Duracell Ultra Power AAA 8st

Duracell Ultra Power AAA 8st

€ 7.50

Meer informatie >>

Naam: Duracell Ultra Power AAA 8st
Prijs: € 7.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Batterijen, AAA Batterijen, Duracell

AlgemeenDuracell Ultra Power AAA staat voor betrouwbare prestaties en langdurig vermogen in een brede waaier van apparaten voor dagelijks gebruik. U kunt vertrouwen op Duracell Ultra Power om uw digital camera, draagbare spelcomputer, scheerapparaat, Dit proces, dat alleen al heeft bestudeerd bij muizen zo ver, misschien de sleutel tot het aanvullen van stamcellen en de levensduur kan verlengen. Kincade's onderzoek werd gefinancierd door subsidies ai020069 van het Nationaal Instituut voor Allergie en Besmettelijke ziekten en hl107138 03 van de nationale hart, long, and Blood Institute, onderdeel van de nationale instituten van de gezondheid Duracell. Zoals velen van jullie hebben gezien, een studie werd net vrijgegeven door de van Fred Hutchinson Cancer Research centrum suggereert koppelen omega-3 visolie en prostaatkanker. Een headline zag ik gelezen, waarbij omega-3 visolie-supplementen kunnen verhogen de risico op agressieve prostaatkanker met 70 procent. Dit soort krantenkoppen zeker verkopen kranten, maar de wetenschap is niet zo eenvoudig of accuraat. Ten eerste, dit was niet een dubbelblinde studie puur op omega 3 vetzuren. Om deze conclusie te komen, de onderzoekers opnieuw geanalyseerd hun bevindingen uit de selenium en vitamine e kankerpreventie trial (Selecteer), die nauwkeurig waarschuwde mannen over de relatie tussen vitamine E en prostaatkanker Duracell Ultra Power AAA 8st.

Dit gelijkaardige groep onderzoekers ontdekten een 17 procent stijging van prostaatkanker bij mannen nemen 400 IE dl-alfa-tocoferol wat ik geloof is in wezen een overdosis van deze ene vorm van vitamine e. Het probleem is dat te veel vitamine e een pro oxidant effect op de HDL-cholesterol, die nadelig kan beïnvloeden het immuunsysteem AAA Batterijen. Daarnaast kan hebben, wanneer u teveel van één vitamine e-derivaat te nemen, zoals ze dat deden in de select studie, zal het niet uit te roeien de peroxynitriet radicale. Dat is de reden dat ik de voorkeur aan gamma-tocoferol en gemengde tocoferolen die ik in mijn formules. Maar vitamine e was niet de enige factor die de selecte proef verontreinigde. Enkele van de deelnemers waren ook op het voorschrijven van medicijnen, en velen van hen rookte en dronk alcohol Duracell Ultra Power AAA 8st. Een onderzoek als dit zou veel meer gewicht in de schaal als het niet al deze had andere verstorende variabelen. Wat ook interessant is, is de reden waarom de onderzoekers voerden deze analyse. Ze deden het eerder onderzoek dat ze gemeld uit de preventie van prostaatkanker studie, waaruit bleek dat omega 3 vetzuren werden in verband gebracht met een hoog risico op prostaatkanker te bevestigen, terwijl trans-vetzuren en omega-6s worden geassocieerd met lagere tarieven van hoog risico op prostaatkanker Huishoudelijke en Dieren Artikelen. Als je om deze bevindingen te luisteren, zou je weggooien uw visolie en de belasting op transvetten.

Het is ook belangrijk op te merken dat de omega-3 vis olie en prostaatkanker verbinding in deze studie probeerde te veel punten te verbinden en gesuggereerd vereniging, maar zeker niet het oorzakelijke verband. Dit is een enorme sprong van het geloof! Plus, weten we niet of de deelnemers omega waren met 3 supplementen of het eten van omega-3 rijke voedingsmiddelen, omdat het niet een gecontroleerde trial. Dus, de hele conclusie van de studie was gebaseerd op een louter. 2 Procent verschil in de participantsOmega 3 niveaus. Plus, wat ze niet melden is dat één van de belangrijkste risicofactoren voor prostaatkanker in hun gegevens werd met een eerstegraads familielid met prostaatkanker. Dit onderzoek heeft ook geen zin als je het tegen de achtergrond van alles wat we weten over omega-3 visolie en prostaatkanker Duracell. Ten eerste, populaties met de grootste inname van omega-3 vetzuren uit vis, zoals de eskimo's, Japanse en de Eskimo's van Groenland hebben een aantal van de laagste incidentie van prostaatkanker. Voor de Japanners, de incidentie van prostaatkanker is een volledige 10 keer lager dan het is voor de Amerikanen. Plus, er is een enorme hoeveelheid onderzoek waaruit omega 3 vetzuren verlagen het risico op prostaatkanker. Een 2003 studie van de Harvard School of volksgezondheid vond dat de consumptie van vis meer dan drie keer per week werd geassocieerd met een verlaagd risico op prostaatkanker.

Plus, de sterkste correlatie was voor de meest agressieve, uitgezaaide kanker Duracell Ultra Power AAA 8st – Een studie uit 2001 in The Lancet bestudeerde 6272 Zweedse mannen over drie tientallen jaren en vond dat mannen die geen vis aten hadden een 2-3 maal hoger risico op prostaatkanker dan degenen die een matige of hoge hoeveelheden gegeten. Een meta-analyse gepubliceerd in de 2010 American Journal of Clinical Nutrition vonden geen beschermend effect op de incidentie van prostaatkanker onder degenen die vis te eten, maar toonde een 63 procent reductie van de sterfte aan prostaatkanker. Dus wat is de bottom line? Dit onderzoek is niet mijn gedachten veranderen over omega 3 vetzuren, zoals ik neem een ton van omega 3 vetzuren mezelf elke dag. Je lichaam heeft omega 3 vetzuren voor een gezonde bloeddruk, arteriële functioneren, circulatie, gezondheid van het oog, mentale verwerking en meer. In feite zijn omega 3 vetzuren genoemd een essentieel vetzuur omdat je lichaam ze nodig, maar kan ze niet produceren, zodat je nodig hebt om ze te krijgen via de voeding of supplementen.