Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml

Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml

€ 2.00

Meer informatie >>

Naam: Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml
Prijs: € 2.00
Tags: Verzorgingsproducten, Gezichtsverzorging, Maskers, Dr. Van der Hoog

Het Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa gezichtsmasker bevat krachtige superfood ingredienten. Het zit onder meer vol met anti-oxidanten uit Goji bessen, vitamine A en C. Deze ingredienten gaan samen de huidveroudering tegen. Quinoa zit boordevol met Geen glazen flessen: Ze kunnen barsten, breken, en verbrijzelen, het creëren van een gevaar voor de veiligheid. Verminder onze ecologische voetafdruk: In een poging om bij te dragen tot de aarde redden van productieprocessen, inclusief cv skinlabs onze product brochure aan de binnenkant van de verpakking waar nodig, en vermeden het gebruik van lijm waar mogelijk Maskers. Laat een reactie hieronder voor middernacht (Est) maandag, maart 12 th. 2012 en uw naam zal worden opgenomen in de tekening. Win een gratis product volgende week als we doorgaan met onthullen cv skinlabs één product per keer! Elke week tot onze lancering op 15 maart. We zullen het houden van een giveaway, met de winnaar mee naar huis nemen gratis cv skinlabs producten. (Opmerking: De producten zullen niet beschikbaar zijn tot de lancering van de lijn en de website op 15 maart 2012 Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml. Cordyceps: Gezondheid voordelen, bijwerkingen, gebruik, dosering, waarschuwingen? Cordyceps: voordelen, bijwerkingen, gebruik, dosering, waarschuwingen?

Cordyceps sinensis, of Chinees Cordyceps is een schimmel die is gevonden in de hoogste bergen van china. traditionele Chinese geneeskunde gebruikt het om krachten herstellende patiënten te maken, vechten stress en vermoeidheid, stimuleren het immuunsysteem en seksualiteit, langzame veroudering, verbetering van de vitale en fysieke als lever-, nier- of longfunctie energie Dr. Van der Hoog. studies werden uitgevoerd in grote aantallen, vooral op de stam cs 4, en toonde het adaptogene effecten is het gunstig effect op vermoeidheid bij patiënten met lever- of nieraandoeningen, luchtwegen of seksuele functie is het vermogen om het moduleren van het immuunsysteem en beïnvloeden de fysieke prestaties. In vroegere tijden werd Cordyceps sinensis gebruikt in het paleis van de keizer van China; wordt aan hem vergelijkbaar met die van ginseng eigenschappen Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml. Het werd gebruikt om het lichaam te versterken na extreme vermoeidheid of langdurige ziekte en impotentie, neurasthenie of rugpijn behandelen. In het westen, werd de aandacht gevestigd op de cordyceps begin jaren 1990 Wanneer het succes van Chinese atleten werd toegeschreven aan het gebruik van deze schimmel. Natuurlijk cordyceps (Cordyceps wilde) zijn zeldzaam, Chinese wetenschappers onderzochten het levenscyclus met als doel het ontwikkelen van een techniek om de fermenteerbare Stratus van Cordyceps sinensis isoleren Verzorgingsproducten.

In de late jaren 1970, het instituut van de materia medica beijing is gestart met een 10 jaar durend programma voor de Cordyceps sinensis studeren. Een van de resultaten van dit programma was de isolatie van een verscheidenheid cs 4 (Paecilomyces hepiali chen) Cordyceps sinensis wilde. Aangezien het wordt isolatie in 1982, het product van fermentatie cs 4 is uitgebreid bestudeerd in China. Meer dan 2000 patiënten die lijden aan verschillende ziekten zijn ingeschreven in klinische onderzoeken. De resultaten geven aan dat cs 4 is zeer effectief, veilig en zeer vergelijkbaar wild Cordyceps sinensis. sommige dierlijke studies hebben aangetoond dat cordyceps verhogingen lever de verhouding adenosine trifosfaat (ATP) tot anorganisch fosfaat 45-55%, een effect dat kan worden gezien als gunstig qua energiestatus en mogelijke stimulatie van fysieke prestaties (Manabe en al Dr. Van der Hoog. Bovendien muizen gevoed met cordyceps, blootgesteld aan extreme omstandigheden met lage zuurstofniveaus, konden zuurstof efficiënter (een toename 30-40%), beter verdragen acidose en hypoxie (gebrek aan zuurstof) gebruikt en leefde twee tot drie keer langer dan controle dieren (Lou et al. Deze resultaten suggereren dat zou kunnen verbeteren de cordyceps bio-energetische toestand door te werken aan een interne balanceermechanisme.

Dit effect zou toestaan dat dieren om effectief te beheren inname ongepast zuurstof en essentiële basisbehoefte aan energie lichamelijke activiteit. heeft recent onderzoek deze resultaten bevestigden en toonden dat cordyceps verhoogt het niveau van intracellulair ATP (Guowei, 2001) en het gebruik van zuurstof (Jia shi Zhu, 2004) Dr. Van Der Hoog Masker Glamorous Goji Quinoa 10ml – Eén van de best bekende effecten van cordyceps sinensis Waarschijnlijk is het vermogen om vermoeidheid te verlichten. Een oude legende verteld in de Himalaya vertelt hoe het oorspronkelijk werd ontdekt. Het was er een lange tijd, toen de stammen van het volk van Tibet en Nepal namen hun dieren in de weilanden van de hoge bergen. Daar zagen ze hun geiten en yaks grazen als een kleine bruine paddestoel, die lijkt op gras groeien op het hoofd van rupsen. Na het eten van deze vreemde zaak, werd de dieren spelers en begon de andere geiten en yaks met wellustige bedoelingen racen. Deze verbeterde kracht moet hebben leek een goede zaak de mensen van deze stammen en ze begon op te pikken deze kleine champignons en eten ze. Verbetering van de energie en de prestaties als gevolg van Cordyceps sinensis lijkt belangrijker bij mensen in onder optimale dan professionele sporters getraind.