Dr. Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g)

Dr. Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g)

€ 33.50

Meer informatie >>

Product: Dr. Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g)
Prijs: € 33.50
Inhoud: 1 lb (454g)
Trefwoorden: sport-, wei-eiwit, wei-eiwit, Dr. Mercola, Sports, Whey Protein, Whey Protein

Dr. Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g): Dr. Mercola, Sport, wei-eiwit, wei-eiwit. Dr. Mercola, Premium Supplementen, Miracle Wei, Protein Poeder, Blueberry, £ 1 (454g) Premium Supplementen, heerlijk smakende Whey Protein Mix Van Weiland Fed Koeien, Natuurlijk Flavored, Dietary Supplement, Defensie Nutrition, gemaakt van alleen de beste koudgeperste, weiland gevoed koe wei-eiwit concentraat, Mercola Miracle Whey Protein Poeder is de perfecte mix van een van de meest qua voedingswaarde-compleet, alle-natuurlijke eiwit producten. Gegarandeerd om uw smaakpapillen te behagen, deze fantastische proeverij eiwit mix is power-verpakt met het volledige spectrum van aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor een snelle herstel van de spieren na een stevige workout. Plus, omdat je extra aminozuren als je ouder nodig, Mercola Miracle Whey Protein Powder geeft je lichaam de extra boost voedingsenergie het nodig heeft. Meng twee schepjes (40g) with8oz water of melk tot de gewenste consistentie is bereikt. sport- Kan twee- tot driemaal daags. Andere ingrediënten. Wei-eiwitconcentraat, spijsvertering resistent maltodextrine, organische zoete wei, biologische magere melkpoeder, guargom, bosbessen poeder, zonnebloem lecithine, Luo han guo sap concentraat (voor zoetheid), middellange keten triglyceriden, natuurlijke smaak, arabinogalactan. Allergeneninformatie: Bevat zuivel en lecithine (afgeleid van GM gratis zonnebloempitten). Vervaardigd in dezelfde inrichting als pinda-bevattende producten. Let op: Gebruik dit product als slechts een voedingssupplement.

Dr. Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g) Niet gebruiken voor gewichtsvermindering. Niet gebruiken als de verzegeling verbroken is. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats. Dosering: 2 bolletjes (40g). Doseringen per verpakking: ongeveer 11 Calorieën: 160 calorieën uit vet: 15. Totaal Vet: 2g. 3%. Verzadigd vet: 1g. 5%. Transvet: 0g. Cholesterol: 55 mg. 18%. Natrium. 100mg. 4%. Kalium. 190mg. 5%. sport- Totaal Koolhydraten. 15g. 5%. Voedingsvezels. 9g. 36%. Suikers. 6g. Protein. 19g. 35%. Vitamine A. 2%. Vitamine C. 0%. Calcium. 20%. Ijzer. 4%. Percentage dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van hoeveel calorieën u inneemt. Calorieën: 2000. Totaal vet: minder dan 70g. Sat. Vet. Minder dan. 20g. Cholesterol: minder dan 300 mg. Natrium: minder dan 2400 mg. Kalium. 3500mg. Totaal koolhydraten: 300g. Voedingsvezels: 25g. Protein. 59g. Ik ben geen grote fan van zuivel, behalve rauwe melk, maar ik hou van deze wei en bosbessen smaak maakt het de meest heerlijke keuze die ik ben tegengekomen. Deze wei concentraat is een uitstekende kwaliteit en goede smaak. Ik meestal meng dit Blueberry smaak met donkere soort bessen smoothies. Ik vind dat deze wei komt rechtstreeks uit gras gevoede koeien. Miracle wei is een van de weinige wei producten die geen gebruik maakt van eiwit isolaten. die in feite toxisch kunnen zijn als de aminozuren worden gebruikt bevatten en niet natuurlijk. Dr. Mercola bosbessen smaak is zeer intens! het eiwit is niet erg lief wat ik echt leuk! Geweldig product. Graven ze in het medicijnwiel tuin, zes tot acht centimeter diep, goed water, en aanstampen van de grond boven hen, superieur aan te kleden met blad mulch. Met zoveel mensen vechten obesitas, is het geen wonder dat de farmaceutische bedrijven proberen te profiteren van de levering van producten aan het publiek te helpen om overtollig vet te bestrijden. Dr.

Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g) Vitamine D kan beschermen tegen verkoudheden, infecties van de bovenste luchtwegen en reumatoïde artritis. Op een natuurlijke manier om de beveiliging van uw hersenen houdt in vorm is een no brainer in mijn boeken. In feite Chlorella is op deze planeet vele miljoenen jaren onderzoekers hebben ontdekt dat de gezondheid op verschillende manieren kunnen verbeteren. Maar de makkelijkste manier om de hersenen voedingssupplementen te krijgen is door middel van visolie pillen. B3 Niacine is om te helpen bij het verminderen van cholesterol en helpt bij depressie, slapeloosheid en artritis. Dus waar je meer omega 3: Lijnzaad olie wordt gewonnen uit de zaden van de vlasplant, jaarlijkse bloeiende plant gevonden in de Middellandse Zee, en bevat een van de vele vetzuren omega-3 genaamd alfa-linoleenzuur, hierna te noemen vleugel. Veel producten hebben enige smaak, maar de doses zijn zo klein dat de smaak gewoonlijk niet opgemerkt in levensmiddelen. Faltinsky besloten deze bes heeft een aantal mogelijkheden en voordelen voor de gezondheid kan hebben, vooral in sap vorm. Blijven werken aan essentiële onderdelen die nodig zijn om een perfecte lichaamsbouw te behouden. Word lange reputatie van mond aanbevelingen of feedback van klanten is een goede manier om te beoordelen welke bedrijven het beste zijn. Artsen waarschuwen drinkers dat ondanks de voordelen van resveratrol in rode wijn beschikbaar is geen vrijbrief om te drinken. Omega 3 is een familie van drie vetzuren alfa – linoleenzuur, eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur. Als natuurlijk anticoagulans, die gaat direct werken bloedverdunner, waardoor het evenwicht van vet in het lichaam systeem terug te brengen. Omega 3 is een belangrijk onderdeel van een voedzaam dieet, omdat het een van de basiselementen van de cel constructie. Ook is aangetoond dat deze plant geen nadelige invloed of mogelijk effect op het lichaam. De reactie van een hoge dosis endocriene systeem is een beetje te diep voor dit punt, maar de hoge dosering primaire resultaat is een ontsteking van de schildklier en jarenlang het verhoogde risico van een ziekte genaamd Hashimoto. Bekend als een rijke bron van omega-3 vetzuren onverzadigde vetten, lijnzaadolie ondersteunt het gezond functioneren van het hart en het systeem achter het gezond bom, niet te vergeten het is de mogelijkheid om de hersenen te verbeteren, zorgen voor een betere focus en de behandeling van milde depressie. Dr.

Mercola, Premium Supplements, Miracle Whey, Protein Powder, Blueberry, 1 lb (454g) De reden hiervoor komt vegetariërs kunnen uiteindelijk vermijden van voedingsmiddelen die reeds grote hoeveelheden vitamine B12 in hen. Een voorbeeld is om te beschermen tegen schadelijke bijwerkingen van het gebruik van voorgeschreven antibiotica. Zes kleine maaltijden per dag bestaande uit de juiste combinatie van koolhydraten, eiwitten en vetten, alsmede andere groepen voedingsstoffen nodig. Natuurlijke Omega-3 vetzuren beschermen hun gezondheid.