Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset

Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset

€ 9.50

Meer informatie >>

Naam: Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset
Prijs: € 9.50
Tags: Verzorgingsproducten, Lichaamsverzorging, Geschenkverpakking, Vrouwen, Dove

Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset is een heerlijke set met douchecreme, handcreme en puff.  Inhoud: – Dove Silk Glow Douchecreme- Dove Essential Nourishment Handcreme 75ml Als de producten er goed uitzien op modellen en foto goed, ze gaan goed voor de gemiddelde vrouw te zijn. Smashbox pro lood visagiste Lori taylor adviseerde ook dat wanneer ze ziet er voor de nieuwe kleuren, ze probeert ze op een breed scala van verschillende vrouwen met verschillende teint, dus ze kunnen meteen wat werkt te zien. Er zijn zoveel kleuren in deze doos die u het meest zult vinden, zo niet alle, vleiend en leuk om te gebruiken Verzorgingsproducten. En, u kunt mengen voor nog meer mogelijkheden! Mijn enige klacht als je dat zo mag noemen, is terwijl het palet is mooi en vol verbazingwekkende producten, kunt u niet de producten te verwijderen uit de grote doos, wat betekent dat als je van iets houdt, kunt u deze niet mee te nemen voor een touch-up, of reizen. Maar Smashbox kwaliteit, prestaties, schoonheid, en een geweldige prijs, maakt dit één van de beste make-up geschenken van het seizoen! Bezoek of uw favoriete ulta winkel, maar haast, dit is een vakantie limited edition Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset. Het eerste wat je opvalt aan deze bejeweled dag en nacht sieraden doos uit Lorac is dat het glittery binnen en buiten! De grote, harde zijdige kubus, is al gekleed om te feesten, gedrapeerd over in champagne kant en sprankelend met een holografische glitter.

Til het deksel van deze drie tiered schat, en vind een grote, ovale spiegel, plus 2 high shine lipgloss in perzik en rose, plus een medium afgezwakt bronzer compact Lichaamsverzorging. Het beste is dat je de producten kunt verwijderen in deze set uit de doos voor touch-up of reizen, en ja, ze zijn full-size. Ze zijn ook limited edition, exclusieve om deze set. Gebruik dan de glitter doos voor andere juwelen of kleine schatten (of geef het aan een jonge dame die is nog niet klaar voor make-up, maar houdt van girly dingen)! De lade onder de top opent met een zilveren knop. Binnen is een grote, vierkante, slanke palet gekleed in glanzend zilver glitter materiaal. Deze dag palet heeft een tiental oogschaduw in mat en glans formules, plus een kort, donkerbruin eyeliner potlood Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset. De kleuren variëren van licht en naakten, tot diep houtskool en kaki. Ik zou zeggen dat voor het grootste deel de tonen zijn neutraal op te warmen, plus een diepe, peachy blush. Het poeder formules bieden intense maar zijdeachtige en mix staat kleur. Trek opent de tweede lade en vind een soortgelijke, zilverachtig palet, dit keer met diepere kleuren voor 's avonds Vrouwen. Er is ook een diepe rosed zalm blush en een zwarte eyeliner potlood.

Ik ben niet zeker waarom de dag palet is het meest warm, de nacht, overwegend koele, maar omdat je 24 oogschaduw en twee intense bloost om uit te kiezen is er meer dan genoeg om je fantasie te vangen. Lorac maakt geweldig, fashion forward kleuren die trendy, maar niet gek kijken. En de producten geen parabenen, sulfaten, synthetische geuren, synthetische kleurstoffen, petrochemie, GGO's of triclosan hebben. onlangs zag ik een generiek merk van knock off Oreo koekjes. Niet verrassend, was het eerste ingrediënt geraffineerde suiker en de tweede werd gebleekt, wit meel. Aan de overkant van de voorkant van de doos, die groter zijn dan de naam van de koekjes, het zei: Omega 3. Dat was de meest prominente tekst! En terwijl omega 3 is enorm belangrijk (Essentiele zelfs), de manier waarop het wordt voorgesteld gebruik wordt gepromoot is enigszins misplaatst. Zoals met veel gezonde voedingsmiddelen of voedingsstoffen gegrepen door de mainstream geworden, is omega 3 verbruik enigszins verkeerd begrepen Verzorgingsproducten. Een opleving in bewustzijn van omega 3 begon na een World Health Organization (WHO) verslag werd uitgebracht. Het rapport stelde dat de gemiddelde Noord-Amerikaan eet snel ontwikkelen van een dieet met een enorm uit balans verhouding van omega-6 tot omega-3, die was gekoppeld aan ernstige gezondheidsproblemen. consumenten van de standaard Amerikaanse dieet (Sad) vaak innemen 20 maal meer omega 6 dan omega 3. Dit is van groot belang aangezien die hun uitgebreide onderzoek vastgesteld dat de ideale verhouding voor een optimale gezondheid 4: 1, op voorwaarde dat beide bronnen van omega 6 en omega 3 zijn van hoge kwaliteit en in hun natuurlijke, ongeraffineerde vorm Dove Silk Glow Nourishing Geschenkset – Die het eten van een trieste werden consumeren vijf keer meer omega 6 dan de ideale. Een aanzienlijk uit balans verhouding zoals deze werd de schuld voor een breed spectrum van kwalen. Ontsteking bijdragen aan pijn in de gewrichten was een van de voornaamste zorgen, maar de lijst is lang en gevarieerd. slaapproblemen, algemene geestelijke en lichamelijke vermoeidheid, verlangen naar suiker, het onvermogen om lichaamsvet te branden effectief, droge huid en zelfs slecht geheugen werden allen ervan verdacht een gevolg van deze kilter verhouding. Helpen bij het verbeteren van de energie-niveaus ondersteunen zuiveren en ontgiften van het lichaam hulp een goede spijsvertering helpt verlichten constipatie bevorderen hersenen welzijn verbetert de algehele voeding bevordert de cardiovasculaire gezondheid spirulina sclerodermie chlorella heterotrofe groei Hawaiiaanse spirulina bijwerkingen. Daarin ziet u 63 vrouwen kijken naar zichzelf in een spiegel.