Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater

Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater
Prijs: € 2.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Wassen en Strijken, Bescherming, Anti – Kleurdoorloop, Dr Beckmann

Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater verwijdert doorgelopen kleuren. De ontkleurder geeft de oorspronkelijke kleur terug aan verkleurd wit, bont en textiel. De ontkleurder is reukloos tijdens en na de behandeling. Tevens tast het weefsel niet aan, want het bevat Voor de laatste decennia, hebben de artsen een eenvoudige oplossing voor de menopauze hadden: Schrijven recepten voor oestrogeen drugs. Met miljoenen vrouwen die oestrogeen, alles leek goed te gaan, totdat de gegevens bleek dat oestrogeen drugsgebruik leidde tot een aanzienlijke stijging van dodelijke ziekten variërend van borstkanker beroerte. 1 Deze ontwikkeling liet zowel medici en menopauze verlamd, zonder richting en geen antwoorden over hoe de verzwakkende symptomen van de menopauze verlichten Dr Beckmann. Duidelijk vergeten is het feit dat de menopauze is een complex, multifactoriële gezondheidstoestand. Het aanpakken van de menopauze vereist een gevarieerde aanpak die zowel herstelt de normale hormoonbalans en beschermt tegen de veelheid van ziekten die kunnen ontstaan tijdens deze periode in het leven van een vrouw. Het begin van de menopauze leidt tot ingrijpende veranderingen in de gezondheid van het hart, mentale toestanden, botsterkte en celproliferatie; samen sterk verhogen het risico van een vrouw voor verdragsluitende hartziekten, osteoporose en bepaalde kankers Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater. Dit gezondheidsproblemen zijn niet eenvoudig te corrigeren, vooral wanneer ze gelijktijdig optreden.

De ideale benadering het aanpakken van de menopauze zou een alomvattend en holistisch te zijn, zodat u snel handelen, op korte termijn verlichting van de symptomen, evenals op langere termijn voordelen die de gezondheid van vrouwen te steunen als hun lichaam chemie veranderingen Wassen en Strijken. Terwijl dalende niveau van oestrogeen zijn wat aanleiding geeft tot de moeilijkheden van de menopauze, zowel voedingswaarde en hormonale ondersteuning nodig zijn om aan te pakken en te verbeteren de fysiologische symptomen en andere veranderingen die de menopauze. Gelukkig hebben onderzoekers geïdentificeerd natuurlijke benaderingen die veilig kan verlichten opvliegers, pijn in de borst, slapeloosheid, prikkelbaarheid, en andere symptomen van de menopauze te begeleiden Dr. Beckmann Ontkleurder Koudwater. In tegenstelling tot oestrogeen progestageen drugs, wordt het gebruik van deze natuurlijke middelen gecorreleerd met beperkte risico's van bepaalde vormen van kanker, samen met verbeterde bot en cardiovasculaire gezondheid. Wetenschappers weten al jaren dat vrouwen die bepaalde plantaardige voedingsstoffen verbruikt hebben minder kans op opvliegers, hart-en vaatziekten te ontwikkelen, osteoporose en borstkanker. 2 5 In antwoord op de gezondheid debacle van het gebruik van oestrogeen drugs, onderzoekers begonnen graven dieper in de botanische medicijnkist kritisch evalueren van de werkzaamheid van diverse traditionele kruidengeneesmiddelen die veilig stimuleren oestrogeenreceptoren creëren oestrogeen achtige reacties Wassen en Strijken.

Montage wetenschappelijke aanwijzingen zijn dat vrouwen in de overgang veilig kunnen profiteren van goedkoop, gemakkelijk verkrijgbaar botanische extracten die niet een recept. Alles bij elkaar genomen, deze bevindingen suggereren een nieuwe aanpak om veilig en effectief beheren van de menopauze nodig hebben. Voor vrouwen naderen meno pauze, plantaardige lignanen bieden belangrijke bescherming tegen kanker, cognitieve achteruitgang, en hypertensie. Deze vezelachtige verbindingen in grote hoeveelheden aanwezig in voedingsmiddelen, zoals lijnzaad, volle granen en groenten zijn Bescherming. In het spijsverteringskanaal, ze worden omgezet in positieve oestrogene verbindingen door ingezeten bacteriën. Twee van deze metabole bijproducten, enterolacton en enterodiol, worden verondersteld om een belangrijke rol in de preventie van kanker spelen bij zoogdieren. Een recente studie gepubliceerd in het tijdschrift van de hypertensie tot de conclusie dat de voeding lignanen, zelfs in kleine hoeveelheden, zijn waarschijnlijk bloeddruk normaliseren en verminderen hypertensie, waardoor het risico op hart- en vaatziekten verlagen. Onderzoek van Korea blijkt dat hoge niveaus enterolacton ook worden geassocieerd met een grotere botdichtheid bij postmenopauzale vrouwen. Bovendien hebben wetenschappers ontdekt dat vrouwen met lage niveaus van enterolacton hebben meer kans om te lijden aan osteoporose. 5 Wetenschappers in Nederland onlangs gemeld dat een hogere inname van lignanen wordt geassocieerd met een betere cognitieve functie bij postmenopauzale vrouwen Dr.

Beckmann Ontkleurder Koudwater – Verrassend is dat de groenblijvende boom is een uitstekende bron van krachtige lignanen. Scandinavische onderzoekers onlangs ontdekt dat de knotwood van deze oude bomen bevatten geconcentreerde hoeveelheden van een lignan genoemd, of HMR. Talrijke studies hebben aangetoond dat HMR is een krachtige antioxidant die de gezondheid kunnen bevorderen en helpen beschermen tegen ziekten zoals kanker. In laboratoriummodellen van de baarmoeder, borst, colon, en andere carcinomen, is HMR lignan werkzaamheid aangetoond bij het verminderen van het volume en de groei van bestaande tumoren en voorkomen van de vorming van nieuwe tumoren. Het unieke chemische samenstelling zorgt natuurdarmen bacteriën HMR direct converteren naar het heilzame enterolacton en enterodiol lignanen. Dit in tegenstelling tot andere plantaardige lignanen, die verder metabolisme.