Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g)

Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g)

€ 6.00

Meer informatie >>

Product: Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g)
Prijs: € 6.00
Inhoud: Afmetingen: 2.3 x 2.9 x 7.3 in, 0.3 lbs (0.14 kg)
Trefwoorden: tandpasta, tandpasta, Dr. Nick's White & Healthy, Toothpaste, Toothpaste

Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g): Dr Nick's White Gezonde, tandpasta, tandpasta. Dr Nick's White Gezonde, natuurlijke Whitening Tandpasta, Polar Mint, 2oz (56.7g) White Gezonde, Alcohol Free, Diabetische Kluis, Freshens Breath Natuurlijk, Anti-Gingivitis Anti-Plaque, kunstmatige zoetstoffen of kleuren, Microfoaming zuurstofrijk Formula, milde en effectieve, Antioxidant Lycitrate, Dr Nick's producten zijn samengesteld met niet minder dan 96% van de ingrediënten afkomstig uit de natuur. Dr Nick's Whitening Tandpasta is een unieke tweedelige formulering die tanden bleekt, terwijl verbetering van de mondgezondheid. Dr. Nick's White & Healthy Dr Nick's revolutionaire twee-delige tandpasta is ontworpen om de glans en helderheid van uw tanden te behouden, terwijl veilig en zacht op email overgebleven. Voor het beste resultaat bestrijk tanden, tandvlees en tong met behulp van een zachte, cirkelvormige beweging. Borstel voor twee tot drie minuten na elke maaltijd of snack. Het meest effectief wanneer het wordt gebruikt in combinatie met witte gezonde mondwater Dr. Nick's, tongreiniger en gel. Gebruik: Helpt bij het voorkomen en verminderen plaque gingivitis. Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g) Volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder: Borstel tanden grondig, bij voorkeur na elke maaltijd of ten minste twee keer per dag, of zoals voorgeschreven door een tandarts of dokter.

Mond na elk gebruik spoelen. Niet inslikken. Het meest effectief wanneer het wordt gebruikt in combinatie met witte gezonde Mondwater. Bewaar op een koele, droge plaats uit de buurt van zonlicht. Niet gebruiken voor kinderen onder de 12 jaar. Stoppen met het gebruik en vraag tandarts als. Dr. Nick's White & Healthy je hebt gingivitis, bloeden, of roodheid aanhoudt voor meer dan 2 weken. je hebt pijnlijke of gezwollen tandvlees, pus uit het tandvlees, losse tanden, of een toename van de ruimte tussen de tanden, omdat deze kunnen tekenen zijn van parodontitis, een ernstige vorm van tandvleesontsteking. Als er meer dan wordt gebruikt voor het tandenpoetsen wordt per ongeluk ingeslikt, medische hulp of contact opnemen met een Poison Control centrum meteen. Drug feiten. Werkzame Stof. Doel. Cetylpyridiniumchloride, USP 0,07%. antiplaque / antigingivitis. Inactieve Ingrediënten: water, glycerine, poloxameer 407, siliciumdioxide, sorbitol, xylitol, mannitol, waterstofperoxide, kaliumcitraat, natriumcitraat, titanium dioxide, aroma, cellulose gom, xanthaangom, lycopeen, Triticum vulgare (tarwe) zemelen extract, sodium hydroxide, fosforzuur. Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g) Het is een super product! Na 1 week regelmatig gebruik van deze tandpasta mijn teeh werd zo wit als sneeuw! Iedereen merkte het verschil. Mijn tanden zijn niet al te verkleuren, maar ik ben met roken en dit product gaf weer de echte witheid van mijn tanden. tandpasta Bleekt de tanden beter dan ik ooit verwacht! Het enige minpuntje is voor de minder praktische buis.

In ondanks die grote waarde voor de prijs. Het product is goed maar de verpakking lastig te gebruiken. Het is ook vrij klein. Duurt misschien een maand of minder. Ik ben er vrij zeker van dat het heeft mijn tanden gebleekt een beetje. Dit product heeft een grappige raket-vormige ontwerp dat twee verschillende tand reinigingsmiddelen die op je borstel combineert houdt. Het doet fleuren je tanden en snel; Ik wou dat het had meer product in de “splijtstofstaven” en een minder onhandig ontwerp (maakt het een beetje lastig om de vreemde vorm te persen). Gelukkig hebben studies aangetoond dat mogelijk zou kunnen helpen een gezond lichaam te voorkomen dat de ontwikkeling van ADHD en andere aandoeningen van de aandacht bij zowel volwassenen als kinderen. Dus, wat is de beste bron van omega-3 vetzuren? Eigenlijk je kunt krijgen van fruit, vlees, eieren en vis; Echter, de beste bron vis, want het bevat DHA en EPA van de vele voordelen van omega-3 afgeleide plantaardige bronnen, zoals lijnzaadolie bevatten vleugel die niet kan worden gebruikt door het lichaam tenzij eerst omgezet in DHA en EPA. -5 Korrels worden vermeden, zoals het derivaten. tandpasta De eerste kracht wordt gecreëerd bloed pompen in de slagaders en via de bloedsomloop. In plaats van het drinken van veel water om energie niveaus en de juiste vochtgehalte in om ervoor het hele lichaam optimaal te laten functioneren te houden. Dr. Nick's White & Healthy, Natural Whitening Toothpaste, Polar Mint, 2oz (56.7g) Of maagklachten, misselijkheid, diarree en oprispingen. Voordelen van Acai Berry voor bodybuilders maakt velen zien het als een aanvulling op de secundaire bodybuilding. Dit geldt ook voor iedereen die zwanger zijn of borstvoeding geven, of enige recept medicatie is. Het is een intermediair. Terwijl u zijn relatief jong, je lichaam onderhoudt de productie van collageen en houdt het aanvullen van je huid, waardoor het strak, glad en flexibel. De behandeling proces omvat meestal frequente bezoeken aan de dokter, die onhandig en duur voor veel potentiële kandidaten kunnen zijn. Bij het vergelijken van synthetische hormonen zijn zeer verschillend van die bio-identieke hormonen zijn synthetische als one size fits all; terwijl de bio-identieke hormonen worden samengesteld volgens de hormonale noden van de patiënt. Een ander groot ding over dit product is dat het vertraagt het verouderingsproces.

Ik iets om me goed over mijn gezondheid te voelen, maar niet toe te voegen aan de waanzin van mijn leven en gek nodig. Deze natuurlijke aanvulling op de gezondheid geen risico inhouden, vooral omdat het natuurlijk is en zachtjes hield een baan. Deskundigen het erover eens dat je nodig hebt om een glas water te drinken per portie van creatine die je hebt. Verschillende studies hebben aangetoond dat resveratrol, een molecuul in de huid van druiven en rode wijn is gekoppeld aan een groot aantal voordelen voor de gezondheid. De meeste van deze resultaten zijn nog niet getest bij mensen. Het is een bron klasse heeft aminozuren met vertakte keten die de hoogste natuurlijke voedselbron. Zoals u kunt zien, visolie en depressie hand in hand gaan. DHA is een van de belangrijkste types van omega-3 essentiële. Dit is een geweldige manier om je dagelijkse rantsoen te krijgen, omdat: Bespaar tijd en geld hebben om een heleboel verschillende flessen van voedingsstoffen te nemen. Zijn collega-kantoor en uw familie zal het waarderen.