Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch

Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch

€ 3.00

Meer informatie >>

Naam: Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch
Prijs: € 3.00
Tags: Verzorgingsproducten, Mond en Gebit, Interdentaal, Ragers, Duodent

Om de plak die in de grote ruimten tussen de elementen zit te verwijderen zijn de DuoDent interdentale borstels of ragers een goed hulpmiddel. Advies: gebruik hier tandpasta bij Een consistente gevolg dat vele gemeld was verbetering van gewrichtsklachten; pijn en ontsteking zou verminderen vaak heel dramatisch uitsnijden van granen. Shorty werd steeds meer en ernstiger artrose in een heupgewricht, zodat de verbetering van anderen gewekt zijn interesse. Hij sprak met mij over het doen van een rigoureuze paleo eten proef om specifiek zien of het eten op deze manier misschien een verschil met zijn pijn in de gewrichten die aanzienlijke was te maken Interdentaal. Hij verhuisde naar paleo eten, het verwijderen van gluten granen, en met behulp van glutenvrij brood. Maar dingen waren niet zo goed als hij hoopte en we keken naar een doen rigoureuzere eten plan specifiek om te zien of zijn pijn in de gewrichten kunnen worden verminderd. Ik stelde hij alle korrels te verwijderen niet alleen gluten granen en verwijder nachtschade (aubergine, tomaten, paprika en aardappelen) voor het proces als gevolg van hun mogelijke verergering van gewrichtsontsteking Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch. Plus ik adviseerde hij te maken bot bouillon en drink een kopje per dag. Hij bleef een multi vitamine en omega 3 nemen. We hebben ook zorgde ervoor dat hij had zijn post training tanken en tijdens de wedstrijd brandstof werd uitgewerkt (En getweaked), dus hij onderhouden goed herstel en reed goed gevoed.

Tja, wat een fantastische 13 weken durend onderzoek het is geweest. ik officieel klaar met mijn studie op zondag 11 maart 2012, na het starten op maandag 12 december 2011 Verzorgingsproducten. Dit gaf 13 weken in het algemeen, hoewel Technisch gesproken was ik 98% paleo 2 weken voor en daarna was absoluut, unequivically 100% van de maandag 12e. Er was niet veel aanpassing in wat ik moest veranderen in mijn eten, de belangrijkste dingen waren. Af en toe drinken van magere melk, berg brood wraps. Pijn niveaus van mijn heup was rond de 6 10 punt. 10 Omdat het heel erg pijnlijk, slaapproblemen, opleiding. Ook vanaf het startpunt in december, mijn trainingen en wedstrijden was een volle snelheid, dus ik was in een volledig op de triatlon seizoen Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch. Als de proef vorderde merkte ik in de eerste 2 weken een dramatische drop-off van de pijn niveaus. Aan het halverwege punt in het proces, de pijn was weer tot 2 3 zakte, en dit was voor training en racen. Taupo, auckland, Whangamata, dus het reizen lange tijd e. 4 5 uurs veroorzaakt pijn problemen, maar deze werden niet optreedt Interdentaal. Tegen de tijd dat 8 weken was up, pijn was op 1 2 max, zo niet, dan niet te bestaan ! Het is in deze periode dat mijn trainingen en wedstrijden is het het meest hectische. Bij de 10 weken stage kan ik gerust zeggen dat de pijn hab verdwijnen 99: 9% En als het deed voorkomen, het niveau was 1. Ik eindigde het seizoen met mijn laatste grote wedstrijd en nationaal kampioenschap triatlon in Wellington op zaterdag 10 maart 2012.

Op geen enkel moment heb ik geen pijn, zowel voor, tijdens en na. Nu, het is geen zorg of probleem, ik kan liggen op een bijwerking, slaap goed en geniet ervan. Er is nu geen manier waarop ik terug naar een zone of een soortgelijk dieet zou keren. Er is in de buurt voldoende variatie in wat ik eet, en hoe ik eet meer dan het behoud van een super gezond levensstijl. geraspte rode biet en ui, rauwe wortelen, broccoli, geroosterde Kumara. knoflookteentjes en rapen, komkommer, peterselie, avocado's, koudgeperste kokosolie. kiwi, aardbei cranberry braam, bosbes mengsel, mager gesnipperde kip, mager lamsvlees, gestoomde vis, ruw eiwit, 1 eidooier per dag, citroen, kaneel, kurkuma, steenzout Ragers. Een andere observatie ik heb gemerkt is dat ik alleen verlangen 2 maaltijden per dag, zelfs bij het trainen en racen. een hapje van 1 of 2 bananen, plus een sportdrank 3 uur voor aanvang racen is brandstof genoeg voor mijn gebeurtenissen. Ik lijken de verzadiging punt gemakkelijk te bereiken, en dan houden een nog bloedsuikerspiegel gedurende vele, vele uren, en dit ook, is tijdens een zware training. Als goed, direct na race, ik lijken niet ultra honger. Dit gebeurt ook met zware trainingen van 2 uur lang. Normaal gesproken heb ik het ontbijt rond de 11:00 mark Ik heb meestal opgeleid voor 60 90 minuten, en dan hoeft niet te eten totdat rond 5: 12:00 Duodent Rager Super-Fine 3.0 mm Cilindrisch – Mijn gewicht voorafgaand aan de studie was 67: 5 kg, en nu zijn een consistente 66: 3 kg. Alle bloedtesten zijn uitstekend, en mijn cholesterol profiel verbeterd.

Dat is het zo'n beetje in een notendop, maar het oog springende resultaat, uit mijn ogen en de conditie is meer dan duidelijk te zien. Een massale ton van dank voor om me op te paleo, want het kan gewoon een dreigende heupprothese zijn gestopt. Ik zal blijven om mezelf te controleren en heel langzaam, elke maand, de invoering van een nieuwe voeding, maar alleen op uw aanbeveling. Basmati rijst zullen de eerste kennismaking zijn. (Let op: Shorty en ik besproken voegen in een aantal voedingsmiddelen die niet aan de orde kan zijn, trialling elk een zorgvuldig om te testen dat het geen nadelig effect gehad). Het is geweldig om een nieuwe lease vinden in het leven. Hier is een uitstekend bot bouillon recept uit SCD levensstijl: Hoe voedende runderbouillon aan je darmen genezen te maken. Analyseer multivitamine tablet om de hoeveelheid vitamine C vast daarin.