar mooie make-up kit (Het advies zusters hebben beoordeeld zoveel door de jaren heen op de wat werkt schoonheid reviews Verzorgingsproducten. U kunt de Mattese elite palet krijgt u exclusief op Rickys nyc winkellocaties en bij ook. Het beste nieuws? Hoewel deze nieuwe mega kit tijdens de vakantie wordt gelanceerd, het zal beschikbaar zijn na de vakantie ook. Dit is het een geschenk dat je echt wilt geven aan jezelf. Ik kan niet denken aan een leukere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met een enorme, make-up kit gecreëerd door Mattese elite professionele make-up artiesten. Ook zeer indrukwekkend, en vrij groot, is de EUR 29 Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset. Dit palet komt prachtig boxed, klaar voor het geven, met vrolijke, hete roze en zilver metallic met een opvallende, traliewerk gestileerd ontwerp. De slanke zwarte doos heeft een deksel met twee dozijn kleine heldere vierkantjes om de kleur eronder showcase, en een interieur spiegel. Het liften tot een totaal van 75 verschillende kleuren, waaronder de presentatie van: 36 Oogschaduw en 36 lipgloss, plus 6 bloost. Ook inbegrepen zijn een mini-blozen borstel; dubbele eindigde oog applicator en dubbele eindigde lip applicator Verzorgingsproducten. Zoals je kunt zien op de foto, de producten worden geregeld met schaduw naar links, lipgloss naar rechts, en de zes glanzende en matte bloost in het midden.

Net als bij de andere paletten, deze heeft een combinatie van glanzende tinten en romige of mat degenen. Avon oogschaduw zijn zeer veelzijdig, en kan droog worden gebruikt voor een zachtere en meer pure kracht, of nat voor intensiteit. Het merendeel van de tinten zijn pure of tamelijk zo, maar er zijn ook enkele intenser degenen. De beste manier om te leren wat voor u werkt en wat niet werkt, is om ze allemaal te proberen. Dan rond! Er zijn een aantal ongewone kleuren in het palet, zoals pure glitter oranje, en glittery helder paars lipgloss, maar voor het grootste deel het palet is samengesteld uit zeer draagbare aardetinten voor de oogschaduw, plus een paar blauw, zwart, grijs en greens, en roze, naakten en perziken voor de lipgloss, plus een paar roden Geschenkverpakking. De bloost omvatten drie zeer warm naakten, een perzik, abrikoos en roze. Er is zoveel om iedereen te behagen, en ja, avon maakt zeer goed kwaliteit make-up. Het lijkt bijna onmogelijk om uit een palet als dit voor minder dan EUR 30 gezet. Ach, dit palet, samen met een make mini palet dat ik zal later worden herzien in de maand, zijn limited edition voor vakantie 2011 gaan, dus bezoek de avon website of bel uw favoriete avon vertegenwoordiger asap. Controleer ook deze killer paletten van Smashbox en Lorac. Net als bij de twee paletten boven, de geschenken die het meest indrukwekkend zijn gelukkig ook draaien te zijn de beste waarden Dove Purely Pampering Handdoek Geschenkset – Lorac en Smashbox zijn twee persoonlijke favorieten van mij, en beide bieden veel vakantie make-up gave opties.

Maar als je op zoek bent naar een geweldige en indrukwekkende make-up geschenken. Ik presenteer: De bejeweled dag en nacht sieraden doos (EUR 56. 00 A EUR 415 waarde) van Lorac verkrijgbaar bij Sephora, en de EUR 60. 00 ontdekt vakantie palet van Smashbox, exclusief voor ulta. Dit Smashbox worden ontdekt vakantie palet is groot en echt, eye-popping. Ik weet niet precies wat de vergelijkbare winkelwaarde zou zijn, maar ik ben er zeker van dat het veel, veel meer dan alleen maar EUR 60. in een kartonnen doos met kleurrijke graphics, is een nog meer prachtige, glanzend, rood, gespiegeld, twee tiered doos die een bezit schatkamer van Smashbox best verkochte oog, lip en wang producten, plus een paar nieuwe kleuren om uw interesse te wekken. Trek de kleine lade onder deze, en vreugde in negen crème eyeliners (waaronder goud en zilver) en zeer glanzend, zijdeachtig en pure zes lip gloss (De meest intense is een diepe framboos vlek), plus vier mini borstels en een boekje met drie tutorials.