Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar

Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar

€ 2.50

Meer informatie >>

Naam: Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar
Prijs: € 2.50
Tags: Huishoudelijke en Dieren Artikelen, Wassen en Strijken, Vlekverwijderaar, Regulier, Dylon

Wit textiel kan na verloop van tijd zijn hederheid wat verliezen en er grauw uit gaan zien. Dylon Superwit & Oxi Vlekverwijderaar voor textiel geeft het, dankzij de formule op zuurstofbasis met dubbele werking, zijn oorspronkelijke helderheid terug en zink en magnesium zijn essentiële mineralen en zijn verantwoordelijk voor een aantal vitale functies, waaronder de eiwitsynthese, spierfunctie, testosteron productie te bevorderen, het immuunsysteem en vetmetabolisme. Deze gepatenteerde mix van SNAC systemen versnelt het herstel na de training en kan ook helpen een diepe en rustgevende slaap Regulier. Bekijk de individuele productpagina's of pakken voor details. Leg uit dat bij vrouwen in de eerste vijf jaar van de menopauze, het nemen van soja-supplementen werd niet geassocieerd met een lager risico op botverlies in vergelijking met placebo. Leg uit dat significant meer vrouwen die soja-supplementen hadden opvliegers. Het nemen van soja-supplementen zal niet de symptomen van de menopauze te verlichten of te beschermen tegen botverlies bij vrouwen, onderzoekers hebben gevonden. Sinds de resultaten van de vrouwen gezondheid initiatief vastgebonden hormoonvervangende therapie om diverse schadelijke effecten, met name hart- en vaatziekten, zijn vrouwen op zoek naar alternatieve behandelingen voor symptomen van de menopauze Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar.

Velen hebben zich tot soja, die fyto-oestrogenen bevat, in het bijzonder de isolflavones genisteïne en daidzeïne, de onderzoekers schreven. studies een lagere prevalentie van osteoporotische fracturen, borstkanker en hart- en vaatziekten in Aziatische vrouwen die grotendeels toegeschreven aan soja rijk dieet Vlekverwijderaar. Maar voorafgaand bewijs voor de werkzaamheid van soja suppletie werd beperkt door een slechte studie design, kleine steekproef, en de korte duur van de behandeling. Dus om duidelijk te maken eerdere bevindingen, voerden de onderzoekers de soja fyto-oestrogenen als vervanging van oestrogeen (Spare) studie, een enkel centrum gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbelblinde trial, in 248 vrouwen in de leeftijd van 45 tot 60, tussen 1 juli 2004 en 31 maart 2009 Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar. Alle vrouwen waren binnen vijf jaar na het begin van de menopauze, en had een botmineraaldichtheid score van 2. 0 of hoger van de lumbale wervelkolom of de totale heup. Ze werden gerandomiseerd naar placebo, of tot 200 mg per dag van soja-isoflavonen tabletten (91 mg genisteïne, 103 mg daidzein). De primaire uitkomstmaat was in de lumbale wervelkolom verandering in botdichtheid, totale heup en femurhals na twee jaar, en secundaire uitkomsten waren veranderingen in de symptomen van de menopauze Regulier. Levis en collega's vonden geen verschillen na correctie voor verstorende variabelen, behalve met betrekking tot de vitamine D-status.

Met betrekking tot de secundaire uitkomsten, vonden de onderzoekers dat aanzienlijk meer vrouwen die soja-supplementen hadden opvliegers (48. Er geen verschillen in vaginale cytologische kenmerken of cholesterol, triglyceriden, of thyrotropin niveaus tussen groepen, ze meldde. Als goed, er waren geen verschillen tussen de groepen in de negatieve effecten, met uitzondering van die op soja rapporteerden meer constipatie, vaststelling marginaal is (31. Kortom, er 12 ernstige bijwerkingen negen in de soja groep en drie in de placebogroep. Al deze fracturen geassocieerd met een traumatische gebeurtenis en niet als osteoporotische zijn fracturen, de onderzoekers opgemerkt. Er was ook een hogere uitval in de placebogroep (34. 8%), maar levis en collega's zei dat de cijfers wijzen niet noodzakelijk op gunstige effecten voor soja, omdat er geen objectieve documentatie van een uitkering Huishoudelijke en Dieren Artikelen. In een post-hoc-enquête, een vergelijkbaar percentage van de patiënten in beide armen vonden dat ze in de actieve groep waren. De uitval was een beperking van de studie, want het was hoger dan verwacht, aldus de onderzoekers. Ook de kleine hoeveelheid botverlies algehele kan worden belet de detectie van een behandeling effect hebben. Ze merkte echter op dat hun bevolking was grotendeels wit en overgewicht, twee groepen bekend om enige bescherming tegen botverlies hebben.

In een uitgenodigde commentaar, katherine newton, phd, van de gezondheid van de groep in Seattle, en Deborah Grady, MD, MPH, van de Universiteit van Californië in San Francisco, schreef dat de vragen nog steeds de vraag of soja voordelen in specifieke groepen Dylon Superwit En Oxi Vlekverwijderaar – Zo schreven ze kunnen hebben, een metabool product van daïdzeïne bekend als equol wordt gedacht aan meer biologisch actief dan daidzeïne, maar slechts 25% tot 50% van de vrouwen metaboliseren tot equol daïdzeïne. Hoewel de studie vond geen verbeterde effecten voor equol producenten newton en Grady zou dit metaboliet zou zijn gemeten onmiddellijk na daidzein inname om equol producentenstatus nauwkeurig te beoordelen. Zo, deze bevindingen kan verder onderzoek nodig. In het algemeen, ze zeiden, kan het nodig zijn dat ze schreef pogingen om weg van de hoop van een one size fits all verplaatsen therapie voor overgangsklachten richting Bestaande behandelingen om de symptomen die de meeste patiënten verstoren targeten voegen dat niet hormonale therapieën, zoals selectieve serotonineheropnameremmers en gabapentine, kunnen doeltreffende behandelingen. Hele lichaam te reinigen enzymatische behandeling inc. Verschillende kleine mineralen de b voedingswaarde tips voor het slapen vliegen met tinnitus vitaminen en minerals4. Verlaag hoge bloeddruk, problemen met de schildklier en verschillende oorzaken.